Binance margin trading officieel: in crypto beleggen met geleend geld

Binance margin trading officieel: in crypto beleggen met geleend geld

Binance heeft officieel haar margin trading gelanceerd na een eerdere soft launch. Dat meldt de cryptobeurs, gereguleerd in Malta, op haar platform. De dienst is gericht op 'meer professionele beleggers in cryptomunten'.

De cryptobeurs biedt de volgende cryptomunten aan met een hefboomconstructie (x2):

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Mocht je nog geen account hebben op de cryptobeurs dan kun je die hierrr maken.

Binance en margin trading

Margin trading is niet voor nieuwelingen: het is namelijk handelen met geleend geld van de exchange. Dat maakt het een belegging met een hoger risico.

Beleggen in cryptomunten is vanwege de volatiliteit is risicovoller in vergelijking met aandelen of obligaties.

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author="Changpeng "CZ" Chao, ceo van Binance"]'Dit is een volgende stap in onze ontwikkeling als handelsplatform. We willen met Binance ook professionele beleggers gaan bedienen en niet alleen de retail-klanten'.[/penci_blockquote]

Margin wallet

Op Binance 2.0 moeten beleggers laagdrempelig fondsen vanuit hun 'Margin' wallet kunnen verplaatsen naar hun 'Binance wallet' zonder bijkomende kosten. De commissies voor margin trading kunnen in de Binance Coin (BNB) afgetikt worden.

Bron: Binance

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties