Goedemorgen Bitcoin: ‘Periode als internetzeepbel moet nog komen’

445 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin (BTC) is 2020 goed gestart: Prijs en aantal transacties stijgen

Bitcoin is 2020 goed gestart. De prijs stijgt gestaag en ook fundamenteel zijn er leuke statistieken te vinden. Het netwerk verwerkte deze week de 500 miljoenste transactie en de hashrate blijft maar stijgen.

[the_ad id="55550"]

Deze analist is mega bullish over Bitcoin: ‘Dot-com bubbel van 1999 moet nog komen’

De positieve nieuwtjes zijn volgens Misir Mahmudov van Adaptive Capital geen reden om te denken dat BTC al op zijn top zit qua prijs. Hij denkt dat de echte gekkigheid nog moet beginnen. Mahmudov voorziet een scenario als tijdens de internetzeepbel.

Tijdens de periode van 1997 tot begin 2000 stegen de aandelen van veel internetbedrijven snel. De prijzen van aandelen rezen de pan uit en die bubbel knapte dan ook uiteindelijk. Laten we hopen dat dit laatste bij bitcoin niet het geval is.

Meer dan 300 Nederlanders slachtoffer van neppe Bitcoin advertenties

In 2019 verloren Nederlanders bijna 3 miljoen euro door internet scams. Criminelen gebruiken afbeeldingen van bekende Nederlanders om mensen in de val te lokken. Mensen als John de Mol, Ali B en Jort Kelder hebben zich eerder al eens uitgelaten over het gebruik van hun foto bij deze advertenties.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...