Solana herhaalt 2021 patroon, SOL koers blijft stijgen – wat gaat Solana doen?

2581 totale weergaven
Solana's geheime wapen: €100k verdienen met deze tool?

De Solana koers is in de afgelopen week met zo’n 12% gestegen en ligt nu vlak boven $ 160. Volgens een crypto analist lijkt SOL het begin te herhalen van een patroon in 2021, waarin SOL uiteindelijk met 979% steeg van $ 24 naar de all-time high (ATH) van $ 259.

Zal Solana dit volledige patroon herhalen en kan de altcoin een nieuwe ATH neerzetten? Vandaag kijken we naar het vooruitzicht voor SOL op lange termijn en wat Solana de komende dagen kan doen.

Wat gaat Solana doen na herhaling 2021 patroon?

Crypto analist Inmortal op X (Twitter) merkte een patroon op in de huidige Solana koers, een patroon dat zich eerder voordeed in 2021. Dit patroon begint met een redelijke stijging, gevolgd door een correctie en een kleinere dubbele top.

In 2021 volgde het patroon met een gigantische pump voor Solana, waarin de koers van $ 24 naar $ 259 ging, de huidige ATH van de altcoin. In het geval dat de rest van dit patroon zich dit jaar in Q3 en Q4 herhaalt, zou Solana binnenkort weer de lucht in kunnen schieten.

Uiteraard zijn er complicaties die een nieuwe stijging van 979% lastig maken, zo lag de Solana koers drie jaar geleden veel lager dan nu, waardoor er minder kapitaal nodig was voor zo’n gigantische klim. Als de rest van het patroon zich herhaalt, dan zou SOL naar een nieuwe ATH kunnen, maar een stijging van bijna 1000% zit er waarschijnlijk niet in de komende jaren.

Als we kijken naar het huidige technische plaatje van de Solana koers, dan lijkt de weg wel vrij te zijn voor verdere stijgingen. Vlak voordat de Solana een “Death Cross” vormde op zijn dagelijkse koers grafiek, is SOL de lucht in geschoten en boven zijn moving averages gebroken.

Hierdoor is de 30-daagse moving average (geel) weer aan het stijgen en zal het voorlopig niet onder de 200-daagse (blauw) zakken. Het feit dat beide moving averages vlak op elkaar liggen, kan betekenen dat dit het omkeerpunt is voor SOL en dat de altcoin weer boven $ 200 kan stijgen de komende maanden.

Solana koers grafiek
Solana koers grafiek – TradingView

Wat de koers nog meer bullish maakt, is het feit dat de crypto markt weer begonnen is aan een positieve trend, zo is crypto ook vandaag weer gestegen, met 3,67% op woensdagochtend.

Dit maakt het vooruitzicht positief voor SOL, zowel op korte als langere termijn. In de komende maanden zou Solana een nieuwe jaarlijkse high kunnen neerzetten boven $ 200. In het geval dat SOL het volledige patroon uit 2021 herhaalt, zou Solana dit jaar een nieuwe ATH neer kunnen zetten boven $ 300.

Alternatieve cryptomunten die kunnen exploderen deze zomer

Tijdens deze Solana summer, is SOL niet de enige altcoin die behoorlijk kan stijgen. Andere altcoins, met name de nieuwe opkomende cryptomunten, hebben potentie om in verhouding nog veel meer te stijgen in waarde.

In dit artikel kijken we naar twee projecten die hun native tokens verkopen in de presale. Deze altcoins zullen binnenkort voor een hogere prijs gelanceerd worden op hun eerste exchanges en kunnen vanaf dat punt nog verder stijgen in waarde. Hierdoor kunnen vroege investeerders extra profiteren.

PlayDoge (PLAY)

Solana is niet de enige altcoin die het goed doet, ook Ethereum (ETH en Binance Coin (BNB)) zijn in de afgelopen week met ruim 10% gestegen. PlayDoge (PLAY) is een nieuw crypto project op de Binance chain, met een bridge naar Ethereum. De native token, PLAY, is een Play-to-Earn token, wat betekent dat je geld kunt verdienen door een game te spelen.

De game van PlayDoge is geïnspireerd door Tamagotchi, de digitale huisdieren die je overal mee naartoe kunt nemen. Door je digitale huisdier te verzorgen en door verschillende minigames te spelen, verdien je PLAY, die je in-game kunt uitgeven aan upgrades, items en huisdieren, kunt staken voor passief inkomen of kunt verkopen voor geld.

Terwijl het spel nog in de maak is, kun je PLAY vroegtijdig aanschaffen tijdens de presale en deze mogelijk voor een hogere prijs verkopen na lancering. Je kunt PLAY kopen voor $ 0,00519 per stuk, maar nu de presale ruim $ 5,73 miljoen heeft opgehaald, zal de prijs van PLAY binnen 4 uur stijgen.

 

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Een andere manier om geld te verdienen is door deel te nemen aan de community van de nieuwe Shiba Shootout (SHIBASHOOT). Deze meme coin op de Ethereum blockchain biedt verschillende manieren voor holders om tokens te verdienen en de community verder te laten groeien. Hierdoor is de kans groter dat de meme coin een succes zal worden en kan stijgen in waarde.

Een van de meest indrukwekkende features van deze avontuurlijke meme coin is Cactus Staking, waarmee je momenteel een APY van 1480% verdient. Andere features waarmee holders extra tokens kunnen verdienen zijn onder andere airdrops, verlotingen en community events.

https://twitter.com/shibashootout/status/1812797025991131234

Tijdens de presale kun je SHIBASHOOT voor een lage prijs van $ 0,0196 per stuk kopen en vroegtijdig staken voor passieve beloningen van ruim 4% per dag. De presale heeft ruim $ 680.000 opgehaald en zal binnenkort zijn volgende fase binnengaan, voordat de meme coin voor een hogere prijs live gaat op exchanges.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
solsolana

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...