Goedemorgen Bitcoin: Bakkt meer open future-contracten dan ooit

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Benieuwd naar de mogelijke scenario's voor de prijs van bitcoin? Bekijk de meest recente analyse.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin (BTC) derivaten: $13 miljoen aan open contracten bij Bakkt, $10.000 future bij CME

Je kunt je eigen bitcoin kopen op tal van plakken. Maar ook andere financiële producten die gekoppeld zijn aan de prijs van bitcoin zijn steeds meer in trek. De futuremarkt van Bakkt brak een nieuw record.

Bitcoin netwerk in beeld: Bijna 500 nodes in Nederland en aandeel TOR neemt toe

Hoe zit het eigenlijk met het bitcoin netwerk? Het aantal openbare nodes groeit door. In Nederland zijn er zo'n 500 bitcoin nodes te vinden. Met een node kun je zelf de boekhouding van het netwerk controleren.

[the_ad id="52096"]

Bitcoin Lightning toolkit: ‘Inbouwen wallet, blockchain en back-ups veel makkelijker’

Het bouwen op en voor Lighting moet met de toolkit van Square Crypto makkelijker worden voor iedereen. Square is met hun Cash App een grote betalingsprovider. Via hun app kun je ook bitcoin kopen.

Met de Cash App verdient verkoopt het bedrijf voor miljoenen dollars aan bitcoin elke maand. Ze zijn gegrepen door het bitcoin virus en komen nu dus met hun eerste release. De toolkit is open-source en voor iedereen te gebruiken.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...