Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin miner DMG breidt uit, Deribit kraakt EU-beleid

Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin miner DMG breidt uit, Deribit kraakt EU-beleid

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin miningbedrijf DMG installeert 1.000 nieuwe miners voor klant

Het Canadese techbedrijf DMG Blockchain Solutions heeft 1.000 nieuwe bitcoin (BTC) geïnstalleerd in hun datacentrum in Brits-Columbia. DMG laat in een persbericht weten dat zij de hardware overnemen van het Chinese Bitmain.

De miners gebruiken naar verluidt zo’n 1.5 megawatts. DMG verhuurt de hardware aan een Amerikaanse partij. Het is nog onbekend om wie of om welk bedrijf het gaat.

[the_ad id="52121"]

Marius Jansen (Deribit): ‘In EU géén eenduidige visie over regulatie cryptovaluta’

De bitcoin (BTC) derivatenbeurs Deribit vertrekt officieel uit Nederland. Vanaf 10 februari 2020 zal het handelsplatform Deribit.com niet meer onder de Nederlandse BV vallen. Alle handelsactiviteiten gaan vallen onder DRB Panama Inc, een 100% dochter van het Nederlandse bedrijf.

Beleggers kunnen op Deribit door middel van opties speculeren op de toekomstige koers van bitcoin. Concurrenten zijn onder meer BitMEX en Binance.

Tegenover Bitcoin Magazine NL legt mede-oprichter en COO Marius Jansen uit waarom het bedrijf de keuze maakt om naar een offshore-rechtsgebied te verhuizen.

Je bitcoins veilig opslaan? Breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Bitcoin Journaal: Deribit vertrekt, BUX Crypto en miljoenen BTC op beurzen

Steeds meer BTC wordt gestald bij cryptobeurzen. Er staat op dit moment zo´n 2 miljoen bitcoin op de beurzen. Dat aantal groeit gestaag en met name in 2019 nam het flink toe.

En dat terwijl bitcoin juist zo fijn is omdat je het jouw geld in eigen beheer kunt nemen. Dat kan bijvoorbeeld met een hardware wallet, maar er zijn ook tal van gratis opties om er voor te zorgen dat je bitcoin niet bij een beurs hoeft te staan.

Voor actieve handelaren is het natuurlijk een ander verhaal. Centraal geregelde beurzen genieten voorlopig nog de voorkeur boven peer-to-peer platformen.

De Nederlandse belastingdienst vraagt overigens steeds vaker gegevens op van Nederlanders. Een voorbeeld van die toename is te vinden in de cijfers van cryptobeurs Kraken. In 2018 kregen zij slechts 8 verzoeken vanuit Nederland, in 2019 waren dat er al 86.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties