Bitcoineer Trading Platform Review 2024 – Is Bitcoineer Betrouwbaar?

Hoe werkt Bitcoineer?

In deze Bitcoineer review bekijken we het gloednieuwe Bitcoineer platform. Het platform claimt traders te kunnen ondersteunen met het maken van hoge winsten, maar is dit waar? We onderzoeken de belangrijkste features van Bitcoineer om te zien of dit platform een aanrader is om voor je trades te gebruiken.

Bitcoineer platform overzicht

We starten onze Bitcoineer review met een kort overzicht van alle belangrijke eigenschappen van dit nieuwe crypto trading platform.

Type Platform Crypto trading
Minimale Storting €250
Succespercentage Niet bekend
Ondersteunde Crypto BTC, BCH, ETH, LTC, DASH, ZEC, BTG, ETC, ADA, MIOTA, EOS, NEO, BNB, XRP
Mobiele App Niet beschikbaar (wel een webversie)
Transactiekosten Geen
Customer Service 24/7 bereikbaar

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is Bitcoineer?

Bitcoineer is het een nieuw trading platform dat traders toestaat in Bitcoin en andere populaire altcoins te traden zonder dat je commissies of andere verborgen kosten hoeft te betalen.

Bitcoineer review - nieuw crypto trading platform

Volgens de Bitcoineer site is het nu het ideale moment om met crypto traden te beginnen. Bitcoin is bijvoorbeeld met 40% gestegen in de afgelopen maanden, maar het blijft 59% onder zijn ATH. Bitcoineer claimt dat Bitcoin mogelijk $318.000 voor het einde van 2024 kan bereiken, omdat BTC de marktleider is en andere altcoins profiteren van de stijging van Bitcoin. Bitcoineer speelt hierop in door cryptocurrencies met een toekomst als Ethereum, Ripple, Litecoin op hen platform beschikbaar te stellen.

Het platform stelt dat je eventuele winsten binnen 24 uur op je bankrekening kunt storten. Mocht je problemen ondervinden, dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice.

Voor deze Bitcoineer review hebben we deze beloften niet kunnen verifiëren. De website geeft weinig informatie over hoe het platform werkt of wie het heeft ontwikkeld. Ook zijn er maar weinig Bitcoineer reviews op Trustpilot of soortgelijke websites te vinden. Het gebrek aan informatie maakt het moeilijk om positieve conclusies te trekken over het Bitcoineer platform.

Hoe werkt Bitcoineer?

Bitcoineer maakt gebruik van de Meta Trader 4 software die jou in staat stelt om de actuele koersen van crypto te bekijken en uitgebreid te analyseren. Ook kun je via MT4 risk management stop-loss en take-profits instellen.

Hoe werkt Bitcoineer crypto platform - review

Om een account aan te maken bij Bitcoineer, meldt je je aan door je e-mail in te voeren en een wachtwoord aan te maken. Om je account te activeren, stort je het minimale bedrag van €250.

Vervolgens krijg je toegang tot alle functies van het Bitcoineer platform inclusief de Meta Trader 4 software. Zowel voor ervaren crypto traders als voor beginners, is het platform en de tools eenvoudig in gebruik.

Door gebrek aan informatie op de website van Bitcoineer, weten we niet of het platform ook gebruik maakt van een trading bot die ondersteund wordt door kunstmatige intelligentie (AI). Wil je dit platform in gebruiknemen, dan raden we je aan om goed de voorwaarden te lezen en/of contact op te nemen met de klantenservice met de vraag om meer informatie.

Bitcoineer – Voordelen & nadelen

Met de voor- en nadelen op een rij kun jij in één oogopslag zien of dit trading platform bij jou past.

Voordelen:
 • Kort registratie proces
 • Maakt gebruik van Meta Trader 4
 • Snelle stortingen en opnames
Nadelen:
 • Minimale storting van €250
 • Gebrek aan informatie op de website

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.

Belangrijkste eigenschappen van Bitcoineer trading platform

Voordat je besluit gebruik te maken van Bitcoineer is het handig als je weet wat je precies met dit trading platform kunt. In de tabel hieronder kun je de per eigenschap bekijken wat het voor jouw kan betekenen.

Kosten vrij handelenVeel beschikbare cryptoSnel registratie proces

Kosten vrij handelen

Een belangrijk aspect van Bitcoineer is dat je er kosten vrij kunt traden in verschillende populaire cryptocurrency. Bij de meeste crypto trading platformen betaal je transactiekosten of commissies, omdat ze hiermee winst maken. Bij Bitcoineer is dit dus niet het geval en zijn er geen transactiekosten, commissies of verborgen kosten.

Veel beschikbare crypto

Voor trading platformen is het belangrijk dat ze een breed aanbod aan crypto investeringen bieden. Zo is er voor iedereen een goede investering te vinden op het Bitcoineer platform en kun je gemakkelijk je portfolio uitbreiden. Bitcoineer biedt maar liefst 14 verschillende cryptocurrencies aan waaronder IOTA, Ripple en Binance Coin.

Snel registratieproces

Een ander voordeel van Bitcoineer is het snelle registratieproces. Bij Bitcoineer hoef je alleen je naam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven om vervolgens een wachtwoord te kiezen en te beginnen met traden. Je moet wel een storting van minimaal €250 doen voordat je account volledig wordt geactiveerd.

Wie is de eigenaar van Bitcoineer?

De website van Bitcoineer heeft geen ‘Over Ons’ pagina waarop informatie over het bedrijf staat. Er is dan ook niet bekend wie de eigenaar van het platform is of wie het heeft ontwikkeld.

Dit is echter vrij gebruikelijk in de crypto sector. Ontwikkelaars van een crypto project willen meestal anoniem blijven. Kijk bijvoorbeeld maar naar het pseudoniem voor de Bitcoin ontwikkelaar: Satoshi Nakamoto.

Wie raadt Bitcoineer aan als trading platform?

Er gaan geruchten op het internet rond dat er bekendheden als Elon Musk of Jeff Bezos gebruik zouden maken van het platform. Na onderzoek te hebben gedaan kunnen we concluderen dat dit zeker niet het geval is.

Het gerucht dat ’s werelds rijkste man het platform zou aanraden, komt waarschijnlijk doordat Musk Twitter (X) heeft gekocht en crypto aan het betaalplatform wil toevoegen. Musk heeft immers ook een aantal keren laten weten fan van Dogecoin (DOGE) te zijn. Elon Musk heeft echter nooit aangeraden om van Bitcoineer gebruik te maken.

Ook zouden er filmpjes voorbij komen waarin multimiljardair Jeff Bezos je aanraadt om Bitcoineer te gebruiken. Klik niet op deze filmpjes, want deze zijn gemaakt met deep fake technologie. Voor zover bij ons bekend is, zijn er geen bekendheden die je aanraden gebruik te maken van Bitcoineer.

Wat vinden anderen van Bitcoineer?

We hebben naar andere Bitcoineer reviews op het internet gezocht. Helaas zijn er weinig meningen van anderen te vinden over het platform. Op Trustpilot staan een paar reviews en zijn niet erg positief. Dat wil niet zeggen dat er geen tevreden gebruikers van Bitcoineer zijn; niet iedereen schrijft immers een review.

Is Bitcoineer betrouwbaar?

Om zeker te weten of Bitcoineer betrouwbaar is of juist een scam, hebben we dit grondig onderzocht. We hebben de website bekeken, het internet afgezocht naar verdere informatie, gekeken wat andere Bitcoineer reviews zeggen, maar we kunnen vooralsnog geen 100% conclusie trekken. Onze grootste zorg is het gebrek aan informatie dat Bitcoineer zelf deelt. We weten niet wat het platform precies inhoudt, hoe het werkt of wie het ontwikkeld heeft.

De functies die Bitcoineer aanbiedt zijn standaard voor veel trading platforms. Bitcoineer maakt verder ook geen claims op onmogelijke hoge winsten. Om die reden durven wij niet te zeggen of Bitcoineer betrouwbaar is, maar we weten ook niet of het een scam is. We raden je aan om contact op te nemen met de klantenservice voordat je gebruikmaakt van het Bitcoineer platform.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Bitcoineer – Commissies en fees

Zoals we al zeiden, is traden via Bitcoineer gratis. Bitcoineer maakt geen gebruik van commissies of transactiekosten en er zijn geen verborgen kosten. Er is alleen een minimale storting van €250 waaraan je moet voldoen.

In 5 stappen beginnen met traden bij Bitcoineer

Als je na het lezen van deze Bitcoineer review hebt besloten gebruik te maken van dit trading platform, volg je de volgende stappen om een account aan te maken.

 1. Stap 1 - Maak een account aan bij Bitcoineer

   

  Om een account aan te maken, ga je naar de officiële website van Bitcoineer waar je het aanmeldformulier kunt invullen. Vul hier je voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in. Kies vervolgens een wachtwoord en ga naar de volgende stap.

 2. Stap 2 - Doe je eerste storting op het platform

  Nadat je je hebt aangemeld op Bitcoineer, zal het platform je vragen de minimale storting van € 250 te doen. Dit kun je doen met gebruik van een e-wallet, creditcard, debitcard of bankoverschrijving.

 3. Stap 3 - Begin met het traden van cryptocurrency

  Als je het geld op je account hebt gestort, krijg je volledig toegang voor dit trading platform. Je kunt ervoor kiezen eerst het platform te verkennen of gelijk te beginnen met traden van de meest veelbelovende crypto. Om de crypto te vinden waarmee je wilt traden kun je de zoekbalk gebruiken of gewoon te klikken op een van de populaire crypto’s. Veel succes!

Mobiele Bitcoineer app

Voor Bitcoineer is er geen aparte mobiele app beschikbaar, wel is de webversie van het platform geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Ook de software van Meta Trader 4 werkt goed bij de webversie op je mobiele telefoon. Het enige wat je hoeft te doen is de URL van de website op te zoeken en inloggen. Je kunt dan al je trades via je telefoon beheren.

Hoe verwijder je een account op Bitcoineer?

Bitcoineer laat weten dat je je account kunt verwijderen als je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van het platform, alleen laat het niet weten hoe je dit moet doen. Door naar soortgelijke platformen te kijken, kunnen we redelijk goed inschatten hoe dit in zijn gang gaat.

Eerst zul je in moeten loggen op je Bitcoineer account om vervolgens naar de instellingen te gaan. Scroll vervolgens naar beneden om een knop te vinden waarmee je je account kunt verwijderen, of als deze er niet is, ga je naar je account instellingen om deze knop te vinden.

Als je op de knop hebt geklikt zal het platform je vragen je actie te bevestigen. Zorg dat je je vermogen van je account hebt gehaald voordat je je account bij Bitcoineer verwijdert, anders ben je dit kwijt.

Conclusie

Je hebt in deze Bitcoineer review kunnen lezen wat het trading platform inhoudt, hoe het werkt, wie het ontwikkeld heeft en of het betrouwbaar is. Bitcoineer is een crypto trading platform waarmee je kunt handelen in 14 verschillende populaire cryptocurrency.

Er is een gebrek aan informatie over het platform, dus we weten niet zo goed hoe het precies werkt. Wat we wel weten, is dat je op het platform commissie vrij kunt traden en er een minimale storting van €250 is waaraan je moet voldoen.

We kunnen na grondig onderzoek te hebben gedaan niet bevestigen dat Bitcoineer betrouwbaar is, maar dat betekent niet gelijk dat het een scam is. We raden je dringend aan om zelf onderzoek te doen en contact op te nemen met de klantenservice van Bitcoineer, voordat je hier een account opent.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Wat is Bitcoineer?

Raadt Elon Musk Bitcoineer aan?

Is Bitcoineer betrouwbaar?

Wat is de minimale storting op Bitcoineer?

Referenties

 

 

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...