Meme coins pumpen, Crypto All-Stars bereikt $2 mln mijlpaal – meest veelbelovende crypto presale?

430 totale weergaven
Crypto All-Stars

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Crypto All-Stars, een nieuw meme coin project die onlangs in presale ging, heeft een opbrengst van meer dan $ 2 miljoen opgehaald. Met name door het bullish sentiment in de meme coin sector van de afgelopen dag. Het project behaalde vorige week nog op een opbrengst van $ 1,6 en heeft er in korte tijd al $ 400.000 bij verzameld.

Investeerders kijken uit naar het staking protocol dat dit project te bieden heeft, waarbij ze de mogelijkheid krijgen om hun favoriete meme coins samen te staken.

De omgeving die Crypto All-Stars hiervoor ontwikkelde is de MemeVault. Met dit platform is er mogelijk een behoorlijk passief inkomen te verdienen, allemaal onder een en hetzelfde staking protocol.

Het gemak om je niet bezig te hoeven houden met verschillende staking protocollen, is precies de reden dat Crypto All-Stars de mijlpaal van $ 2 miljoen bereikte in zo’n korte tijd.

Op dit moment kost de $STARS token $ 0.0014887 per coin, maar over twee dagen zal de prijs alweer omhoog gaan voor de volgende presale ronde.

Meme coins stijgen, mogelijk door Moo Deng?

In de afgelopen 24 uur, zien we dat meme coins het behoorlijk goed gedaan hebben. Op dit moment heeft de gehele meme coin sector een market cap van $ 49,92, terwijl ze voor het weekend nog gezamenlijk op $ 43,70 stonden.

Zo zien we bijvoorbeeld dat DogWifHat met maar liefst 16,29% gestegen is ten opzichte van gister, Mog Coin ($MOG) steeg met wel 19,71% en Toshi ($TOSHI) met maar liefst 26,88%.

dogwifhat koers
DogWifHat koers, bron TradingView

Na de dalingen van vorige week door de spanningen in het Midden-Oosten, zijn deze stijgingen erg welkom in de meme coin sector.

Het is nog onduidelijk wat de rally veroorzaakte die zaterdag van start ging, maar de engagement omtrent Moo Deng ($MOODENG) die in september uitbrak, kan mogelijk een verklaring zijn.

Een Moo Deng investeerder, liep namelijk weg met $ 7,5 miljoen na een $ 800 investering in de token.

Moo Deng werd geïnspireerd op een dwergnijlpaard uit Thailand met dezelfde naam en is online erg bekend geworden de laatste tijd. Dit kan mogelijk de rally van zaterdag hebben veroorzaakt. De 24 uur trading volume voor meme coins staat op dit moment dan ook op $ 6,17 miljard.

De interesse in de Moo Deng meme coin geeft ook aan dat investeerders niet alleen maar interesse hebben in de oudere meme coins en Shiba na-apers, maar dat er ook interesse is in nieuwe coins. Dat betekent ook dat $MOODENG niet de enige is die de aandacht trekt.

Crypto All-Stars heeft ook veel bekijks sinds de presale gelanceerd werd ruim een maand geleden. De aandacht werd met name gewekt door de utility die het biedt voor andere meme coins, waarbij mogelijk meme coins als Mood Deng een plekje ontvangen in het MemeVault protocol van het project zodat iedereen hier meme coins kan staken.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Kan $STARS in $MOODENG’s voetstappen treden en een rally veroorzaken?

Crypto All-Stars heeft met de huidige opbrengst wel bewezen dat het een interessant project is die veel investeerders aantrekt al tijdens de vroege presale fase van het project en al voordat de MemeVault gelanceerd is.

In de MemeVault zal de native $STARS token ervoor zorgen dat er maximale staking rewards te behalen zijn binnen het Crypto All-Stars ecosysteem. De waarde van $STARS zal dan enkel meer duidelijk worden. Want je kan dan wel andere meme coin ook staken in de MemeVault, zoals bijvoorbeeld PepeCoin ($PEPECOIN), Dogecoin ($DOGE) en Brett ($BRETT), maar met de $STARS token zelf kun je je staking rewards maximaal verdrievoudigen.

Het is dus aantrekkelijk voor investeerders om de $STARS token juist vast te houden in plaats van te verkopen. Voor een investering op de lange termijn, is de $STARS token dus een interessante optie.

Er zijn dan ook al bijna een miljard $STARS tokens gestaked op dit moment en de APY staat momenteel op een behoorlijk hoog percentage met 715%. Dit benadrukt maar weer dat dit wellicht een van de beste cryptomunten op de lange termijn is.

Als $STARS straks gaat doen wat $MOODENG ook deed, dan kunnen vroege investeerders daar behoorlijk van profiteren. Zo is $MOODENG maar liefst 8x groter geworden in slechts 1 maand tijd, met een stijging van $ 20 miljoen naar $ 159 miljoen.

Vroege $STARS investeerders kunnen mogelijk profiteren van eenzelfde soort stijging en net als bij Moo Deng een $ 800 investering omtoveren in een $ 7,6 miljoen.

Extra 5000% staking rewards?

Vorige week lanceerde Crypto de wedstrijd “Last Meme Standing”, waarbij er 5000% extra staking rewards te verdienen zijn.

Het is nog niet helemaal bekend wat de wedstrijd precies inhoudt, maar het ziet er wel naar uit dat er hoge rendementen te verdienen zijn met het ecosysteem van Crypto All-Stars.

crypto all-stars tweet

Het is nog niet te laat om in te stappen en het project naar de $ 2,5 miljoen te helpen.

Het smart contract van Crypto All-Stars is grondig onderzocht door de audit bedrijven Coinsult en SolidProof, dus daar hoef je het niet om te laten. Er zijn namelijk geen issues gevonden met de code.

Op dit moment zijn $STARS tokens te koop voor een lage prijs, namelijk $ 0,0014887 per token, dus als je deze kans niet wilt missen, ga dan naar de website van Crypto All-Stars en investeer in dit staking protocol voor al je favoriete meme coins.

Om de goedkope crypto $STARS coins te kopen, hoef je enkel je wallet te linken en ETH, USDT of BNB te ruilen voor $STARS. Mocht je liever met credit card betalen, dan kan dat ook.

Om op de hoogte te blijven van Crypto All-Stars, kun je lid worden van de community op Telegram en X.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

 

Lees meer over:
crypto all-starsMeme coin

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...