Bitcoin (BTC) tippen nu ook via iOS en Android app Tippin

Het geven van een fooi in bitcoin (BTC) of satoshi’s (sats) kan binnenkort ook met je mobiel. Tippin kondigt een iOS en Android app van haar tipservice aan.

Tippin is begonnen als een browserextensie en maakt het verzenden van tips in bitcoin en sats een stuk eenvoudiger. Hierbij lopen de transacties via het Lightning Network.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Tippin op iOS en Android

In februari dit jaar is de Spaanse ontwikkelaar en ontwerper Sergio Abril het platform Tippin gestart als een uit de hand gelopen hobby.

Al snel kreeg de extensie meer dan tienduizend gebruikers na goedkeuring van Twitter.

De nieuwe mobiele apps zitten nog in de ontwikkelfase. Deze week komt voor Android-toestellen een alfaversie vrij. Een iOS-versie volgt ‘binnenkort’.

Basic Attention Token (BAT)

Eerder deze maand is een andere tipservice aan Twitter toegevoegd door de ontwikkelaars van de Brave-browser. Met de nieuwe service kunnen twitteraars elkaar tippen met de Basic Attention Token (BAT).

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTC

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...