Bithumb Global, de ‘Next-Generation’ Digital Asset Exchange

Bithumb Global is het nieuwe internationale platform van Bithumb Korea, de grootste exchange van Zuid-Korea, een cryptogek land. Deze digital asset exchange kondigt een aantal nieuwe functies en initiatieven aan.

Bithumb Global

Een van de doelen van Bithumb Global is om via nieuwe tools en het “Unleash Program” nieuwe, veelbelovende blockchain projecten te promoten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hiermee wil Bithumb Global een gebruiksvriendelijk en innovatief crypto ecosysteem voor de internationale markt creëren.

Bithumb Korea is opgericht in 2014 en is daarmee de oudste en meest invloedrijke digital asset exchange van Zuid Korea.

De exchange heeft meer dan acht miljoen geregistreerde gebruikers en één miljoen mobiele app gebruikers. Het totale cumulatieve handelsvolume is inmiddels meer dan $1.000 miljard.

Bithumb Korea

Momenteel heeft Bithumb Korea meer dan 300.000 unieke bezoekers per dag. Deze zijn gezamenlijk goed voor een dagelijks transactievolume van meer dan één miljard dollar.

Deze cijfers maken Bithumb Korea één van de meest dominante spelers ter wereld op het gebied van digital asset trading. Ook qua actieve user-base doen ze het goed.

Vandaag de dag heeft Bithumb een marktaandeel van 59,19% van alle Bitcoin transacties in Korea, wat neerkomt op ongeveer 15% van het wereldwijde marktaandeel.

Het hoogst gemeten dagelijks transactievolume van de exchange was meer dan $7 miljard.

Koreaanse markt

Bithumb was tot op heden sterk gericht op de Koreaanse markt. Meer dan 80% van de gebruikers van het platform is Koreaans.

Om de marktpotentie volledig te benutten, en de liquiditeit nog meer te vergroten is het Bithumb Global platform opgericht. Met als doel om een wereldwijde dominante speler te worden.

Bithumb Global heeft de ambitie om dé nieuwe standaard in de markt te worden.

Met een aantal vernieuwende technologieën zoals bijvoorbeeld:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Javier Sim, mede-oprichter en managing director van Bithumb Global”]Sinds de lancering van Bithumb Global in mei 2019 maken meer dan 1 miljoen traders wereldwijd gebruik van het platform. Het dagvolume is meer dan $380 miljoen.

Bithumb Global heeft nu al een plek veroverd tussen de grootste crypto exchanges ter wereld.

[/penci_blockquote]

BG Staging

Een van de meest innovatieve en unieke functies van het Bithumb Global platform is het “BG Staging” initiatief.

Via BG Staging kunnen zorgvuldig geselecteerde projecten gebruik maken van de Bithumb Global community om aandacht voor hun project te genereren.

In tegenstelling tot IEO’s en gerelateerde fundraising methodes, biedt BG Staging een unieke, eerlijke aanpak om een project onder de aandacht te brengen.

Geïnteresseerde gebruikers hoeven geen fondsen in het betreffende project te investeren.

Maar ze kunnen hun interesse tonen door het ‘staken’ van tokens als bitcoin (BTC), ether (ETH) of USDT, die ze na afloop van de vooraf bepaalde looptijd weer terug krijgen.

De hoogte van het ingelegde bedrag bepaalt de kans op het winnen van een voucher, welke recht geeft op het ontvangen van tokens van het betreffende project.

Met behulp van een in-house team van ervaren developers en een complete blockchain research divisie heeft Bithumb Global zeer geavanceerde security technieken ontwikkeld en geïmplementeerd.

Daarnaast maakt Bithumb Global gebruik van een gepatenteerde matching engine technologie en geavanceerde algoritmes. Tevens is er enorme aandacht besteedt aan de gebruikerservaring.

Over Bithumb Global

Bithumb Global is een digital asset trading platform voor gebruikers over de hele wereld.

Bithumb Korea is een van ’s werelds meest populaire digital asset exchanges.

Men bouwt aan een internationaal trading platform, waarop gebruikers kunnen handelen, deelnemen aan diverse nieuwe initiatieven en zo kunnen bijdragen aan het wereldwijde cryptocurrency ecosysteem.

Disclaimer: dit is een sponsored post

Lees meer over:
Bithumbcryptobeursexchange

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...