Stacks komt met schrik vrij: SEC neemt geen maatregelen

2963 totale weergaven

Hiro Systems PBC, een toonaangevend bedrijf in blockchain-technologie, heeft goed nieuws ontvangen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Op 9 juli 2024 werd Hiro geïnformeerd dat het onderzoek naar hun Stacks Blockchain is afgesloten zonder dat er handhavingsmaatregelen zullen volgen. Deze beslissing werd officieel bevestigd in een brief van de SEC.

Stacks vs SEC

Stacks is een blockchain die smart contracts en gedecentraliseerde applicaties naar eigen zeggen naar bitcoin brengt zonder de veiligheid van het netwerk aan te tasten. Het is zeker niet de enige manier om te bouwen op bitcoin, zijn er tal van alternatieven zonder de token van Stacks. Een token op dat netwerk komt tot stand door het inwisselen van je BTC.

De SEC onderzocht mogelijke inbreuken op de federale effectenwetgeving door de uitgifte en het gebruik van Stacks Tokens. Hiro Systems, gevestigd in New York, ontwikkelt en ondersteunt de Stacks Blockchain.

De beëindiging van het onderzoek zonder gevolgen is een belangrijke overwinning voor Hiro Systems. “Dit resultaat versterkt ons vertrouwen in onze nalevingsprocedures en operationele transparantie,” aldus Alex Miller, CEO van Hiro Systems.

 

Lees meer over:
Stacks

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...