nTitle Update – Web 3.0 platform om games peer-2-peer te (ver) kopen

Volgens ceo Peter van Grinsven van nTitle biedt blockchain commerce biedt een nieuw paradigma in licenties voor de gaming-industrie. De Amsterdamse start-up bouwt op het ethereum-netwerk een platform waarbij gamers en game-ontwikkelaars onder meer direct- zonder tussenkomst van een derde partij zoals een bank - met elkaar games kunnen kopen, verkopen en doorverkopen als tweedehands spel.

Blockchain commerce

Van Grinsven zei in een eerder persbericht: “Het doel van nTitle is om verkoop van games te faciliteren daar waar het product ontdekt wordt. Dit is het zogeheten “point of discovery”. De bank, de betalingsprovider en het e-commerce platform kunnen zo omzeild worden. Games worden niet alleen meer ontdekt op platformen zoals Steam, maar juist op sociale media zoals Twitch, SnapChat of YouTube”.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Update nTitle

Speel racespel Fury en claim NTL-tokens

nTitle heeft een eigen decentrale applicatie gebouwd, logischerwijs een (race) spel met de Fury. Klik op onderstaande om mee te spelen en je NTL-tokens te claimen.

Lees meer over:
DAppnTitleupdate

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...