Jezelf ontwikkelen met blockchain? BlockAcademy breidt uit in Amsterdam

AdvertorialNieuwe technologie zorgt voor een grote vraag naar banen in de wereld, en iedereen kan het onder de knie krijgen. Weet jij wat de meest gevraagde baan van vandaag is? Hoe zit het met de meest betaalde? Hier is een hint: deze jonge industrie is al miljarden waard. Blockchain.

Het internet zelf creëerde een overschot van 1,2 miljoen banen, nu is de volgende iteratie van het internet, bekend als de Web 3.0, voorbestemd om nog groter te worden. De onderliggende technologie is blockchain.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Al meer dan 50 industrieën over de hele wereld, hebben de technologie geïntroduceerd in de workflow waar bedrijven mee te maken krijgen – waardoor blockchainontwikkelaars behoren tot de meest gevraagde professionals ter wereld. Met de juiste hulpmiddelen kunt u deel uitmaken van de volgende Apple, Amazon of Facebook van de toekomst.

BlockAcademy, opleidingsinstituut voor blockchainontwikkelaars, opent nu een nieuw kantoor in Amsterdam. Lees er hier alles over.

Waarom Blockchain?

Hoewel ze algemeen alleen bekend zijn vanwege het introduceren van nieuwe, en het gebruik maken van bestaande cryptocurrencies, bleken blockchains gunstig voor een enorm aantal aan gebruiksmogelijkheden. Elke dag implementeren meer instellingen, waaronder overheidsinstellingen, plannen om de technologie in hun organisaties te integreren. Geen enkele andere technologie heeft bewezen zo krachtig te zijn als blockchain in deze hoofdgebieden: Privacy, Security, Immutability, Fairness, Cost Efficiency.

Hoe zijn Blockchain Dev’s en General Software Dev’s verschillend?

Om te beginnen zijn blockchainontwikkelaars:

Welkom bij BlockAcademy

Uit rapporten blijkt dat de vraag naar blockchainontwikkelaars in iets meer dan een jaar met 700% is toegenomen en dat het aantal blijft groeien. De vraag is enorm, maar het aanbod is nog steeds laag. Onderzoek uitgevoerd door Dappros dit jaar weerspiegelt de vraag naar blockchain-specialisten:

Bent u bereid om uzelf te testen op dit ambitieuze, en steeds groeiende industrie, om één van de weinige en gewilde professionals te worden?

Blockacademy is een onderwijsinstelling die is opgericht door toonaangevende tech- en blockchain-figuren. De instelling biedt cursussen en workshops die een onmisbare leerervaring bieden voor mensen die meer willen leren over blockchain-netwerken.

De cursus leert de studenten over de geschiedenis van blockchain, de architectuur, principes, componenten en alles daartussenin. Na het voltooien van één van de cursussen van Blockacademy, hebben alle studenten de kennis en hulpmiddelen om een ​​nieuw blockchain-netwerk te ontwikkelen.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”Of je nu geen ervaring hebt of momenteel een software ontwikkelaar bent, het maakt niet uit. De cursus is voor jou bestemd “[/penci_blockquote]

BlockAcademy is toegewijd aan het ontwikkelen van de groei van het blockchain-ecosysteem door hun ervaring en vaardigheden te delen. Bij het bouwen van hun eigen blockchain-project voor interoperability, kwamen de beste ontwikkelaars en ingenieurs ter wereld bijeen om hun steentje bij te dragen.

De industrie breidt zich sneller uit dan het aantal geschoolde werknemers. Meer betrokkenheid betekent meer innovatie en tevens meer probleemoplossingen. Blockacademy nodigt je uit deel te nemen aan deze revolutionaire beweging. Hun doel is om blockchain tot wereldwijde adoptie te brengen, omdat het een betere, gedecentraliseerde toekomst voor ons allemaal kan creëren.

BlockAcademy komt naar Amsterdam!

Als antwoord op de grote vraag naar blockchaincursussen over de hele wereld, hebben de organisatoren van de Blockacademy zich op Amsterdam gevestigd voor de volgende cursus. Na een succesvolle run in Kiev, Oekraïne, zal Amsterdam nu een handige middenweg bieden als een centraal-Europese bestemming.

Als je jezelf een impact ziet maken in de blockchain-industrie, kun je je nu inschrijven voor de eerste meeslepende praktijkcursus in Amsterdam. Tijdens deze sessie zullen professionele docenten met bewezen ervaring de deelnemers begeleiden bij alle technische en praktische aspecten van de blockchain. Aan het einde van de cursus beschikken de studenten een grondige kennis van consensus-algoritmen, smart-contracts, decentralized storages, node configuration en nog veel meer.

Website Blockacademy

Bekijk hier de officiële Blockacademy website voor alle meetup- en cursusdetails.

Disclaimer: deze advertorial is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en BlockAcademy.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...