Goedemorgen Bitcoin: Hashrate bereikt recordhoogte

Goedemorgen Bitcoin: Hashrate bereikt recordhoogte

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin (BTC) koers bij $9.000, PlanB: ‘Bitcoin is géén speeltje meer’

De Nederalndse quant Plan B publiceert regelmatig artikelen over bitcoin. Volgens hem is het duidelijk: bitcoin is geen kleine speler meer. En de rol van BTC wordt op termijn alleen nog maar groter, als we zijn modellen moeten geloven.

Amerika zoekt slachtoffers van Bitcoin beurs CoinGather na ‘scam’

De Amerikaanse Justitie is opzoek naar mensen die geld hadden staan bij de beurs CoinGather. De mensen achter dit bedrijf verdwenen plotseling en gingen er met het geld vandoor.

De Amerikaanse overheid is op zoek naar voormalige klanten van deze obscure beurs en wil nieuwe informatie.

Bitcoin (BTC) hashrate bereikt opnieuw all time high

Elke dag strijdt er voor miljoenen dollars aan hardware om nieuwe bitcoin. Zij leveren gezamenlijk steeds meer computerkracht. De hashrate van het netwerk bereikte opnieuw een recordhoogte.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties