Goedemorgen Bitcoin: Koreanen stalen voor $25 miljoen van eigen beurs

960 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Noren gebruiken overbodig gas om Bitcoin te verdienen

Het beursgenoteerde Noorse bedrijf Equinor gaat zich bezig houden met het minen van Bitcoin. Ze kunnen daardoor enorm aan kosten besparen door minder gas af te fakkelen en het in te zetten voor mining.

Door een nieuwe samenwerking implementeert het bedrijf de techniek van Crusoe Energy Systems om flare gas te verminderen.

Twee bestuurders van een Bitcoin beurs handelden met geld dat niet bestond

Twee bestuurders van de Zuid-Koreaanse bitcoin beurs Komid moeten beiden minstens twee jaar brommen. Choi Mo en Park Mo handelden met neppe accounts tegen hun eigen klanten.

Ze maakte daarmee zo’n $25 miljoen buit, maar ze zijn inmiddels betrapt en opgepakt.

Hoe groot is de Bitcoin blockchain in het jaar 2140?

Dagelijks worden er honderdduizenden Bitcoin transacties verwerkt en bevestigd. En deze data wordt ergens opgeslagen: in de blockchain. Deze gedistribueerde database groeit iedere dag.

Hoe gaat dat er in de toekomst qua omvang uitzien?

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...