SimpleFX Augustus $500 Cashback – Handelen met 20% Lagere Spread! 

Deze maand augustus zal de beste maand worden voor de handel in crypto, aandelen, forex en grondstoffen. Er gebeurt momenteel zoveel en er zijn zoveel markten die op de rand van een trendwijziging staan, dat je simpelweg de kans op winstgevende margin trading niet kunt missen. Laten we het handelsvolume flink omhoog gooien! SimpleFX biedt lagere spreads voor alle transacties in augustus – zorg ervoor dat u hier optimaal van profiteert.

Dit is een gesponsord bericht.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin en andere cryptovaluta zijn weer in opkomst. Goud zit in de lift en zelfs zilver staat op de rand van een doorbraak. Tezelfdertijd lijkt het erop dat de globale beurs een keerpunt nadert aangezien er meer en meer tekens komen over een langzamere economie of zelfs een recessie. Investeringsbanken over de hele wereld verlagen de prognose voor aandelen en er zijn al enkele sombere macro-economische gegevens gepubliceerd.

Dit betekent ook zeer interessante tijden voor de prijzen van ruwe olie, waar de volatiliteit van de prijs afhangt van zowel de toekomst van de wereldwijde economische groei (waar onzekerheid de prijzen zou doen dalen met betrekking tot de vraag naar olie) als politieke spanningen in het Midden-Oosten (waar onzekerheid zou leiden tot een neerwaartse druk met zorgen over het toekomstige aanbod).

Voor CFD-handelaren betekent dit een mooie kans om winst te maken. Zeker als er tijdens de vakantieperiode vaak niets anders te doen is. U kunt uw smartphone op het strand meenemen en handelen met de beste handelsapplicatie die er is.

Hoewel het moeilijk is om de trends in augustus te voorspellen, is één ding zeker – breng de tijd door op een mooie, ontspannende plek met goede internettoegang. Daarnaast moet u ook gebruik maken van SimpleFX WebTrader – de beste mobiele handelsapp.

De Best Handels App 2019

SimpleFX WebTrader won de prijs voor de beste handelsapplicatie tijdens de Finance World Expo Summit die in Zwitserland plaatsvond. Experts gaven aan dat de applicatie zich onderscheidde door fantastische UX op mobiel, opmerkelijke snelheid en betrouwbaarheid. Bovendien, wezen zij op de levendige gemeenschap van handelaren (meer dan 200.000), die door SimpleFX de toegang hebben tot social trading mogelijkheden zoals Trading Ideas.

Augustus wordt de heetste handelsmaand van het jaar en we willen nog meer warmte aan ons toch al hete platform toevoegen. Gedurende de hele maand zal SimpleFX een 20% lagere spread bieden (hier vind u de voorwaarden). U krijgt al het bespaarde geld terug met een cashback overschrijving naar uw account.

Zorg ervoor dat er voor 1 augustus geld op uw account is gestort en klaar is voor gebruik. Kijk of u een live, actieve account heeft.

Laat anderen ook genieten met met behulp van de nieuwe August Cashback Promo banners in het Unilink.io ledenpanel.

Doe een gok en win Bitcoins

Opnieuw geven we 250 dollar weg in Bitcoins. Probeer de waarde van de volgende Nonfarm Payrolls (NFP)te raden die op 2 augustus gepubliceerd zullen worden om 8:30 a.m. EST (12:30 UTC). Publiceer uw voorspelling in de SimpleFX ShoutBox.

Zo werkt het.

Lees meer over:

  By Redactie

  Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!

  Meest gelezen

  Nieuws
  Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

  Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

  Nieuws
  Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

  Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

  Nieuws
  Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

  Nieuws
  Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

  Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

  Nieuws
  De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

  In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

  Lees meer

  Net binnen

  Nieuws
  Goedemorgen Bicoin: voorspelling van $125.000 per BTC in 2025

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

  Blackrock crypto etf Nieuws
  Willy Woo: ‘Bitcoin minimaal op $125.000 in 2025

  De populaire on-chain analist Willy Woo zegt dat bitcoin minimaal richting de 125.000 dollar gaat...

  Nieuws
  Bitcoin prijs nadert $67.000 nu nieuwe bitcoin uitstroom van GBTC $550 miljoen overschrijdt

  Bitcoin rukt op naar recordhoogtes ondanks een verse opleving in de uitstroom van GBTC Bitcoin....

  volgende Bitcoin halving 2024 Nieuws
  De bitcoin koers blijft stijgen: aftellen naar halving in april is begonnen

  De bitcoin gemeenschap bereidt zich voor op een belangrijke gebeurtenis in de cryptowereld: de volgende...

  Nieuws
  Bitcoin ETF’s hebben in 2 maanden ruim $10 miljard aangetrokken, goud ETF’s deden er 2 jaar over

  BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) heeft in slechts zeven weken tijd $10 miljard aan beheerd...

  Lees meer