Goedemorgen Bitcoin: Staatsschuld VS boven $24.000 miljard

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Amerikaanse schuldenberg door $24.000.000.000.000, Bitcoin draait door

De staatsschuld van Amerika loopt in rap tempo op. De financiële malaise in de wereld en in de VS zorgen ervoor dat centrale banken en overheden allerlei manieren gebruiken om geld te creëren.

Het totaal aantal dollars (of euro's) verandert regelmatig en de uitgave is onregelmatig. Terwijl bitcoin is gebaseerd op een solide en duidelijk protocol waarin het voor iedereen duidelijk is wanneer er (ongeveer) nieuwe BTC op de markt komt.

Visa ondersteunt start-up Fold: Bitcoin beloningen bij betaling

De bitcoin app Fold krijgt hulp uit de hoek van traditionele finance bedrijven. Visa is vooral bekend vanwege de creditcarddiensten die zij verleent. Het bedrijf gaat Fold helpen met een betaalkaart waarmee je bitcoin kunt verdienen terwijl je dollars uitgeeft.

Hup Bitcoin Podcast: Bitcoin in eigen beheer, Cryptopia en crypto miljardairs

In deze nieuwe podcastaflevering bespreken we de laatste ontwikkelingen in de wereld van bitcoin. We hebben het over je bitcoin in eigen beheer nemen, over de klanten van de gestopte beurs Cryptopia en pakken de lijst met rijkste crypto ondernemers er even bij.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...