Goedemorgen Bitcoin: Bedrijven dienen gezamenlijk klacht in bij DNB

858 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

25 Bitcoin bedrijven spreken zich uit tegen te harde eisen van DNB

25 Bitcoin bedrijven vinden de eisen van de Nederlandsche Bank (DNB) veel te streng. In een brief eist de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland (VBNL) van de DNB dat de aanvullende eisen uit september van tafel gaan. Anders dreigt een groot deel van de Nederlandse bitcoin sector per 21 november buiten spel te staan.

Square Crypto wil Bitcoin wallets toegankelijker maken met financiële steun voor developer

Square Crypto investeert in bitcoin ontwikkelaars om het protocol en het ecosysteem te verbeteren. De bitcoin tak van Square kondigt op Twitter een nieuwe gift aan: Maggie Valentine krijgt een budget om fulltime te werken aan de gebruikservaring van bitcoin wallets.

Er zijn tal van apps en hulpmiddelen om je bitcoin op te slaan, maar het gebruiksgemak kan (altijd) beter. Valentine kwam met een eigen voorstel genaamd Designing Inclusive Bitcoin Wallet Experiences.

Hup Bitcoin: Be or find your own bank

In deze Hup Bitcoin podcast bespreken Robin Heester, Arnold Hubach en Wessel Simons weer de laatste Bitcoin nieuwtjes van de afgelopen week.

Oplichter proberen je bitcoin te stelen met valse smsjes en mails. De centrale bank van Iran gaat bitcoin kopen van lokale miners. Ook staan we kort stil bij de bitcoin whitepaper van Satoshi Nakamoto die 12 jaar geleden is gepubliceerd.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...