Deze cryptomuntentrader uit Drenthe maakte met 400 euro maar liefst 60.000 euro winst. Dit is zijn top 10 voor 2018

Cryptotrader “Paco” (27) uit Drenthe is in maart 2017 begonnen met het handelen in cryptomunten. Hij legde 400 euro spaargeld in enkele cryptomunten en inmiddels staat de teller op 60.000 euro winst. “Paco”, ook wel bekend als “Pacoin” is een kenner van de kleinere altcoins en informeert de snelgroeiende cryptomuntencommunity daar actief mee via Twitter en als medebeheerder van diverse Whatsapp – en Telegramgroepjes. Zijn Twitter-account Pacoiin telt ruim 10.000 volgers.

Trader

Paco: “Ik heb het meeste verdiend door Digibytes (DGB) te kopen op 110 sats (Satoshi, een 0.00000001 Bitcoin, redactie) en op 1.200 sats te verkopen. Ook Monetary Unit (MUE) heb ik gekocht op 500 sats en verkocht op 5.000 sats. Ook met MyWish heb ik tien keer mijn inleg eruit gehaald.”

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

“Ik zit niet vaak bij de allergrootste rally’s. Ik focus me voornamelijk op cryptomunten die inhoudelijk zeer sterk zijn, maar enorm onder de radar verdwijnen en waar weinigen oog voor hebben. Mijn ervaring is dat het even duurt voordat ze flink in koers stijgen, maar na die “run” heb je zeker een mooie winst doordat je er vroeg bij bent. Dus ik ben niet trader die bijvoorbeeld honderd keer zijn inleg eruit haalt.”

“Ik zie mezelf niet als een daytrader, ik geef niet om koersschommelingen en beoefen ook niet heel actief technische analyses. Al mijn tijd zit in research: hoe zit de technologie in elkaar; hoe zit het team en development in elkaar? Wat kan zorgen voor een extra hype? Mijn belangrijkste researchtool is Twitter. Ik heb een aantal accounts die ik volg en daarvan weet ik dat ze echt heel goed zijn in het vinden van een volgende naam die maal tien kan gaan. Dragonchain en Mothership heb ik bijvoorbeeld via twitteraar Jeremy Ross (@jebus911). Na zijn tips ga ik zelf op onderzoek uit. Een andere belangrijke bron is @notsofast, die vaak de één na de andere “x100” heeft.

Twitter ‘influencers’

“Om een voorbeeld te geven hoe ik werk. Ik zag dat Mywish naar de ruilbeurs na hun ICO, want die ICO had ik gemist. Hij werd gelist op Etherdelta, dat binnen onze wereld bekend staat als een gevaarlijke en zeer ontoegankelijke site.
Ik onderzocht MyWish en het eerste wat me opviel is dat ze een video op YouTube hadden staan met een rondgang langs hun kantoor. Ok, dacht ik, ziet er legitiem uit. Het team was al een tijdje bij elkaar, de CEO maakte op mij een goede indruk. Maar de cryptomunt was extreem onder de radar, niemand praatte erover. Op Twitter werd er wel wat over gepraat. Ze hebben een werkend blockchainproduct, waarmee de token geïntegreerd zou worden. Op het platform kun je ook gebruik maken van bitcoin, dus je werd niet gedwongen in hun token wat ik een pré vind. Ik wist dat andere exchanges de cryptomunt zouden opnemen voor de handel. Ik kocht het op Etherdelta en MyWish was al X5 gegaan voordat Cryptopia de munt opnam. Vervolgens ging de startprijs op Cryptopia nog eens X3.”

“Nog een laatste tip….maak een Tweetdeck met lijstjes. Bijvoorbeeld één lijst van ruilbeurzen zodat je alle advertenties van nieuwe cryptomunten zit en een lijst van experts die je hoog hebt zitten.”

De 10 tips van cryptomuntenexpert Ramon (“Pacoiin”) voor 2018

1. Mothership (MSP)

Paco: “Mothership wordt een nieuwe exchange gebouwd in Estland met E-residency integratie. Ik heb vooral veel vertrouwen in het team én veel grote traders bekend van Twitter zijn vol lof over dit project. Dat zal enorm helpen om het een boost te geven voor adoptie. Mijn eigen voorspelling is minimaal x10 – x20 dit jaar.”

2. Investfeed (IFT)

“InvestFeed was een bestaand bedrijf die een sociaal trading platform hadden voor de aandelenmarkt. Nu hebben ze de overstap gemaakt naar de cryptowereld en groeien ze hard. Het project zit nog onder de radar en het enige wat deze munt nodig heeft is toevoeging op één grote ruilbeurs.”

3. Red Pulse (RPX)

Red Pulse was één van de grootste gehypte munten in 2017, maar na een listing aan bjvoorbeeld ruilbeurs Kucoin kreeg hij nog maar weinig aandacht. Staat ook nog niet op een grote exchange.”

4. DragonChain (DRGN)

“Ik ben heilig overtuigd dat deze de top 10 binnen gaat klimmen dit jaar en wellicht zelfs de top 5. Voor mij is dit de Ethereum van 2018.”

5. MonetaryUnit (MUE)

“Voor mij is er maar één reden waarom ik heel bullish ben op MUE. En dat is dat het twitteraccount @notsofast aan hun team is toegevoegd. Dat is bekende influencer op Twitter, die bekend staat om zijn vele “x100 runs” en beste Hodler. Ik neem zijn mening altijd heel serieus en hij is van mening dat MUE zeer hoog zal eindigen. Enige reden waarom ik deze wil hebben.

6. Wagerr (WGR)

“Een van mijn persoonlijke favorieten waar niemand naar om kijkt. Wedden op sportwedstrijden via de blockchain! Hun blockchain lanceert eind januari. Ik denk dat 2018 wel eens het jaar kan worden dat mensen deze gaan erkennen als een superproject.”

7. Bitclave (CAT)

Medeoprichter van Icon zit in hun adviesteam. Het is een gedecentraliseerde zoekmachine en het project komt net vanaf ICO en de prijs is nog erg laag. Te verkrijgen via de Chinese ruilbeurs Bibox.”

8. Neo (NEO)

“Neo kan natuurlijk niet ontbreken. Ze hebben een invloedrijk eigen blockchainplatform waar anderen op kunnen bouwen. Er gaan veel ICO’s uitkomen op het NEO platform. Daarom denk ik dat NEO alleen maar zal blijven groeien in marketcap. Zal in de top 5 eindigen in 2018. “

9. Neuromation

“De ICO is net afgerond (7 januari, redactie)en kan pas verhandeld worden in februari, dus beleggers kunnen heel vroeg bij zijn. Hun business is het ontwikkelen van zogenaamde synthetische datasets voor het trainen van kunstmatige intelligentie. Dit vind ik echt een gaaf project en ze hebben heel veel partners al. Het team ziet er ook heel goed uit”.

10. SophiaTX

“Het is een open source blockchain platform ontwikkeld om geïntegreerd te gaan worden met applicaties van het bedrijfsleven. Ook is er een samenwerking met General Electric gesloten. Staat enkel twee kleine exchanges Qryptos en EtherDelta. Groeipotentie is groot”.

Lees ook de veelgelezen top 10 van Joël Happé die vooral de grotere cryptomunten behandelt >>>

En nog wat bonustips op Twitter…

En deze Twitter-accounts gebruikt hij….

Leestip

Lees ook de veelgelezen top 10 van Joël Happé die vooral de grotere cryptomunten behandelt >>>

Disclaimer: De auteurs en de geïnterviewden op Bitcoin Magazine geven geen belegging- of investeringsadviezen. Investeren in cryptomunten is zeer risicovol. Bitcoin Magazine is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Inschrijven nieuwsbrief


Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...