Goedemorgen Bitcoin: nieuwsupdate van maandag 11 november

989 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bekijk hieronder in de video het nieuws van de afgelopen week! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin en de Oostenrijkse School: Economische match made in Wenen?

In het eerste artikel van deze serie bespreekt Thom Derks (De Cryptonauten) de Oostenrijkse school tegenover de Keynesiaanse school zetten en de belangrijkste verschillen tussen de twee economische stromingen bespreken.

Na het lezen van dit artikel zal je beter begrijpen waarom Oostenrijkers zich over het algemeen goed kunnen vinden in de onderliggende gedachten van bitcoin.

https://bitcoinmagazine.nl/2019/11/bitcoin-oostenrijkse-school-economie/

Bobby Lee: ‘Bitcoin gaat in 2028 goud voorbij met prijs van $500.000+’

Bobby Lee, de oprichter van de oudste Chinese cryptobeurs BTCC, komt met een aantal opmerkelijke voorspellingen voor bitcoin (BTC). Hij ziet bitcoin over een aantal jaar de $1 miljoen per stuk aantikken. Dat vertelt hij tijdens een recent interview.

Al in 2028, over negen jaar, is de market cap van bitcoin groter dan die van goud. Ter informatie: met 7.000 miljard dollar aan market cap is goud ruim veertig keer zo groot.

https://bitcoinmagazine.nl/2019/11/bitcoin-1-miljoen-bobby-lee/

4 voorwaarden voor een Bitcoin Reformatie, scheiding van geld en staat

In een recent interview met Bitcoin Magazine NL pleit Jameson Lopp, bitcoin engineer en privacy-voorvechter voor een scheiding van geld en staat.

Ook in een recente studie van Adamant Research stelt de Belgische Amerikaan Tuur Demeester een vergelijkbare vraag: is bitcoin de brandstof voor een nieuwe Reformatie van de 21e eeuw?

Een tijd waarin ‘we’ ons los maken van het huidige financiële stelsel van kwantitatieve versoepeling?

Lees hier de 4 voorwaarden waaraan deze Reformatie moet voldoen

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...