Binance: creditcard om bitcoin en cryptocurrencies te kopen

Binnenkort kun je met een creditcard cryptocurrencies kopen bij Binance. Het gaat in eerste instantie om grotere cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC), ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP). Via hun partner Simplex kunnen klanten met een VISA en Mastercard cryptocurrencies kopen, meldt nieuwssite Cointelegraph.

Crypto kopen met creditcard

Ceo Changpeng Zhao van de ruilbeurs uit Malta laat weten dat hij beleggers ‘op een snelle en veilige manier’ met cryptocurrencies wilt laten kopen. “CZ” wil alle mogelijke drempels wegnemen, zodat een zo’n groot mogelijk publiek cryptocurrencies gaat kopen. Zo flirt het bedrijf mogelijk ook met (meer) Amerikaanse klanten die gewend zijn aan om met creditcard aankopen te doen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Volgens Nimrod Lehavi, mede-oprichter en ceo van Simplex, is het integreren van mainstream betalingsmogelijkheden belangrijk voor de verdere adoptie van cryptocurrencies.

Binance OTC en Jersey

Het geesteskind van “CZ”, de beurs met het grootste BTC-handelsvolume, komt met de ene na de andere introductie. Zo is Binance Jersey gelanceerd om met euro en Pond crypto te kopen en vorige week werd een OTC-desk gelanceerd.

Bron: Cointelegraph

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...