AI crypto coins leiden de markt – TAO koers bloeit met positieve financieringspercentages

662 totale weergaven
AI crypto coins leiden de markt – TAO koers bloeit met positieve financieringspercentages
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

 

Terwijl de markt in onzekerheid verkeerd, blijft de cryptocurrency zijn opmars voortzetten. In een razend tempo trekken vooral de AI-crypto coins steeds meer de aandacht. Projecten zoals BitTensor (TAO) en Fetch.AI (FET) hebben de afgelopen maanden opvallende koersstijgingen laten zien. Wat het geheim achter deze populaire coins is, lees je in dit artikel.

 

De opkomst van AI-crypto coins

Terwijl de cryptomarkt de afgelopen maanden zijn volatiliteitstrend heeft voortgezet, zijn er projecten die aanzienlijk beter weten te presteren. DeFi, meme coins Layer-1 en Layer-2 Solutions maken plaats voor nieuwe cryptomunten zoals de AI-coins FET en TAO. Deze innoverende nieuwe coins maken een opmars dankzij hun ontwikkelingen in de kunstmatige Intelligentie sector.

De overall markt prestaties - Bron: X
De overall markt prestaties – Bron: X

Kunstmatige Intelligentie krijgt steeds meer een belangrijke rol in geautomatiseerde projecten, datamanagement en zelfs in het verbeteren van slimme contracten op blockchain-netwerken. De combinatie van AI en blockchain biedt een platform dat steeds meer wordt gezien als de toekomst van de technologische vooruitgang. 

Een mooi voorbeeld is het Nvidia-project dat in augustus indrukwekkende kwartaalcijfers heeft laten zien. Mede dankzij dit succes hebben de koersen van AI-coins zoals Fetch.AI mooie stijgingen laten zien. Het is dan ook duidelijk dat de investeerder heel enthousiast is over de crypto met toekomst.

TAO aan kop met een bullish sentiment

Een van de projecten waar investeerders enthousiast over zijn, neemt de leiding, BitTensor (TAO). Niet alleen laat de koers een bullish trend zien, zelfs na een afwijzing op de $ 440 koersgrens, ook geeft de Chaikin Money Flow (CMF) voor Tao aan dat de markt een toestroom aan geld meemaakt. 

Wat maakt het TAO-project nu zo bijzonder? Simpel gezegd is het de manier waarop het een gedecentraliseerde machin-learning netwerk naadloos weet te integreren met blockchaintechnologie. Behalve dat investeerder hiermee passief inkomen kunnen generen, nemen ze hierdoor ook deel aan het ecosysteem door het trainen van AI-modellen. De combinatie van staking en AI-schaalbaarheid biedt investeerders zowel op de korte als langetermijnvoordelen.

TAO koers verwachting - Bron CoinMarketCap
TAO koers verwachting – Bron CoinMarketCap

Daarnaast bevindt de Relative Strength Index (RSI) van TAO zich in het overbought-gebied. Dit kan twee dingen betekenen: enerzijds zou het wijzen op een mogelijke marktcorrectie, maar anderzijds duidt het ook vaak op sterk bullish momentum. Voor nu blijft de RSI een signaal van koopkracht, wat investeerders geruststelt.

Welke indicatoren hebben nog meer invloed op TAO

Onlangs zagen we hoe een positieve verschuiving voor Fetch.AI (FET) ervoor heeft gezocht dat de negatieve financieringspercentages positief werden. Dit zorgde ervoor dat er meer lange posities werden ingenomen, wat vaak leidt tot hogere prijzen voor coins zoals FET en TAO.

Wat veroorzaakt dit precies? Wanneer financieringspercentages stijgen, betalen gevestigde traders short-traders om hun posities te behouden. Dit duidt op een verhoogde vraag naar de coin, wat de koers weer verder kan doen opdrijven. Maar er zitten wel risico’s aan vast, zoals een scherpe marktdaling die tot liquidaties zou kunnen leiden. Vooral voor diegenen met te grote long-posities.

Deze verschuiving lijkt misschien een kortetermijntrend, maar is in werkelijkheid een weerspiegeling van een bredere adoptie van AI in verschillende industrieën. Fetch.AI maakt bijvoorbeeld gebruik van autonome agents om taken binnen zijn ecosysteem te automatiseren. Dit vermindert de noodzaak voor menselijke tussenkomst en maakt het netwerk efficiënter. 

 

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

TAO vs FET: welke coin heeft de overhand?

Als we naar de cijfers gaan kijken zien we dat FET, met een koersstijging van 71% en een marktkapitalisatie van $ 3,79 miljard op dit moment beter dan TAO presteert. Deze heeft op dit moment van een stijging van 28% en een marktkapitalisatie van $ 2,46 miljard. Met deze mooie cijfers heeft FET zijn positie op de markt weten te stabiliseren en veiligstellen.

 

Koers FET - Bron: CoinMarketCap
Koers FET – Bron: CoinMarketCap

 

Niet alleen domineert FET de koersen en marktkapitalisatie, ook domineert het is de volume-to-market ratio. Voor FET ligt dit namelijk op 11,65%, terwijl TAO slechts de 6,54% behaalt. Dit betekent dat FET momenteel meer trading volume genereert ten opzichte van zijn marktwaarde, wat het voor sommige investeerders een aantrekkelijkere optie maakt. Investeerders die geïnteresseerd zijn in AI-coins met minder volatiliteit en stabielere groeimogelijkheden, lijkt het FET-project dus een betere keuze. TAO daarentegen biedt mogelijkheden voor wie op zoek is naar snelle, winstgevende bewegingen in de markt.

Mooie kansen bij de presales voor investeerders

Met de opkomst van AI-coins zoals TAO en FET, is het logisch dat nieuwe projecten proberen mee te liften op deze trend.

Pepe Unchained ($PEPU)

Een van de meest veelbelovende initiatieven is Pepe Unchained, een Layer-2 oplossing die de snelheid en schaalbaarheid van blockchain-technologie naar een hoger niveau tilt. Deze presale is momenteel een van de grootste in zijn soort, en met meer dan $ 14 miljoen opgehaald, is het geen verrassing dat investeerders hier een groot potentieel in zien.

Pepe Unchained presale fase

Wat Pepe Unchained vooral onderscheidt, is de focus op ontwikkelaars. Dit project biedt namelijk ontwikkelingsbeurzen aan. Deze beurzen, ook wel “Pepe Frens with Benefits” genoemd, zijn bedoeld om ontwikkelaars te ondersteunen bij het bouwen van dApps, NFT-projecten en DeFi-tools op hun aankomende Layer- 2 netwerk waardoor het platform toegankelijker wordt voor innovatieve ideeën.

Dit, in combinatie met de krachtige AI-markt, maakt het een zeer aantrekkelijke optie voor nieuwe investeerders. Wordt nu onderdeel van een innoverend project en bezoek je website voor meer informatie op $PEPU

 

Memebet Token ($MEMEBET)

Daarnaast is er Memebet Token, dat AI-technologie integreert met gamification. Dit project richt zich op de groeiende trend van AI in combinatie met populaire gamingtechnologieën. Ook hier zien we veel enthousiasme in de markt, en met AI als kern, lijkt de toekomst van Memebet Token rooskleurig.

Memebet Token biedt een platform waar spelers niet alleen kunnen wedden op AI-gestuurde games, maar ook passief kunnen verdienen door mee te doen aan staking pools. Dit is een perfecte combinatie voor degenen die geïnteresseerd zijn in zowel gaming als investeringen. Investeerders kunnen nu vroeg instappen en de tokens voor een voordelige prijs aanschaffen. Naarmate het project vordert en de presale fase tot een eind kom zal de prijs alleen maar gaan stijgen.

Memebet Token presale

Voor meer informatie over deze presale en om mee te doen bezoek de website!

Tot slot

AI-crypto coins zoals TAO en FET leiden de markt en laten zien dat AI steeds meer in het middelpunt van de cryptowereld staat. Met positieve ontwikkelingen in zowel prijsactie als financieringspercentages, lijkt dit het perfecte moment om in te stappen. Investeerders moeten wel opletten voor potentiële risico’s, zoals liquidaties, maar over het algemeen wijst alles op een blijvende groei.

Daarnaast bieden presales zoals Pepe Unchained en Memebet Token interessante mogelijkheden voor wie wil profiteren van de AI-trend. De toekomst van AI in crypto is nu, en de kansen liggen voor het oprapen. Zorg ervoor dat je niet te laat bent, want projecten zoals deze kunnen weleens de nieuwe standaard worden in een steeds competitievere markt.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...