GameStop-klant wint 1 Bitcoin ter waarde van $63.000 in 33-pakje kaarten

439 totale weergaven

Een GameStop-klant heeft goud gevonden – of beter gezegd, Bitcoin – nadat hij een zeldzame inwisselkaart ter waarde van $63.000 had gevonden in een pak met crypto-thema’s ter waarde van $ 33.

Vondst van 1 bitcoin

Er heeft zich een viraal verhaal ontwikkeld bij GameStop, waar een klant een zeldzame Bitcoin aflossingskaart ter waarde van meer dan $ 63.000 ontdekte in een $ 33 pak Cardsmiths’ Currency Series 1 ruilkaarten.

De gelukkige verzamelaar, die de vondst op Reddit plaatste, krabde het oppervlak van de kaart af en ontdekte dat de kaart inwisselbaar was voor één hele Bitcoin – een verbijsterend rendement op investering.

Een crypto-jackpot in ruilkaarten

De Cardsmiths Currency Series, voor het eerst gelanceerd in 2022, biedt verzamelaars een kans om cryptocurrency beloningen te scoren naast crypto-thema artwork en memes. Naast Bitcoin zijn er ook kaarten met Ethereum, Litecoin en Dogecoin.

De kans op het vinden van een van deze crypto inwisselbare kaarten is vastgesteld op 1:96 packs, waarbij de serie aan populariteit wint vanwege de mix van kunst, verzamelobjecten en de prikkelende mogelijkheid om digitale activa te scoren.

De vondst van de klant is een van de slechts vijf Bitcoin-kaarten die naar verluidt in de eerste serie zaten, waarvan er nu twee zijn gevonden.

De laatste vondst heeft niet alleen de aandacht gevestigd op GameStop’s uitstapje naar ruilkaarten, maar ook de opwinding opnieuw aangewakkerd over de bredere stap van het bedrijf naar fysieke verzamelobjecten en de voortdurende omarming van cryptocurrency.

Crypto ontmoet verzamelobjecten

GameStop heeft zich de afgelopen jaren op crypto gestort, met initiatieven als de noodlottige NFT-marktplaats en ondernemingen in verzamelbare ruilkaarten. Terwijl de NFT-marktplaats worstelde met tegenwind door regelgeving, heeft de retailer zich meer toegelegd op fysieke verzamelobjecten.

GameStop’s vermogen om nostalgie te mixen met de nieuwste cryptotrends heeft de winkelier geholpen nieuwe voet aan de grond te krijgen, waarbij de verkoop van ruilkaarten en cryptopromoties aan kracht hebben gewonnen.

Met de ontdekking van de Bitcoin-kaart speculeren verzamelaars en cryptoliefhebbers nu gretig over hoeveel van deze crypto-jackpots er nog verborgen zitten in de kaartverpakkingen.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....