'Bitcoin (BTC) flash crash naar $680 op Binance, bulls moéten zich laten zien'

'Bitcoin (BTC) flash crash naar $680 op Binance, bulls moéten zich laten zien'

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) scenario's

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]"Sinds gisteren is er niet veel gebeurd, maar $7.400 is wederom een sterke resistance. Op de dagelijkse grafiek kijk ik naar 3 potentiële scenario's waarbij de bulls zich in een komende beweging flink moeten laten zien als ze willen dat er een bullish voortzetting is. Het prijs gebied is nog steeds $7.800 - $7.100. Én, een flash crash maakt Bitcoin $680!?"[/penci_blockquote]

Lees hier meer over de ze flash crash waarbij je BTC voor een prikkie kon kopen op Binance.

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen. Wil je kans maken op 25 euro in Bitcoin? Vul dan onze enquête in en geef ons tips en feedback over de website.

Veilig opslaan van je bitcoin en crypto? Bekijk de hardware wallet van het Nederlandse Cryptotag.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties