De nieuwe LiteBit app is uit voor Android en iOS

Advertorial: De nieuwe LiteBit app is uit! Op zowel Android als iOS kun je nu sneller en makkelijker jouw cryptovaluta kopen en verkopen dan ooit. LiteBit is een van de grootste cryptobrokers van Nederland. Daarnaast heeft LiteBit eind 2019 de felbegeerde titel Beste Cryptobroker van Nederland gewonnen.

De missie van LiteBit is duidelijk: Crypto moet toegankelijk zijn voor iedereen, waarbij veiligheid een scherpe prijs en het gebruiksgemak voorop staat. Vooral het gebruiksgemak wordt met de lancering van de LiteBit app duidelijk onderstreept.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De app

De app van LiteBit biedt meer dan alleen handelsmogelijkheden. Je kunt ook de prijzen in de gaten houden en je portfolio managen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen en kun je de prijsgeschiedenis bekijken.

Ook met het oog op je eigen administratie heeft LiteBit het goed voor elkaar. Je aan- en verkopen zijn met een paar klikken terug te vinden en na te kijken.

Download de LiteBit app voor iOS en Android.

Makkelijk met iDEAL

Met de LiteBit app kun je bitcoin (BTC) en andere cryptomunten kopen en verkopen. Met een aanbod van 50+ cryptomunten is er een hoop te kiezen.

Wanneer je de app opent en een account hebt, dan is een aankoop zo gepiept. Je kiest je munt, het aankoopbedrag en je kunt betalen met iDeal en andere betaalmogelijkheden. Kort daarna ontvang je jouw BTC of andere valuta.

Prijzen omlaag

LiteBit stond in het verleden misschien bekend als een wat duurdere partij als het ging om verkopen, maar deze tijden zijn voorbij. Door middel van aanpassingen in de processen heeft LiteBit competitieve prijzen die het nu nog aantrekkelijker maakt om te gaan handelen op het platform.

Crypto bewaren

Wil je liever (nog) niet je eigen bitcoin en andere cryptomunten zelf opslaan? Geen probleem. Om het makkelijk te maken heeft LiteBit alle wallets op een centrale plek binnen de app: De LiteBit wallet. Ideaal voor beginners of wanneer je op zoek bent naar puur gemak.

Alle verschillende cryptocurrencies zijn aparte systemen die niet met elkaar communiceren. Zo heeft iedere cryptocurrency een eigen netwerk (blockchain) met een uniek(e) wallet(adres).

Neem je graag zelf je munten in beheer? Dan kun je eenvoudig je valuta naar keuze opnemen tijdens of na je aankoop. Ook euro’s stuur je gemakkelijk naar je eigen rekening.

Voor vragen of opmerkingen kunnen je binnen de app contact zoeken met de customer support of de chatbot die 24/7 voor je klaar staat. Er is dus altijd wel iemand die jou kan helpen bij dringende vragen of noodgevallen.

Over LiteBit

LiteBit faciliteert sinds 2013 het kopen en verkopen van bitcoin en andere cryptomunten. En met succes, inmiddels heeft de broker meer dan 700.00 klanten. Op het kantoor in Rotterdam werken meer dan 50 mensen elke week om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast is LiteBit druk bezig met de uitbreiding binnen Europa om op deze manier nog meer klanten kennis te laten maken met het gemak en de snelheid die de app te bieden heeft.

Download de LiteBit app voor iOS en Android.

Lees meer over:
litebit

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...