Goedemorgen Bitcoin: BTCPay developer krijgt donatie van $80.000

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin Hodl Cursus: Leer je bitcoin veilig kopen, versturen en opslaan!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Craig Wright verliest opnieuw slag in zaak om 1.1 miljoen Bitcoin (BTC)

Craig Wright is verwikkeld in verschillende rechtszaken. De Australische computerwetenschapper claimt de bedenker van bitcoin (BTC) te zijn. Tot nu toe heeft hij echter geen enkel bewijs aangeleverd.

Ook in zijn laatste zaak loopt hij achter de feiten aan.

Bitcoin beurs BTSE doneert $80.000 aan open-source project BTCPay Server

De derivatenbeurs BTSE wil op hun eigen manier het ecosysteem van bitcoin steunen. Zij hebben een ontwikkelaar een donatie van $80.000 gegeven. Andrew Camilleri gaat bouwen aan de open-source betalingsverwerker BTCpay Server.

Voorheen deed hij dat voor niets, nu hoeft hij zich de komende tijd geen zorgen te maken over zijn inkomen.

Bitcoin in Australië: 350.000 bitcoin bezitters krijgen herinnering voor betalen belasting

De komende weken zullen honderdduizenden Australische cryptobeleggers een herinnering krijgen dat ze belasting moeten gaan betalen over hun bitcoin. De reminder komt uit de hoek van de Australian Tax Office (ATO).

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...