Goedemorgen Bitcoin: $1 miljard aan Bitcoin futures

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin derivatenbeurs Deribit maakt zich op voor sluiten van $1 miljard aan futures

Bitcoin derivatenbeurs Deribit maakt zich op voor een recordweek. Volgende week worden meer dan $1 miljard aan futures verwerkt. Om dit in goede banen te leiden heeft het platform limieten ingesteld voor bepaalde gebruikers.

‘Negatieve rentes zijn belangrijke reden voor Europese interesse in Bitcoin’

Wat zijn redenen om in bitcoin te investeren? Voor Europese investeerders lijkt het met name het vermijden van negatieve rentes. Daarnaast is bitcoin niet gevoelig voor een bepaalde overheid of centrale bank die zich met het monetaire beleid bemoeit.

Japanse bank lanceert Bitcoin bewaarservice voor institutioneel geld

Het is geen uniek nieuws meer in 2020: een nieuwe bank gaat services aanbieden voor bitcoin. Of eigenlijk: een Japanse bank tuigt een custody service op voor traditionele investeerders die ook blootstelling willen aan bitcoin.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...