Goedemorgen Bitcoin: 'BTC derivaten hebben invloed op prijs'

Goedemorgen Bitcoin: 'BTC derivaten hebben invloed op prijs'

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

‘Bitcoin prijs met Bart Simpson patroon komt door derivaten’

De koers van bitcoin maakt regelmatig een grote stijging om kort daarna weer (minstens) net zo hard te zakken.

Su Zhu, de CEO van Three Arrows Capital, denkt dat dit koerspatroon te maken heeft met de liquiditeit in de bitcoin markt en de derivatenhandel.

Bitcoin (BTC) privacy wallet Wasabi onder de loep bij Europol

De bitcoin wallet Wasai ligt onder een vergrootglas bij Europol. Wasabi is een wallet met ingebouwde privacy mogelijkheden. Europol let specifiek op transactie die gedaan worden met behulp van CoinJoin.

Met CoinJoin kun je jouw bitcoin 'mixen'. Hierdoor is het moeilijker om transacties te volgen. Een onderzoeksorgaan als Europol let dan extra op: zij willen immers graag zoveel mogelijk geld stromen in kaart brengen.

Bitcoin Lightning #5: Snelle BTC betalingen vanaf eigen node

Wil je echt aan de slag op het bitcoin Lightning Network? Dan is het interessant om te kijken naar een eigen stukje hardware om onderdeel te worden van het netwerk: een node. Met een node kun je zelf je transacties verifiëren en andere transacties doorsturen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties