‘Breekt de Bitcoin koers deze week door de $14.100?’

340 totale weergaven

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs en de mogelijke scenario's. Aan de hand van de grafieken bespreken we de huidige stand van de koers, maar kijken we ook vooruit.

De video updates kunnen je helpen bij het maken van beslissingen, maar het zijn geen keiharde voorspellingen. Deze week maak je ook kans op prijzen. Kijk de video om te zien hoe je een Ledger Nano S kunt winnen of een trading cursus.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Je blijft op de hoogte van de video analyses via ons YouTube kanaal.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt John in Koerskijken een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]"De koers zag van het weekend een uitstoot naar $14.100, maar kon daarbij niet de $13.880 support maken. Het is nu zijwaarts aan het consolideren en moet een kant gaan kiezen. Meer bullish actie als de $13.860 kan worden gebroken en meer bearish actie als de $13.670 wordt gebroken."[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

We komen in de buurt van de 250e aflevering. Om dit te vieren geven we prijzen weg. Maak kans op een Ledger Nano S of Day trade cursus! Doe (minimaal) 1 van de 5 dingen voor de Ledger Nano S. Voor de Daytrade cursus moet je je abonneren op dit YouTube kanaal en het kanaal van de Bitcoin Consultant.

Doe mee met de actie via deze link.

De huidige bitcoin koers: