Analist CNBC: “Bitcoin koers naar $6.000, bodem is bereikt”

Bitcoin update: De bitcoin koers is voor de tweede dag op rij behoorlijk gestegen. Volgens de marktindex van Messari is één bitcoin op dit moment $4,974.56 waard. Dat is ruim 5% meer dan gisteren. De voorspellingen over bitcoin komen weer uit elke hoek sinds bitcoin plots bijna meer dan $5.000 waard is.

Lees ook: Stijgende bitcoin koers (+16%) verklaard? “Whale stak 100 miljoen dollar in BTC”

BTC voorspelling

Oprichter en CEO van BKCM, Brian Kelly, denkt dat de dip voorbij is: ”Al onze indicatoren geven aan dat we op zijn minst bezig zijn een bodem te creëren.” Kelly investeert met BKCM in verschillende vormen van cryptocurrency/digitale valuta. Dat vertelt hij aan ‘Futures Now‘ van CNBC. Kelly: “Deze bewegingen zijn interessant omdat het gebeurt op basis van steeds beter wordende voorwaarden, ook het sentiment in de industrie lijkt zich om te keren.”

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Volgens de frontman van het investeringsbedrijf raken steeds meer mensen weer geïnteresseerd in bitcoin en andere cryptomunten. ”’Ook mensen die zelf veel waard zijn en de bedrijven die hun geld zaken doen raken steeds meer geïnteresseerd”, aldus Kelly.

Bitcoin update

Gaan beleggers hun winst verzilveren of stomen we door? Stef den Tuinder van Altcoinbase lichtte gisteravond de koers van BTC toe:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]Bitcoin is fors gestegen vandaag, in enkele minuten ruim 600 dollar. De huidige koers ligt rond de $4.700. Aan de positieve kant zien we een “bullflag”, wat een opwaartse beweging van BTC kan betekenen richting $5.400. Anderzijds is een relativering op zijn plaats.[/penci_blockquote]

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]We zijn zo snel gestegen dat een flashcrash richting $4.200 ook tot de mogelijkheden behoort. Kijken we naar de feiten dan is het handelsvolume in bitcoin verdubbeld. Ook staat bitcoin bij de mainstream media weer onder de meest gelezen artikelen. Is dit dan de ommekeer waar iedereen op heeft zitten te wachten?[/penci_blockquote]

Meer crypto nieuws

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTCkoersprijs

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...