Binance US start 24 september met handel in zes cryptomunten

Binance US start dinsdagmiddag 24 september om 15 uur met de handel van dertien handelsparen verdeeld over zes cryptomunten. De exchange is een aparte marktplaats in de VS gestart onder druk van Amerikaanse autoriteiten.

Het gaat om de volgende cryptovaluta:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Deze cryptomunten worden verdeeld over dertien handelsparen.

Storten van andere altcoins

Vandaag maakt de beurs ook bekend dat het storten van tegoeden voor de volgende coins mogelijk is:

Het is onbekend wanneer de handel voor deze kleinere cryptomunten start.

Binance US aanbod

Vorige week is de beurs al opengegaan voor het doorlopen van de know-your-customer-procedure en het storten van tegoeden.

Dat maakte de ruilbeurs uit Malta eerder bekend in een blogpost. Formeel werd de handel voor Amerikanen op Binance.com op 12 september gesloten.

Amerikaanse regulatie

Binance US gaat zich vestigen in San Francisco en opereert in de VS onder een licentie van BAM Trading Services.

De ruilbeurs heeft al locaties in Malta, Singapore, Hong Kong, Jersey en Uganda.

Voorlopig zijn klanten uit de staat New York uitgesloten, omdat daarvoor een aparte licentie nodig is.(BitLicense, red.).

Tezos (XTZ) op Binance.com

Alsof het nog niet genoeg is, is ook de notering van Tezos (XTZ) bij Binance.com aangekondigd. De proof-of-bake cryptomunt is verhandelbaar met de paren BTC, BNB en USDT.

Lees meer over:
cryptomuntenVS

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...