bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Netwerk verwerkte al $358 miljard aan transacties in 2020

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $11,693.08.  Dat is -0.03% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0086 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $215,824,649,921.44 met een circulatie van 18,457,468 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin fonds van $190 miljoen zet investeringsgroep NYDIG op de kaart

De New York Digital Investment Group (NYDIG) is hard op weg om een van de grootste institutionele partijen te worden die zich in de Verenigde Staten bezig houdt met Bitcoin.

Volgens een aanvraag die zij op 29 juni indiende bij de Securities and Exchange Commission (SEC), heeft de NYDIG onlangs $190 miljoen opgehaald voor een Bitcoin fonds.

‘Bitcoin (BTC) kan crises voorkomen, maar deze niet oplossen’, aldus analisten

Bitcoin is immuun voor het bijdrukken vanuit een centrale bank. Dat is volgens analisten van Weiss Crypto Ratings een van de belangrijkste redenen voor het nut en het bestaan van bitcoin.

Analisten Bruce Ng en Juan Villaverde doelen dan met name op het opkopen van ‘junk corporate bonds’ tegen bijzonder slechte voorwaarden vanuit de Federal Reserve van Amerika.

En hier komt bitcoin om de hoek kijken. ”Dat is waarom bitcoin de toekomst van geld is. Centrale banken vernietigen de wereldvaluta’s en niemand kan ze stoppen.”

Bitcoin netwerk verwerkte meer dan $180 miljard aan transacties in tweede kwartaal 2019

Het netwerk van Bitcoin (BTC) verwerkte voor $180 miljard aan transacties. In het eerste deel van dit jaar was dat nog ‘slechts’ $178 miljard, een kleine groei in dollarwaarde dus.

Bitcoin verwerkt honderdduizenden transacties per dag.

Er is dit jaar al voor meer dan $358 miljard aan betaalverkeer geweest met bitcoin dat niets te maken had met het traditionele banksysteem. Dat is best een mooie statistiek.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!