Beste Ethereum Wallet (2024) – ETH Wallets Beoordeeld

Wat is ethereum

Het kiezen van een geschikte wallet is een belangrijk onderdeel wanneer je gaat investeren in Ethereum en andere ERC-20 coins. De wallet moet compatibel zijn met de blockchain waar je crypto van wilt bewaren.

In deze gids bekijken we welke Ethereum wallets geschikt kunnen zijn voor jouw trading avontuur. We bekijken welke wallets het veiligst zijn, welke handig in het gebruik zijn en welke wallets andere tools bieden.

Top 6 beste Ethereum wallets van 2024

We hebben uitgezocht welke Ethereum wallets de beste wallets voor jou zijn. Hieronder vind je een top 6 van de beste wallet aanbieders.

 1. Best Wallet – Deze nieuwe multi-chain DeFi wallet is zeker de beste Ethereum wallet van dit moment
 2. Coinbase – Beste Ethereum wallet van een van de grootste exchanges ter wereld die gemakkelijk via je computer en smartphone te gebruiken is.
 3. YouHodler – Ethereum wallet app die gericht is op het behalen van een rendement op de Ethereum tokens die jij voor langere tijd vasthoudt.
 4. KuCoin – Gebruiksvriendelijke multi chain wallet waar je ook Ethereum en ERC-20 tokens, die je bij KuCoin kunt kopen, op kunt slaan.
 5. OKX – Verdien een uitstekende rente over jouw crypto portfolio met de uitgebreide DeFi tools van de OKX Ethereum wallet.
 6. eToro – De handigste broker voor beginnende traders waar je Ethereum meteen veilig opgeslagen staat en je gemakkelijk weer tokens kan verkopen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Online Ethereum wallets getest

Nu we hebben bekeken welke Ethereum wallets de beste zijn, onderzoeken we waarom deze wallets deze gids hebben gehaald. We analyseren de wallets op kenmerken, beveiliging, gebruiksvriendelijkheid en voor- en nadelen.

Best Wallet – Deze nieuwe multi-chain DeFi wallet is zeker de beste Ethereum wallet van dit moment

Best Wallet is een Multi Chain DeFi (Decentralized Finance) wallet die gebruikers in staat stelt om op veel manieren en een privacygerichte manier hun digitale activa te beheren. Wellicht is dit ook de beste wallet om in ERC-20 coins te investeren.

Best Wallet houdt niet alleen je crypto, maar houdt je ook op de hoogte van recente ontwikkelingen rond nieuwe cryptomunten en andere interessante projecten.

best wallet beste ethereum wallet

Via het platform is het ook mogelijk om gratis airdrops te ontvangen via het airdrop programma, waarbij actieve gebruikers worden beloond met nieuwe crypto tokens.

In eerste instantie maken gebruikers kans op de airdrop van de eigen BEST token, maar later zullen ook andere cryptomunten via deze wallet worden aangeboden. 

Best Wallet biedt gebruikers de mogelijkheid om als eerste te investeren in nieuwe cryptomunten. Cryptomunten houden bijna altijd een presale en Best Wallet zorgt ervoor dat jij op de hoogte blijft. Dit is dus zeker een goeie Wallet om te gebruiken als je wilt beginnen met Ethereum of andere soorten crypto.

Voordelen:

 • Alles in een DeFi wallet
 • Portfolio beheer en leren over de markt
 • Voordelen aan het gebruik van de $BEST token
 • Exchange, wallet en eigen coin
 • Veilig en betrouwbaar

Nadelen:

 • Geen browser extensie
Ethereum Wallet Staking NFT’s Aantal andere coins Web3-integratie?
Best Wallet Ja Ja 200+ Nee

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Coinbase – De beste Ethereum wallet met uitstekende beveiliging

Coinbase is een van de grootste exchanges ter wereld en bestaat al lange tijd. Hierdoor hebben ze inmiddels hun aanbod aan functies erg uitgebreid en is er onder andere een goede Ethereum wallet te vinden.

Je kunt bij Coinbase eenvoudig in meer dan 200 verschillende cryptomunten handelen. Hierbij zitten natuurlijk de bekende cryptomunten als Bitcoin en Ethereum, maar je vindt er dus ook veel kleine cryptomunten waaronder de nodige ERC-20 tokens.

Coinbase Beste Ethereum Wallet

De Ethereum wallet van Coinbase ondersteunt alle crypto’s die je bij de exchange kunt kopen, en meer. Zo kun je hier duizenden verschillende tokens in op slaan en heb je ook de mogelijkheid om NFT’s te bewaren in dezelfde wallet.

Je hebt altijd toegang tot de crypto in je portfolio en deze staan op een veilige manier opgeslagen waardoor je je geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast kun je ook direct vanuit je wallet crypto bijkopen of via een andere manier crypto naar je wallet sturen.

Voordelen:

 • Altijd en overal toegang tot jouw crypto portfolio
 • Sla ook NFT’s op in dezelfde wallet
 • Ondersteunt duizenden tokens en andere blockchains
 • Gemakkelijk crypto bijkopen vanuit je Ethereum wallet

Nadelen:

 • Coinbase kent relatief hoge kosten
Ethereum Wallet Staking NFT’s Aantal andere coins Web3-integratie?
Coinbase Ja Ja 200+ Nee

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

YouHodler – Crypto bewaren, staken en lenen met de Ethereum wallet app

De exchange van YouHodler richt zich op een specifiek aspect van de crypto markt; het vasthouden van crypto om in ruil daarvoor een bepaalde rente te ontvangen. De YouHodler Ethereum wallet app is hier ook op gericht.

Sinds 2023 werkt Ethereum namelijk met een Proof-of-Stake model waardoor je de munten vast kunt zetten om het netwerk te ondersteunen. Door dat via YouHodler te doen ontvang je een rente tot 4,08% per jaar.

YouHodler Ethereum Wallet

De Ethereum wallet van YouHodler maakt dit extra gemakkelijk doordat je de cryptomunten alleen maar hoeft te laten staan. Daarnaast kun je ze ook weer elk moment verkopen wanneer je dat wilt, je hoeft ze dus niet voor een langere periode vast te zetten.

Naast Ethereum kun je bij YouHodler natuurlijk ook Bitcoin kopen en vind je er nog meer dan 50 andere cryptocurrency. Bij al deze cryptomunten geldt dat je er via deze exchange een bepaald percentage rente over kunt ontvangen.

Voordelen:

 • Ontvang gemakkelijk stakingbeloningen
 • Altijd toegang tot je crypto
 • Gereguleerd door de EU en Zwitserland

Nadelen:

 • Beperkt aantal beschikbare cryptomunten (56)
Ethereum Wallet Staking NFT’s Aantal andere coins Web3-integratie?
YouHodler Ja Nee 50+ Nee

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

KuCoin – Gebruiksvriendelijke multi chain Ethereum wallet

KuCoin is een bekende crypto exchange met een eigen Ethereum wallet waar je jouw Ethereum en andere ERC-20 tokens in op kan slaan. De exchange blinkt vooral uit qua aanbod cryptocurrency; in totaal kun je er meer dan 700 verschillende munten verhandelen.

De afgelopen jaren zijn er steeds meer functies aan het platform toegevoegd waardoor de KuCoin wallet ook een grote ontwikkeling heeft ondergaan. Zo biedt het inmiddels alle Web3 functies die je van een wallet mag verwachten.

KuCoin Ethereum Wallet

Je kunt bij KuCoin gebruikmaken van het KuCoin Earn programma. Hier kun je cryptomunten flexibel of vast staken om daar een rente over te verdienen. Bij Ethereum ligt dit percentage tussen de 0,17 en 4,6%.

KuCoin biedt veel opties waardoor het als beginner wat overweldigend kan zijn. Toch kun je als beginner gebruik maken van de ‘snel kopen’-optie, waardoor je slechts in enkele stappen al je eerste crypto gekocht hebt, zonder dat je je gek laat maken door alle andere mogelijkheden.

Voordelen:

 • Mogelijkheid tot staking vanuit wallet
 • Gemakkelijk en snel crypto kopen voor beginners
 • Veel extra functies voor de ervaren traders

Nadelen:

 • Niet goed te gebruiken in andere DeFi-applicaties
Ethereum Wallet Staking NFT’s Aantal andere coins Web3-integratie?
KuCoin Ja Nee 700+ Nee

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

OKX – Met DeFi tools rente verdienen met deze Ethereum wallet

OKX is een van de nieuwere exchanges op de markt, maar heeft in korte tijd al veel voor elkaar gekregen. Het bedrijf heeft zich via sportsponsoring snel naar boven geknokt tot een van de meer bekende namen in de crypto wereld.

De exchange richt zich vooral op de Web3-wereld door het aanbieden van extra functies als NFT’s en een eigen DeFi platform. Je kunt bij OKX bijvoorbeeld ook andere wallets koppelen aan de exchange, of gewoon gebruik maken van de ingebouwde Ethereum wallet app.

OKX Ethereum Wallet

In totaal zijn er bij OKX op het moment van schrijven meer dan 70 gedecentraliseerde netwerken beschikbaar waar je in kan investeren, maar het voegt op hoog tempo nieuwe cryptomunten toe aan het platform zodat je nog meer keuze krijgt.

Daarnaast vind je binnen de exchange ook een duidelijk dashboard waarin je gemakkelijk kan bijhouden hoe jouw portfolio er uitziet. In dit overzicht zie je bijvoorbeeld altijd hoe je crypto, NFT’s of DeFi investeringen presteren.

Voordelen:

 • Exchange met veel Web3 mogelijkheden
 • Begin al met aankopen vanaf €5,-
 • Ook geschikt voor NFT’s en DeFi
 • Stake eenvoudig jouw Ethereum

Nadelen:

 • OKX is in Nederland niet gereguleerd
Ethereum Wallet Staking NFT’s Aantal andere coins Web3-integratie?
OKX Ja Ja 70+ Ja

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

eToro – Web Ethereum wallet en app met marktanalyse

eToro is een broker die zich eerst richtte op aandelen, ETF’s en andere investeringen, maar inmiddels ook duidelijk een stap heeft gezet naar de crypto markt. Je vindt er tientallen verschillende cryptocurrency’s die je via het gebruiksvriendelijke platform kunt kopen.

Het is dan ook de makkelijkste plek om de beste crypto te kopen voor beginners. Je hebt geen ingewikkelde trading tools waarmee je te maken krijgt, maar kunt eenvoudig een cryptomunt zoeken en hier direct in investeren.

eToro Ethereum Wallet

Voor traders die de hele crypto markt in kaart hebben en hun wallet ook binnen andere applicaties willen gebruiken, is eToro minder geschikt. De cryptomunten in je wallet zijn alleen via eToro weer te verkopen en je kunt ze (nog) niet versturen naar andere wallets.

Ook biedt eToro op het moment geen staking aan voor Ethereum. Dat betekent dat je niets kunt verdienen aan het laten staan van je Ethereum en je volledige winst dus zal moeten komen uit eventuele koersstijgingen.

Voordelen:

 • Zeer gemakkelijk platform om Ethereum te kopen
 • Geschikt voor beginners
 • Platform met veel sociale functies
 • CopyTrading beschikbaar

Nadelen:

 • Ondersteunt geen Ethereum staking
 • Niet te gebruiken binnen DeFi-applicaties
Ethereum Wallet Staking NFT’s Aantal andere coins Web3-integratie?
eToro Nee Nee 70+ Nee

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Vergelijkingstabel beste Ethereum wallets

Hieronder vind je een overzicht van de besproken wallets en kun je in één oogopslag bekijken welke wallet de functies biedt die jij denkt nodig te hebben.

Ethereum Wallet Beschrijving Staking NFT’s Aantal andere coins Web3-integratie?
Best Wallet Online exchange, wallet en coin met Ethereum wallet app Ja Ja 200+ Nee
Coinbase Online wallet met Ethereum wallet app Ja Ja 200+ Nee
YouHodler Online wallet met Ethereum wallet app Ja Nee 50+ Nee
KuCoin Online Web3 wallet ook beschikbaar in app Ja Nee 700+ Nee
OKX Web3 wallet online en in app Ja Ja 70+ Ja
eToro Online wallet uitsluitend binnen eToro te gebruiken Nee Nee 70+ Nee

Hoe werkt een Ethereum wallet?

Met een Ethereum wallet heb je een gemakkelijke plek waar je jouw ETH op kan slaan. Er zijn hiervoor verschillende wallets mogelijk en hierboven hebben we een aantal van de Ethereum wallet online opties besproken. Daarnaast zijn er ook nog opties voor offline wallets of hardware wallets.

Lees hieronder hoe een Ethereum wallet precies werkt om uiteindelijk een nog betere keuze te kunnen maken welke wallet voor jouw het meest geschikt is.

Ethereum wallet functiesEthereum wallet adresTransactiesOverige opslag

Ethereum wallet functies

Een Ethereum wallet biedt als belangrijkste functie natuurlijk de opslag van Ethereum. Daarnaast kun je op wallets die Ethereum ondersteunen ook alle ERC-20 tokens opslaan, dit zijn namelijk tokens die aangemaakt zijn op de blockchain van Ethereum en daarom met dezelfde techniek werken. Daarnaast moet je vanuit de wallet crypto kunnen versturen en zijn sommige wallets geschikt om direct vanuit de wallet Ethereum bij te kopen. Er zijn wallets die ook Ethereum staking ondersteunen, zodat je de cryptomunten daar kunt laten staan.

Ethereum wallet adres

Een crypto wallet heeft een private key en een public key, met deze keys krijg je toegang tot de wallet en de public key genereert een adres. Dit is het openbare adres dat je naar iedereen kan sturen als zij crypto naar je wallet willen sturen. Je gebruikt dit adres ook zelf om Ethereum te versturen naar je wallet.

Transacties

Je wilt natuurlijk vanuit je wallet ETH transacties kunnen doen en dat is bij bijna alle Ethereum wallets gewoon mogelijk. Er zijn echter uitzonderingen waarbij de wallet gekoppeld blijft aan de exchange zelf en je alleen daar de cryptomunten kunt kopen en verkopen.

Overige opslag

Naast Ethereum en ERC-20 tokens is er nog meer opslag mogelijk binnen Ethereum wallets. Dat komt omdat Ethereum het netwerk is dat ooit als eerste nieuwe ontwikkelingen als NFT’s ondersteunde. Sommige wallets bieden hiervoor ook ondersteuning aan zodat je al je crypto activa op één plek hebt staan. Daarnaast zijn er wallets die buiten Ethereum ook andere cryptomunten ondersteunen.

Waarom heb je een goede Ethereum wallet nodig?

In principe heb je geen Ethereum wallet nodig, omdat je bij meerdere exchanges je crypto op het platform kan laten staan. Toch is het verstandig om op zoek te gaan naar een onafhankelijke Ethereum wallet, omdat exchanges kwetsbaar zijn gebleken.

Crypto exchanges worden regelmatig aangevallen door hackers, en hoewel over het algemeen de beveiliging stand houdt, is dit toch een risico. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren grote problemen gezien bij exchanges als FTX, waar de financiële huishouding niet op orde bleek.

Zo’n exchange kan in rap tempo failliet gaan, omdat de markt vaak snel reageert op dit soort nieuws. De klap die vervolgens ontstaat, heeft bij het bovengenoemde voorbeeld snel voor het einde van de exchange gezorgd.

Met een wallet die onafhankelijk van een exchange staat, ben je beter beveiligd tegen aanvallen van buitenaf en eventuele problemen die ontstaan bij exchanges. Hieronder lees je meer over de verschillende soort ETH wallets.

Soorten Ethereum wallets

Er zijn verschillende soorten Ethereum wallets die je kunt gebruiken voor de opslag van jouw crypto portfolio. Hieronder vind je deze soorten met een kleine uitleg hoe ze werken en waar je op moet letten.

Online wallets

Online wallets

In dit artikel ben je voornamelijk online wallets tegengekomen die gekoppeld zijn aan een exchange. Dit heeft als voordeel dat je gemakkelijk crypto bij kan kopen en snel weer kan verkopen bij een prijsstijging. Het nadeel is dat ze vaak gekoppeld blijven aan de exchange of broker waardoor je de crypto niet zomaar voor andere zaken kan gebruiken. Ook ben je kwetsbaar voor het geval dat er iets misgaat met het platform waar de wallet bij hoort.

Software wallets

Software wallets

Een software wallet is een ETH wallet die je installeert op je computer of smartphone. Het meest bekende voorbeeld van een software wallet is MetaMask; deze veelgebruikte Ethereum wallet kun je gemakkelijk gebruiken binnen andere applicaties die op de Ethereum blockchain gebouwd zijn. Zo kun je de crypto in jouw portfolio bijvoorbeeld gemakkelijk omruilen binnen DeFi exchanges of kun je via je wallet investeren in de beste crypto presales.

Hardware wallet

Hardware wallet

Een hardware wallet is een fysieke wallet die vaak in de vorm van een USB-stick komt. De meest bekende voorbeelden zijn de Nano Ledger X en de Trezor wallet ETH. Deze zijn erg veilig omdat je cryptocurrency offline bewaard wordt en niemand hierbij kan zonder het apparaatje en jouw inlogcode te hebben. Je kunt deze dus veilig thuis opslaan en eens in de zoveel tijd koppelen aan je computer als je extra crypto wilt storten of juist wil verkopen.

Paper wallet

Paper wallet

Tot slot is er de paper wallet. Je kunt deze Ethereum wallet online niet gebruiken, omdat de tokens, net als bij de hardware wallet, offline opgeslagen zijn. In plaats van een apparaatje die je aan je computer kunt koppelen, print je een A4’tje uit met daarop je private keys van een wallet. Deze private keys kun je importeren in andere wallets om weer toegang te krijgen tot je crypto, en tot die tijd kun je het A4’tje ergens veilig opslaan, zodat niemand bij jouw crypto voorraad kan.

Tips om veilig een Ethereum wallet aan te maken

Elke Ethereum wallet zal je beloven dat het een plek is waar je veilig ETH op kan slaan. Zoals je hierboven echter hebt kunnen lezen, zijn er grote verschillen tussen de wallets en zit er ook een verschil in veiligheid. Hieronder vind je enkele tips om zo veilig mogelijk een Ethereum wallet online of offline aan te maken.

Cold storageTwo-factor authenticatieLet op reguleringSla je private keys veilig op

Cold storage

Cold storage houdt in dat je crypto offline bewaard wordt, daarmee houd je het weg van potentiële hacks. Ook de wallets van crypto exchanges kunnen dit doen, door een eigen cold storage aan te brengen waarin ze het grootste deel van de crypto van klanten in opslaan. Mochten ze dan toch gehackt worden, zal er slechts een klein deel van de crypto verloren gaan en kunnen ze alle klanten gewoon terugbetalen. Zelf kun je ook je crypto in cold storage bewaren via een hardware ETH wallet of paper wallet.

Two-factor authenticatie

Mocht je een Ethereum wallet online gebruiken is het belangrijk dat je jouw accounts zo goed mogelijk beveiligd. Dit begint natuurlijk al bij een ijzersterk wachtwoord, maar neem altijd meer maatregelen dan dat. Twee-factor authenticatie is hierin een cruciale stap om te voorkomen dat er ingebroken wordt op je account. Hackers hebben dan niet meer genoeg aan je e-mailadres en wachtwoord. In sommige gevallen kun je zowel voor het inloggen als voor het versturen van transacties 2FA verplichten.

Let op regulering

Crypto exchanges worden tegenwoordig steeds vaker gereguleerd en ongereguleerde exchanges worden aangeklaagd door toezichthouders. Dit hebben we de afgelopen jaren gezien met exchanges als Binance, die uiteindelijk in veel landen hun diensten heeft moeten staken. Bekijk voordat je jouw crypto ergens koopt en opslaat of de desbetreffende exchange in Nederland gereguleerd is.

Sla je private keys veilig op

Wachtwoorden en private keys moet je zo veilig mogelijk opslaan. Zet ze niet zomaar in een documentje op je onbeveiligde cloud-account, maar zorg ervoor dat jij de enige bent die bij deze gegevens kan. Dat doe je bijvoorbeeld het meest veilig door ze op te schrijven en in een kluis of andere afgesloten plek in huis te bewaren.

Zo selecteer je de beste online Ethereum wallet

Beginners kunnen het best kiezen voor een eenvoudig te gebruiken en veilige Ethereum wallet. Hiervoor zijn de suggesties bovenaan dit artikel zeer geschikt, omdat je bij deze wallets eenvoudig een eerste crypto aankoop kunt doen en ook weer snel de crypto kan verkopen.

Genoeg wallets om uit te kiezen, en wat de beste ETH wallet is, verschilt natuurlijk per trader. Hieronder vind je de aspecten waar je op moet letten bij jouw keuze voor een wallet:

 • Op welke apparaat gebruik je de wallet: Belangrijk in je keuze is op welk apparaat je de wallet wilt gebruiken. Voor gebruikers van computers en smartphones is de keuze voor een online ETH wallet van een exchanges het handigst. Deze kun je tussen beide apparaten gebruiken zodat je altijd en overal toegang hebt tot jouw crypto portfolio.
 • Custodian of non-custodian: Wil je dat de crypto beheerd wordt door een externe partij of wil je zelf altijd volledige zeggenschap hebben? In crypto termen heet dit custodian en non-custodian. Bij een custodian wallet sla je jouw crypto bijvoorbeeld bij een exchange op en zorgen zij voor het veilig bewaren van je cryptocurrency.
 • Veiligheid: Natuurlijk is het cruciaal dat je kiest voor een veilige opslag van je tokens. Het moet onmogelijk zijn voor hackers om bij jouw portfolio te kunnen en kies daarom bij online wallets altijd voor opties die je zoveel mogelijk beveiligingsmethodes bieden als twee-factor authenticatie.
 • Gebruik: Hoe je de Ethereum wallet wilt gaan gebruiken is ook belangrijk voor de keuze waar je jouw crypto opslaat. Voor daytraders is een offline wallet ongeschikt, omdat je daarmee niet snel je crypto weer kan verkopen bij kleine prijsstijgingen. Wil je juist je crypto voor langere tijd opslaan? Dan is een hardware of paper wallet wel weer erg geschikt.
 • Ondersteuning: Veel wallets bieden naast Ethereum ook nog ondersteuning voor andere blockchains. Hierbij moet je goed kijken welke ondersteuning ze bieden en of dat bij jouw trading strategie past. Het is natuurlijk het fijnst om al je crypto op één plek op te kunnen slaan, zodat je vanuit daar al je trades kan doen.
 • Web3-integratie: Ethereum biedt veel mogelijkheden op het gebied van Web3. Denk hierbij aan NFT’s en het traden van tokens via DeFi exchanges. Om dit te doen moet je jouw Ethereum wallet koppelen met andere websites. Bekijk of deze mogelijkheden er zijn voordat je een wallet kiest.

Stappenplan Best Wallet gebruiken voor ETH

Ben jij er klaar voor en wil je een start maken met je Ethereum wallet? Om je door de belangrijkste stappen heen te loodsen, vind je hieronder een beschrijving hoe je dit bij de beste ETH wallet van Best Wallet kan doen.

Best Wallet Ethereum wallet gebruiken

 1. Stap 1: Ga naar de website van Best Wallet

  Ga naar de website van Best Wallet en bekijk de mogelijkheden die je bij deze exchange en wallet hebt om zeker te weten of dit de meest geschikte optie voor jou is.
 2. Stap 2: Maak een account aan

  Maak een account aan bij Best Wallet door je naam en achternaam in te vullen, je e-mailadres op te geven en een wachtwoord te bedenken.
 3. Stap 3: Verifieer je account

  Om je account te gaan gebruiken, moet je het account nog eerst verifiëren. Dit doe je door meer gegevens over jezelf op te geven en een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen.
 4. Stap 4: Koop Ethereum

  Als je nog geen Ethereum hebt, kun je deze via Best Wallet gemakkelijk kopen. Bij een aankoop via Best Wallet zal het meteen in je wallet staan. Mocht je al wel Ethereum hebben kun je deze nu versturen naar het Ethereum adres van je Best Wallet wallet.
 5. Stap 5: Gebruik je Ethereum wallet

  Installeer de Ethereum wallet app op je telefoon of maak gebruik van de wallet op de website om te bekijken hoeveel Ethereum je nu hebt. Vanuit de wallet kun je nu gemakkelijk de beste altcoin staken, versturen of verkopen.

Conclusie

Een Ethereum wallet stelt je in staat om gemakkelijk de cryptomunt op te slaan, te staken, te ontvangen, te versturen of te verkopen. Er zijn hiervoor verschillende opties die allemaal hun eigen voor- en nadelen kennen.

Zo kun je jouw Ethereum opslaan bij een online wallet van een exchange die je de mogelijkheid biedt om snel te handelen als er fluctuaties in de prijs zijn. Als je de Ethereum echter langer wilt laten staan, kun je het best kiezen voor een offline wallet zoals een hardware of paper wallet.

De beste Ethereum wallet online is die van Best Wallet. Hier kun je als beginnende of ervaren trader goed terecht voor het kopen en verkopen van Ethereum en je kunt gemakkelijk de coins vastzetten voor staking om rente te verdienen over jouw crypto investering.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste Ethereum wallet?

Hoe werkt een Ethereum classic wallet?

Wat is een Ethereum wallet adres?

Hoe maak ik een Ethereum wallet aan?

Is er een gratis Ethereum wallet?

Referenties

 

 

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...