Goedemorgen Bitcoin: Grayscale ontvangt $500 miljoen om BTC te kopen

Goedemorgen Bitcoin: Grayscale ontvangt $500 miljoen om BTC te kopen

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

YouTube haalt kanaal van bekende bitcoiner Tone Vays offline

YouTubekanalen over bitcoin worden regelmatig zonder pardon offline gehaald. Tone Vays werd kort na een waarschuwing ook van het videoplatform afgegooid.

Het is echter bijzonder onduidelijk wat de redenen zijn om bitcoin content van het platform te weren.

Bitcoin ‘whale’ Grayscale trekt in 2020 meer nieuw geld aan: $503 miljoen

Graywale heeft een fonds met bitcoin daarin. Beleggers kunnen meeliften op de prijsbewegingen van bitcoin zonder zelf BTC kopen door hierin te investeren.

Hup Bitcoin Podcast

In de nieuwste Hup Bitcoin Podcast bespreken we de laatste ontwikkelingen in de wereld van bitcoin. Wat gaat er gebeuren met stablecoins, een bitcoin dreigmail komt voorbij en ook de laatste ontwikkelingen op technische gebied komen voorbij.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties