Goedemorgen Bitcoin: KuCoin heeft $236 miljoen terug

825 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin beurs Bitvavo geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB)

De Nederlands beurs Bitvavo is officieel geregistreerd als digitale valuta exchange bij De Nederlandsche Bank (DNB). Door de introductie van de ‘cryptowet’ (Implementatiewet wijziging vierde anti-witwasrichtlijn) moeten bitcoin beurzen en brokers voldoen aan nieuwe regels.

Bitcoin mining pool van OKEx verliest 99% van rekenkracht

De mining pool van Bitcoin beurs OKEx heeft bijna geen rekenkracht meer over. Sinds de exchange vorige maand in de problemen is gekomen en geen opnames meer kan verwerken, lijken miners over te stappen naar andere pools.

Uit data van BTC.com blijkt dat de miners die hun rekenkracht bundelden via de pool van OKEx, de afgelopen drie maanden ongeveer 5% van het totale aantal blokken op het Bitcoin netwerk produceerden. Dat komt neer op gemiddeld 10 blokken per dag.

Gehackte Bitcoin beurs KuCoin heeft $236 miljoen terug

Bitcoin beurs KuCoin heeft een groot deel van hun verliezen terug weten te krijgen. Na een hack werd er voor honderden miljoenen dollars aan bitcoin en tokens gestolen. Johnny Lyu, de CEO van de beurs uit Singapore, meldt op Twitter dat zij 84% van de fondsen terug hebben. Dat is op dit moment zo’n $263 miljoen.

Hup Bitcoin over Wall Street, Podcasten 2.0 en de hakbijl van DNB

De Nederlandsche Bank is toezichthouder op de Bitcoin sector en druppelsgewijs gaan er meer bedrijven door de keuring.

Bovendien ontdekt Wall Street Bitcoin steeds meer: de roemruchte investeerder Stanley Druckenmiller is nu ook om.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...