Volgende 1000x crypto van 2024: Top 7 x1000 coins

1000x crypto - onze top 10 crypto die 1000x kan stijgen

Iedereen is op zoek naar de volgende 1000x crypto. Een goede investering kan je namelijk veel geld opleveren, en in sommige gevallen zelfs miljonair maken. Er is geen magische formule om een x1000 crypto met volle zekerheid te spotten. Met de input van onze crypto experts en analisten hebben we daarom een top 7 1000x crypto van 2024 samengesteld.

Overzicht top 7 crypto met 1000x groeipotentieel

 1. Pepe Unchained – Deze nieuwe meme coin heeft erg veel 1000x groeipotentieel omdat het samen komt met zijn eigen blockchain. Pepe Unchained verdient een plek in onze top 6
 2. WienerAI – de combinatie van verfrissende nieuwe meme en AI technologie maakt WienerAI in potentie een 1000x crypto. Nu de token nog in de presale zit, is het zaak om snel toe te slaan.
 3. Shiba Shootout – nieuwe coin maakt gebruik van de iconische Shiba Inu meme en is te vinden in het Wilde Westen. Door middel van Cactus Staking kan dit de 1000x crypto coin worden.
 4. Mega Dice Token – GambleFi zit in de lift, en de native token van dit casino met meer dan 50.000 gebruikers kan nog flink groeien. Wordt $DICE de volgende 1000x crypto?
 5. 99Bitcoins – investeer in jezelf en in je vermogen. Verdien geld met het volgen van cryptolessen en leer hoe je zelf de volgende x1000 crypto spot met behulp van 99Bitcoins.
 6. SpongeV2 – meme coin $SPONGE heeft al eens 100x gehaald. Met een nieuwe, verbeterde versie moet nu ook de grote sprong naar een 1000x groeipotentieel of meer mogelijk zijn.
 7. eTukTuk – doe mee aan de transportrevolutie: eTukTuk lanceert groene taxi’s in Sri Lanka (en de rest van Azië) en jij profiteert mee van elk ritje. Gaat deze crypto 1000 keer halen?

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is en 1000x crypto?

In het verleden hebben veel cryptomunten enorme stijgingen laten zien. Wanneer een token met meer dan duizend keer in waarde toeneemt, spreken we van een 1000x cryptomunt. Veel grote cryptomunten van tegenwoordig al 1000 keer gestegen. Zij hebben echter al een enorme marktkapitalisatie behaalt en zullen niet nog een keer zo sterk stijgen.

Gelukkig komt er eens in de zoveel tijd een nieuwe token uit met een verfrissend design, een sterke functionele toepassing of een andere vorm van grote potentie. Met name de beste meme coins hebben de mogelijkheid om een 1000x crypto (of meer) te worden, omdat deze tokens bekend staan om hun volatiliteit. Zo steeg meme coin Dogecoin naar een cap van $ 20 miljard. Recent heeft de meme coin Bonk een groei laten zien van meer dan 1000x de waarde.

bonk grafiek 29-4
Bonk groeide van $ 0,00000009197 naar $ 0,00004704. Bron: Tradingview

Crypto’s met 1000x potentie vallen vaak in de categorie ‘high risk – high reward’. De kans bestaat dat een project niet van de grond komt en jij niet het rendement krijgt waar je op hoop. Mocht het echter wel lukken, dan heb je ook meteen een gouden slag geslagen. Immers: een investering van slechts $ 100 is dan opeens $ 100.000 waard. De beste altcoins kunnen zelfs nog veel hogere winstfactoren dan 1000 keer je inleg opleveren.

Wat zijn de crypto coins met 1000x potentieel in 2024?

De redactie van Bitcoinmagazine heeft samen met externe analisten en experts uitgebreid overleg gevoerd om tot een toplijst van kleine cryptomunten met 1000x potentie te komen. Wij hebben gekeken naar een groot aantal verschillende factoren, zoals de tokenomics, de hype- en FOMO die rondom een coin kan ontstaan, de groeipotentie binnen de sector en de bestendigheid van de token voor de toekomst. Garanties voor 1000x crypto zijn nooit te geven, maar volgens ons maakt Pepe Unchained de beste kans om dergelijke cijfers te halen. Wat maakt deze token zo speciaal?

Pepe Unchained – Ontdek de beste 1000x crypto

In het verleden is een winst van meer dan 1000x in crypto vaak voorgekomen. Hierom is het voor jou ook mogelijk om dit na te streven. Dit geldt vooral als je in kleine munten investeert met goede perspectieven. Een goed voorbeeld van potentiële 1000x crypto is de meme coin Pepe Unchained. Lees snel dit artikel verder om te ontdekken waarom deze munt veel potentie heeft.

Deed de naam van Pepe Unchained al een belletje rinkelen? Dit is niet gek, want deze meme coin vindt haar oorsprong in de welbekende Pepe Meme. Pepe Unchained heeft de beste aspecten hieruit gecombineerd met innoverende functies. Zo kun je denken aan het opzetten van een eigen Layer-2 netwerk op de Ethereum blockchain. Hiermee onderscheidt de token zich echt van andere meme coins.

Pepe Unchained, top 1000x crypto

Een Layer-2 netwerk zorgt namelijk voor lagere transactiekosten tegen een hogere snelheid. Doordat crypto de afgelopen periode zo populair is geworden, is het main-netwerk van Ethereum overbelast te noemen. Hier ben jij als belegger helaas het slachtoffer van door te moeten rekenen op langere verwerkingstijden en -kosten. Pepe Unchained zorgt er met haar innoverende functionaliteit van een eigen netwerk voor dat er hogere bonussen en uitkeringen mogelijk zijn. Dit vergroot de kans op 1000x crypto.

Ben daarom de grote populariteit nog voor en schaf snel jouw $PEPU tokens aan door je crypto wallet te verbinden via de officiële site van Pepe Unchained. Zo kun je de tokens verkrijgen met Ethereum, USDT en BNB. Van de 8 miljard totale beschikbare tokens wordt 20% ingezet voor de presale en het overige deel voor aspecten als marketing, liquiditeit, financiering, beloningen en chain inventory.

Presales startdatum 15 juni 2024
Betaalmethoden ETH, USDT, BNB & Creditcard
Chain Pepe Unchained Layer-2
Totaal aantal tokens 8.000.000.000
Aantal tokens tijdens de presale 1.600.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

WienerAI – crypto met grootste kans om 1000x te doen

Na een uitgebreid onderzoek is WienerAI naar boven gekomen als de crypto met de meeste kans om een 1000x te doen. De meme coin heeft dat met name te danken aan het feit dat men erop inzet om kunstmatige intelligentie te gebruiken.

WienerAI is een coin dat kunstmatige intelligentie combineert met meme. De ontwikkelaars willen dat de community $WAI niet alleen als een handige AI tool ziet, maar ook als een trouwe vriend waarmee je de cryptomarkt gemakkelijk kunt afspeuren voor de volgende juwelen.

WienerAI, 1000x crypto

Meme coins met een hond als mascotte blijven onverminderd populair – kijk maar naar de successen van eerdere 1000x crypto zoals Dogecoin, Shiba Inu en Bonk. WienerAI kan dankzij de functionaliteit en het gebruik van meme de volgende crypto in dit lijstje worden. Nu de token nog in de presale zit is dan ook het ideale koopmoment aangebroken.

Op dit moment bevindt de verkoop van de $WAI token zich in de presale fase. Van de totale oorraad wordt 40% te koop aangeboden. De overige tokens zijn gereserveerd voor andere doeleinden zoals marketing en de ontwikkeling van het project. Wees er snel bij, want dit kan een van de grootste crypro stijgers worden.

Presale startdatum< 16 april 2024
Betaalmethoden ETH, USDT, BNB & Creditcard
Chain Ethereum
Hard Cap n.n.b.
Aantal tokens tijdens de presale 27.600.000.000
Website https://wienerdog.ai/en
Socials https://twitter.com/WienerDogAI

https://t.me/WienerAi

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Shiba Shootout – nieuwe 1000x coin in het Wilde Westen

Er is een nieuw project op Ethereum gelanceerd genaamd Shiba Shootout die de potentie heeft om een 1000x coin te worden door zijn unieke verhaal en community focus. Baan je een weg in het Wilde Westen met de bekende Shiba Inu hond. 

Het is veel meer dan een meme coin. Het is een community-driven project waar creativiteit de vrije loop heeft. Er valt veel te beleven in het rustieke dorpje Shiba Gulch. Naast scherpschutters en marshals ontwijken, kun je hier namelijk ook veel tokens verdienen. 

Shiba Shootout, 1000x crypto

Zo zijn er kampvuurverhalen waar gepraat wordt over de beste crypto verhalen. Het beste verhaal wordt beloond met tokens. Ook de Lucky Lasso Lotteries geven opties om meer winst te vergaren. Liever je tokens staken? Ook dat kan via het Cactus Staking programma. 

Via de Token Governance Roundup kun je zelfs meebeslissen over belangrijke keuzes binnen het project. De betrokkenheid van de gemeenschap wordt dus aangespoord en zal veel helpen om dit een 1000x coin te laten worden. Koop deze kleine crypto met potentie nu in de presale door USD, BNB of ETH om te wisselen. 

Betaalmethoden ETH, USDT, BNB & Creditcard
Chain Ethereum
Totaal aantal tokens 2.200.000.000
Aantal tokens beschikbaar in presale 770.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe koop je 1000x crypto?

Investeren in 1000x crypto is geen ingewikkeld proces. Cryptomunten met potentie worden op gelanceerd op kleine exchanges of zijn te koop in crypto presales. Dankzij gedecentraliseerde widgets die intuïtief werken is de aanschaf van dergelijke tokens in veel gevallen een fluitje van een cent. In het onderstaande stappenplan zie je snel hoe je de nummer 1 van onze lijst, Pepe Unchained, gemakkelijk en snel in huis kunt halen.

 1. Stap 1: Installeer een crypto wallet.

  Wanneer je besluit om een investering in Pepe Unchained te doen, dan moet je eerst de beschikking hebben over een wallet die deze token ondersteunt. Mocht je nog niet over een wallet beschikken, bezoek dan onze pagina met beste crypto wallets, kies de optie die het beste bij jou past en installeer deze.
 2. Stap 2: Stort tokens op je wallet.

  Met een lege wallet is het moeilijk investeren. Via een exchange, en in veel gevallen ook via je wallet provider, kun je tokens kopen. Deze tokens moet je later gebruiken om Pepe Unchained aan te schaffen. Tokens die je kunt gebruiken zijn ETH, USDT..
 3. Stap 3: Sluit je wallet aan op de Pepe Unchained website.

  Bezoek de officiële website van Pepe Unchained en klik in de widget aan de rechterkant van je scherm op ‘connect wallet’. Selecteer in het pop-up-menu dat nu verschijnt de wallet waar je over beschikt. Jouw wallet wordt nu automatisch gekoppeld aan de website.
 4. Stap 4: Koop Pepe Unchained.

  De widget op de website beschikt over een handige rekentool waarmee je precies kunt zien hoeveel $WAI je krijgt voor een bepaald bedrag. Vul in hoeveel je van de meme coin wilt kopen (of hoeveel tokens je uit wil geven), controleer je invoer en klik op ‘Buy’.
 5. Stap 5: Stake, claim en trade.

  Heb je de token gekocht met Ethereum? Dan kun je hem meteen vastzetten in een smart staking contract voor extra rendement. De tokens die je koopt, kunnen na de exchange listing geclaimd worden via de website. Hierna is het mogelijk om ze een tijdje vast te houden (net zolang tot het een 1000x crypto is) of om er direct mee te traden.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe vind je de 1000x crypto?

Zelf op zoek naar een token met 1000x groeipotentieel? Hoewel het vroegtijdig spotten van een 1000x token altijd deels een kwestie van geluk is, zijn er vaak wel enige aanwijzingen dat een token kan exploderen. Aan de hand van de volgende eigenschappen kun je misschien ook een 1000x crypto vinden.

Roadmap en tokenomicsAandacht in de mediaCrypto communitiesAnalyse platformen

Roadmap en tokenomics

Ben je op zoek naar de volgende 1000x crypto, dan is het doornemen van een groot aantal roadmaps en tokenomics essentieel. Op roadmaps kan een projectteam aangeven welke doelstellingen ze hebben met een token – welke targets willen ze halen, en wat is de geplande weg daar naartoe? Het is aan jou om te bepalen of een roadmap realistisch en gedetailleerd genoeg is.

Ook de tokenomics spelen een belangrijke rol wanneer je de volgende 1000x crypto wil spotten: hoe is de verdeling van het totale aantal tokens geregeld? Welke elementen zijn ingevoerd om inflatie te voorkomen? Is er sprake van een maximaal vastgesteld aantal tokens? Staking, buybacks en token-burning? Door met deze factoren rekening te houden kun je snel inschatten of een token de potentie heeft om gigantische winsten te boeken.

Aandacht in de media

Veel projecten met een grote toekomst worden al in een vroeg stadium opgepikt door de media. Kijk voordat je in een token investeert naar de aandacht die er al voor de token is in de media. Bij Bitcoin Magazine proberen we altijd bovenop de nieuwe 1000x crypto te zitten, net zoals crypto-influencers zoals Corné Marchand en Elroy Ryon. Daarnaast zijn er in het buitenland ook een groot aantal cryptoblogs, influencers en journalisten actief.

Veel aandacht van de media heeft bovendien het effect van een self-fullfilling prophecy: omdat iedereen het over een token heeft, wil niemand missen. Investeerders stappen uit FOMO (Fear of Missing Out) in op een nieuwe crypto – waardoor de waarde van de token vanzelf omhoog gaat. Soms zelfs tot 1000 keer.

Crypto communities

De meeste presale tokens met de potentie om 1000x te gaan beschikken over een groot aantal social-mediakanalen waar ze in contact komen met hun community- en de community in contact kan komen met elkaar. Zoek daarom vooral de social media van nieuwe cryptoprojecten op. Hier kun je alle officiële communicatie van een token terugvinden en de voortgang van een project goed in de gaten houden.

De nummer 1 van onze onderzoeken naar de beste 1000x crypto van 2024, de meme coin Pepe Unchained, beschikt over een groot Telegram kanaal en een Twitterpagina met duizenden volgers. Het is deze bruisende community die de token moet ondersteunen op weg naar een flinke groei.

Analyse platformen

Wanneer je dieper in een nieuwe cryptomunt wil duiken is het absoluut noodzakelijk om met analytische platformen een token helemaal in kaart te brengen. Zo kun je op websites als tradingview het koersverloop van een token vanaf de listing tot aan het huidige moment terugvinden. Voor kleinere tokens is Dextools een zeer geschikte site met veel informatie over tokens en verschillende grafieken.

Daarnaast kun je met CoinGecko en CoinMarketCap de token goed vergelijken met andere cryptomunten uit hetzelfde segment. Zo weet je precies welke andere opties op de markt zijn, en kun je de token vinden die wat je betreft de meeste potentie heeft om 1000x te halen.

Wat is de volgende crypto met 1000x potentie in 2024?

In het verleden hebben een aantal tokens uitzonderlijk goed gepresteerd en vroege investeerders een winst gebracht van 1000x of meer. Ook vandaag de dag komen er nog kleine cryptomunten op de markt die de potentie hebben om dergelijke winstfactoren op te leveren. Het is dan ook niet zo gek dat investeerders, analisten en traders allen op zoek zijn naar zo’n low cap gem.

1000x crypto heeft vaak een ‘high risk – high reward’ profiel. Niet elke token die getipt wordt als 1000x token zal deze winst ook daadwerkelijk binnenhalen. Door te kijken naar verschillende belangrijke aspecten van een token, zoals de roadmaps en de tokenomics, de aandacht die een token krijgt in verschillende media, de activiteit van crypto communities en een analyse van diverse statistieken kun je een betere inschatten maken van de kansen en de risico’s. Daarmee krijg je een beter beeld welke crypto kopen verstandig is.

Bij Bitcoinmagazine hebben we op basis van diepgravende analyses en gesprekken met analisten en experts geconcludeerd dat van de huidige presale tokens Pepe Unchained de meeste potentie heeft om de volgende 1000x crypto te worden in 2024. Het gebruik van een groot aantal chains zorgt ervoor dat een grote community zich rondom de token kan verenigen.

Daarnaast is Pepe Unchained een van de beste staking coins: staking zorgt tevens voor een deflatoire werking (wat de koers kan laten stijgen), en het handelsgemak van meerdere chains zorgt ervoor dat veel traders deze token willen gebruiken. Kopen nu de token nog in de ICO fase zit lijkt dan ook een verstandige keuze.

“Disclaimer: Beleggen in crypto neemt grote risico’s met zich mee. Je kunt al je kapitaal verliezen. Dit artikel is bedoeld ter informatie en vormt geen beleggingsadvies.”

Veelgestelde vragen over 1000x crypto.

Waar kan ik een 1000x crypto kopen?

Wat is 1000x?

Waar vind ik 1000x crypto?

Hoe weet je dat een crypto 1000x doet?

Wat zijn de risico’s van investeren in potentiële 1000x tokens

Welke crypto kan 1000x doen?

Referenties

bij het samenstellen van dit artikel is gebruikgemaakt van de volgende bronnen:

 1. Top cryptowinnaars en -verliezers – CoinGecko
 2. Dog-Themed Memecoin Bonk Rides High on Solana Blockchain’s Comeback Post-FTX – Bloomberg
 3. Dogecoin: van meme tot cryptomunt van 2 miljard – RTL Tech
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...