‘Bitcoin (BTC) zit op re-test van $7.500. Nog geen reden voor FOMO’

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Notitie: de video van morgen komt mogelijkerwijs (iets) later op de dag online.

Bitcoin (BTC) vormt mooi patroon

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. De koers lijkt ineens van momentum te veranderen. John concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”De koers heeft de 4u downtrend verbroken door een inverse head and shoulder patroon. Target van het patroon is $8.100, maar $8.000 is daarbij een psychologische grens om in de gaten te houden. Er is nog geen ruimte voor FOMO want de downtrend houdt nog aan op dagelijkse grafiek met vele weerstanden die moeten worden verbroken”.[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!