Via deze beurs is leverage op bitcoin koers mogelijk – ze zoeken nu talent in Nederland

Sponsored post – Het afgelopen jaar is PrimeXBT uitgegroeid tot de rijzende ster binnen de internationale cryptomarkt. PrimeXBT staat voor een gebruiksvriendelijk platform, waarbij handelaren een leverage positie kunnen innemen op de bitcoin (BTC) koers.

Met een hefboom kan een belegger speculeren op een hogere of lagere koers met geleend geld (in dit geval PrimeXBT).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Deze derivatenvorm (hefboom van 1 tot 1.000x) geldt als zéér risicovol, dus wees verstandig voordat je kiest voor deze vorm van speculatie. Een hoge upside, kent namelijk altijd een hoge downside.

PrimeXBT: leverage met bitcoin

Bij PrimeXBT is handel met diverse assets (bitcoin, aandelen, goud) mogelijk in een handelsomgeving die appelleert aan de professionele handelaar. In deze omgeving is een handelaar optimaal voorbereid om zijn winst te maximaliseren.

Dat PrimeXBT aan populariteit wint in 2019, is ook te verklaren dat andere handelsplatforms te maken hebben met een aantal controverses. Daarom gaan handelaren en investeerders op zoek naar alternatieven.

Zo was er bij BitMEX sprake van een datalek waarbij duizenden email-adressen op straat lagen. En ook door de softwarebug bij Deribit hebben handelaren – op dat moment – onverwacht geld verloren (later heeft Deribit dit vergoed, red.)

Handelaren zijn in toenemende mate gevlucht naar PrimeXBT, en deze exchange gaat nu internationaal uitbreiden. Ze is er een campagne gelanceerd om een talentvolle business developer aan te trekken, die bij kan dragen aan de groei van dit opkomende handelsplatform.

De recente vacature voor business developer is te bekijken op de vacature-pagina van CoinMarketCap,

PrimeXBT zoekt business developers (remote) op diverse verschillende continenten die kan helpen om de verdere groei bij te benen.

Zo staat in de vacature te lezen:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]‘Als International Business Developer ben je verantwoordelijk voor het werven en managen van klanten op ons platform. Je werkzaamheden hebben directe impact op de groei van onze business. Het succes van onze onderneming is afhankelijk van jouw skills, kennis en inbreng. Hoe meer business je genereert, hoe meer je verdient. Sky is the limit’.[/penci_blockquote]

PrimeXBT: alles wat je moet weten

PrimeXBT is een handelsplatform waarop ‘leverage’ (hefboom) met bitcoin mogelijk is. Net zoals bij Bakkt, zijn alle transacties ‘gesettled’ in BTC.

PrimeXBT biedt een arsenaal aan assets aan. Zo kunnen klanten ook handelen in diverse forex paren, aandelenfondsen en commodities.

Daar bovenop krijgen handelaren de kans om tot een hefboom van 1.000x te handelen op alle aangeboden assets. Hefboomproducten kunnen leiden tot heftige koersschommelingen. Houd daar als handelaar altijd rekening mee. Om de risico’s te beperken, is een maximum aan ‘speelgeld’ in te stellen.

Features

PrimeXBT biedt een uitgebreid pakket aan features voor haar klanten:

Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

Traden kan zéér risicovol zijn, dus PrimeXBT biedt een aantal tools aan die de gebruikers kunnen helpen. Zo is er een trading dashboard dat volledig custom made is. Handelaren hebben de keuze uit diverse technische indicatoren, grafieken en ordertypen.

Door het custom made handelsplatform kunnen handelaren zelf hun dashboard samenstellen, wat leidt tot meer efficiëntie, gebruiksgemak en uiteindelijk meer kans op winstgevendheid.

Handelaren kunnen ook de mobiele apps van PrimeXBT downloaden voor zowel iOS (Apple) als Android. Dus ze kunnen hun posities ‘on the go’ bekijken of aanpassen of nieuwe trades openen.

Via deze beurs is leverage op bitcoin koers mogelijk – ze zoeken nu talent in Nederland

Bovendien kunnen gebruikers – heel gemakkelijk – hun creditcard koppelen aan hun gebruikersaccount. Het storten van fiat geld op je handelsaccount gaat snel, gemakkelijk en zonder drempels.

PrimeXBT biedt gebruikers een supersnelle ‘instant’ afhandeling van hun trades, dus traders kunnen hun orders perfect timen. Door de stabiliteit van het platform hoeven handelaren nooit bang te zijn dat het systeem op tilt raakt en orders niet gevuld raken. Dat is vooral belangrijk zodra de markt zeer volatiel reageert.

Het platform heeft een breed palet aan educatieve documenten waarmee het traden met een hefboom zo laagdrempelig gemaakt is. Met een stap-voor-stapgids en instructievideo’s.

Zodra iemand na deze video’s nog vragen heeft, dan is het 24/7 klantenservice bereikbaar in diverse talen om elke klant te helpen met hun vraag.

Referral programma

Een ander kenmerk dat potentiële gebruikers moeten weten, is dat het aanbrengen van andere traders zeer lucratief kan zijn. Het referral programma van PrimeXBT is zeer succesvol gebleken, terwijl het pas kort bestaat.

De top drie referral partners hebben al meer dan 111 Bitcoin (BTC) aan cumulatieve inkomsten behaald. Dat is een verbluffend resultaat, omdat PrimeXBT nog steeds een relatief jong platform is.

Via deze beurs is leverage op bitcoin koers mogelijk – ze zoeken nu talent in Nederland

PrimeXBT heeft ook haar CPA-programma onlangs helemaal vernieuwd, wat het zeer interessant maakt voor particulieren, influencers en eigenaars van website, die zoveel mogelijk inkomstenstromen willen genereren.

Veiligheid en privacy

als gebruiker bij PrimeXBT heb je de beschikking over de meest toonaangevende veiligheidsfuncties. Ook bijzonder: het account is volledig anoniem dus gebruikers zijn goed geschermd tegen misbruik van persoonlijke data. Regelmatig zijn crypto exchanges het slachtoffer van datalekken. PrimeXBT wil dat risico voorkomen.

Via deze beurs is leverage op bitcoin koers mogelijk – ze zoeken nu talent in Nederland

PrimeXBT vindt privacy en anonimiteit van haar gebruikers zo belangrijk dat een deel van de infrastructuur naar Zwitserland is verplaatst. Dat voegt een extra niveau aan privacy en beveiliging aan de klantenaccounts toe.

Whitelisting van adressen is een andere belangrijke functie waarmee klanten erop kunnen vertrouwen dat hun fondsen veilig zijn.

Hackers kunnen geen fondsen opnemen zodra hun bitcoin adres niet op de white list van PrimeXBT voorkomt. Dit garandeert dat hackers nooit in staat zullen zijn om geld van het platform te stelen.

PrimeXBT zet groei voort

Naarmate meer handelaars platformen zoals BitMEX en Deribit ontvluchten ten gunste van PrimeXBT, is het zeer waarschijnlijk dat deze groeiende exchange haar team binnenkort gaat versterken met nieuw talent.

Ben jij het volgende lid van het groeiende PrimeXBT-team?

Disclaimer: dit is een sponsored post. Beleggen met hefboomproducten is zéér risicovol. Beleg verstandig met een klein deel van je vermogen, ook wel ‘speelgeld’ genoemd.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...