Hoe Green Bitcoin Kopen 2024? – $GBTC kopen stappenplan

green bitcoin logo

Er is een nieuwe crypto op de markt beland genaamd Green Bitcoin die je via een presale kunt kopen. Hoe Green Bitcoin kopen precies werkt, lees je in deze koopgids.

Deze nieuwe versie van Bitcoin biedt een milieuvriendelijk alternatief op het energieverbruikende proces van Bitcoin mining. Het project lijkt precies op het goede moment te komen nu de Bitcoin halving op komst is. In dit artikel bespreken we wat de eigenschappen zijn van deze nieuwe Green Bitcoin.

Green Bitcoin overzicht

Voordat je begint met het lezen van dit artikel is het handig om te weten wat de belangrijkste eigenschappen van het Green Bitcoin project zijn. Op deze manier hoef je niet gelijk alles te lezen om te weten of de Green Bitcoin token iets voor jou is.

 • Milieuvriendelijk alternatief voor Bitcoin: Het project van Green Bitcoin biedt een groen alternatief voor Bitcoin mining. $GBTC is een ERC-20 token waardoor het gebruik kan maken van een Proof of Stake (PoS) mechanisme om nieuwe tokens vrij te spelen, in plaats van Proof of Stake (PoW) zoals de populaire cryptocurrency.
 • Unieke beloningen voor staking: Green Bitcoin heeft een uniek staking mechanisme dat ze “Gamified Green Staking” noemen. In dit staking mechanisme kun je hoge beloningen verdienen tot wel 100%. Het platform geeft je namelijk de mogelijkheid dagelijks een Bitcoin koers verwachting te geven voor een extra bonus.
 • Goede verhouding van tokenomics: In totaal zijn er 21 miljoen $GBTC tokens ontwikkeld, hiervan wordt 40% verkocht in een token presale. Er is 27,5% weggelegd voor het staking mechanisme, 17,5% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 5% voor beloningen aan de Green Bitcoin community.
 • $GBTC token presale is in volle gang: Er worden in totaal 8,4 miljoen tokens verkocht in de presale. De presale heeft verschillende fasen met telkens een oplopende prijs. De token prijs is op het huidige moment $0,492 en hij zal gelist worden voor $0,60. De presale heeft al meer dan $1 miljoen weten op te halen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe Green Bitcoin kopen? – $GBTC kopen stappenplan

Als het Green Bitcoin project je interesseert, kun je investeren in de $GBTC token. Doordat deze token nog nieuw is en een lage markt waarde heeft kan hij gemakkelijker stijgen tijdens de volgende crypto bull run, maar dan moet je wel eerst weten hoe je de Green Bitcoin token moet kopen. Lees hieronder stap voor stap hoe jij Green Bitcoin kunt kopen.

 1. Stap 1: Maak een crypto wallet aan

  Voordat je Green Bitcoin gaat kopen zul je eerst een crypto wallet aan moeten maken, als je deze al bezit kun je doorgaan naar de volgende stap. We raden je aan gebruik te maken van MetaMask doordat het een van de meest veelzijdige en veilige wallets op de markt is. Ga naar de website van MetaMask en download daar de wallet voor je browser. Maak vervolgens een account aan en je kunt hem gelijk gaan gebruiken. Zorg ervoor dat je de herstelcode veilig opslaat in het geval dat je je wachtwoord vergeet, dit is de enige manier om je account ooit terug te krijgen.

  MetaMask crypto wallet

 2. Stap 2: Stort ETH/USDT/BNB in je wallet

  Wanneer je een wallet hebt aangemaakt kan er crypto in gaan storten. Om Green Bitcoin te kopen heb je een van de drie beschikbare cryptocurrency’s nodig, Ethereum (ETH), Tether (USDT) of Binance Coin (BNB).

  Ga naar een erkende crypto exchange om een van deze cryptomunten aan te schaffen. Vervolgens kun je ze naar je wallet sturen door je adres in te voeren in een opname verzoek. We raden je aan gebruik te maken van MEXC doordat het beschikt over 1.700+ crypto’s en zeer lage kosten voert.

 3. Stap 3: Verbind je wallet

  Nu kun je bijna aan de slag gaan met het kopen van $GBTC, maar je moet eerst je wallet verbinden met de presale van Green Bitcoin. Ga nu naar de website van Green Bitcoin toe. Daar zie je een widget waarop je een ‘Connect Wallet’ knop kunt vinden. Klik hierop om je crypto wallet te verbinden.

  koop Green Bitcoin

 4. Stap 4: Koop Green Bitcoin

  Wanneer je crypto wallet is verbonden met de website van Green Bitcoin kun je beginnen met het kopen van de coin. Dit doe je door dezelfde widget waarmee je net je wallet hebt verbonden. Geef aan welke betaalmogelijkheid je wilt gebruiken en hoeveel van de coin je wilt kopen.

  Nu zal zowel de website als MetaMask je vragen om je aanvraag te bevestiger. Nadat je dit hebt gedaan ben je de nieuwe eigenaar van de Green Bitcoin token! Houd er wel rekening mee dat je de coin pas kunt claimen als de presale is afgelopen.

 5. Optionele stap 5: Begin met staken

  Zoals we net al vertelde, kun je de $GBTC token pas claimen wanneer de presale is afgelopen, dus wat kun je ondertussen doen? Bitcoin Green bied de mogelijkheid tot presale staking. Dit wil zeggen dat je een passief inkomen met $GBTC kunt verdienen zolang te presale nog bezig is.

  Om dit te doen ga je naar het staking dashboard van Green Bitcoin. In deze dashboard klik je op de knop om je tokens te staken. Vervolgens kun je aangeven hoeveel van de gekochte tokens je wilt vast zetten in de smart contract van het project.

 6. Stap 6: Claim de $GBTC tokens

  Wanneer de presale is afgelopen kun je eindelijk de Green Bitcoin tokens die je hebt gekocht claimen. Dit doe je door terug te gaan naar de officiële website van Green Bitcoin en op claim tokens te klikken.

  Je kunt nu de $GBTC tokens in je MetaMask wallet vinden. Om de tokens die je hebt gestaked in je wallet te krijgen moet je ze eerst uit het smart contract halen. Ga terug naar het staking dashboard van Green Bitcoin en claim de tokens die hierin staan.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is Green Bitcoin ($GBTC)?

Green Bitcoin is een nieuwe cryptocurrency die momenteel verkocht wordt in een crypto presale. Het is een ERC-20 token wat betekent dat de munt op de Ethereum blockchain is gebouwd. Hiermee kan $GBTC de beste eigenschappen van de twee top cryptocurrency’s combineren.

Zo introduceert Green Bitcoin het “Gamified Green Staking” model dat gebruik maakt van Proof-of-Stake (PoS). Dit zorgt ervoor dat je met $GBTC op een groene manier Bitcoins kunt minen en er op deze manier een passief inkomen mee kunt verdienen.

Green Bitcoin homepage

Het unieke aan Green Bitcoin is dat je dagelijks beloond wordt wanneer je een goede voorspelling geeft van de Bitcoin koers. Hierdoor wordt er een interactief ecosysteem gecreëerd dat gebruikers aanmoedigt een investering te doen voor de lange termijn.

Green Bitcoin is van plan samenwerkingen aan te gaan met verschillende innovatieve bedrijven die mee werken aan de vooruitgang van onze planeet. Ze willen samen een groene community bouwen waarin technologische vooruitgang wordt gestimuleerd met behulp van initiatieven en leerzame programma’s.

Green Bitcoin – Belangrijkste eigenschappen

Hieronder vind je alle voordelen die Green Bitcoin met zich mee brengt. Zo kun je overzichtelijk lezen wat precies de voordelen zijn van het project en waarom het een kleine crypto met potentie is.

 • Tokenomics en aanbod: Er zijn 21 miljoen tokens ontworpen en er zullen er nooit meer in de omloop komen, net als bij de originele Bitcoin. Verder zijn de munten op een goede manier verdeeld waardoor zowel korte, als lange termijn groei gestimuleerd wordt.
 • Proof-of-Stake voordelen: Doordat Green Bitcoin gemaakt is op de Ethereum blockchain maakt het geen gebruik van Proof-of-Work, maar Proof-of-Stake. Dit zorgt er niet alleen voor dat transacties veiliger zijn en sneller worden gevalideert, maar het is ook nog eens milieuvriendelijker.
 • Afhankelijk van top crypto’s: Dat de munt afhankelijk is van top crypto’s is geen verrassing, dit is namelijk de gehele markt. Het unieke aan $GBTC is zijn link aan zowel Bitcoin als Ethereum. Aangezien er wordt verwacht dat deze munten hard gaan stijgen tijdens de bull run is de potentie van Green Bitcoin groot.
 • Interactieve gemeenschap: Het doel van Green Bitcoin is om een gemeenschap te creëren waarin crypto traders met elkaar de strijd aangaan om een goede Bitcoin koers verwachting te geven. Verder wil het ontwikkelaars aanmoedigen door middel van leerzame programma’s om zo technologische vooruitgang te stimuleren.
 • Duidelijk toekomstplan: Green Bitcoin heeft een duidelijk plan opgesteld voor de toekomst die ze in hun roadmap hebben uitgedrukt. Hierin staat de eerste stap van de presale lancering tot de laatste stap van het bouwen van een community en het maken van beloningen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Waar wordt de Green Bitcoin token voor gebruikt?

De $GBTC token is de token die het Green Bitcoin ecosysteem bekrachtigd, alles draait om deze munt. De munt is een groen alternatief voor Bitcoin dat gebaseerd is op de Ethereum blockchain waardoor alle transacties snel en veilig gebeuren.

$GBTC token houders hebben inspraak op de verdere ontwikkeling van het project. Hiermee wordt de gemeenschap betrokken in de toekomst van Green Bitcoin. De voornaamste functie van de munt is dat je hem in het staking mechanisme kunt gebruiken.

Staking

Green Bitcoin heeft een uniek staking mechanisme gecreëerd genaamd “Gamified Green Staking”. Hierdoor is de $GBTC token een soort van gaming crypto waarbij je dagelijks een Bitcoin koers verwachting geeft om bonus tokens te verdienen.

Vergelijkbaar met de gemiddelde tijd die het duurt om een Bitcoin blok te minen, worden er elke 10 minuten nieuwe $GBTC tokens vrijgegeven. Deze tokens zijn bedoeld als beloningen voor diegene die een accurate koers verwachting hebben gegeven voor Bitcoin.

Het systeem van Green Bitcoin staat je toe elke 24 uur tokens te claimen of extra tokens te staken. Hiermee worden token houders gestimuleerd om actief mee te doen met het geven van Bitcoin koers verwachtingen. Op deze manier wil het platform een meeslepende community creëren.

Green Bitcoin kopen - staking

Een groot voordeel aan het Gamified Green Staking model is dat het 10.000 keer milieuvriendelijker is dan het minen van Bitcoin. Green Bitcoin stimuleerd token houders om hun tokens voor langere tijd vast te zetten met behulp van extra beloningen.

Zo krijg je een bonus van 5% wanneer je $GBTC voor een week staked, 10% wanneer je hem voor een maand staked, en 15% wanneer je hem voor een half jaar staked. Ook krijg je de mogelijkheid om $GBTC te staken, terwijl de presale nog bezig is voor een extra hoog APY percentage.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Green Bitcoin tokenomics

In de whitepaper van Green Bitcoin staat beschreven dat er 21 miljoen munten in totaal zijn ontworpen. Deze tokens zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

 • 40% presale – Het grootste deel van de tokens, 8,4 miljoen om precies te zijn, zal verkocht worden in de presale. Dit zorg ervoor dat het project een sterke basis heeft om op te groeien.
 • 27,5% staking rewards – De belangrijkste eigenschap van Green Bitcoin is het staking mechanisme, hier is dan ook 27,5% voor weggelegd. Hiermee wil het project zijn stabiliteit op lange termijn garanderen.
 • 17,5% marketing – Marketing is een belangrijk aspect in elk crypto project. Door bekendheid te krijgen in de crypto sector zijn er ook steeds meer beleggers die investeren in de token.
 • 10% liquidity – Wanneer een token wordt gelanceerd is het belangrijk dat de vloeibaarheid gegarandeerd is. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk nieuwe tokens kopen of de tokens die je al hebt verkopen.
 • 5% community rewards – Om de community te stimuleren zijn er ook een miljoen tokens weggelegd voor beloningen. Hoe deze beloningen uitgekeerd gaan worden weten we helaas nog niet.

Wat is de toekomst van $GBTC?

Voor nieuwe crypto projecten is het belangrijk dat ze een duidelijk beeld hebben voor de toekomst. Op deze manier weten nieuwe investeerders of tokens de potentie hebben om te groeien, of maar zijn gemaakt om snel geld op te halen.

Crypto projecten zonder een duidelijk toekomstbeeld zijn over het algemeen crypto scams. Daarom draagt het hebben van een goede roadmap ook bij aan het vertrouwen van beleggers in de munt.

Green Bitcoin roadmap

Fase 1

Presale

De eerste fase van het Green Bitcoin project is de lancering van de presale. In deze fase is het de bedoeling dat er aandacht naar de presale gebracht wordt met behulp van marketing. Op deze manier wordt er een sterke basis gebouwd waarop de volgende fasen gebouwd kan worden. Hiermee wordt ook gelijk de lange termijn potentie van $GBTC vastgesteld.

Fase 2

Staking mechanisme

De volgende prioriteit is het uitbrengen van het “Gamified Green Staking” mechanisme. Dit is een van de belangrijkste functies van het project omdat dit niet alleen een mogelijkheid is voor token houders om extra beloningen te verdienen met Bitcoin koers verwachtingen, maar het is ook een manier om een sterke community te bouwen.

Fase 3

Token lancering

Als het staking mechanisme is gelanceerd en de presale is afgelopen is het tijd voor Green Bitcoins crypto ICO (initial coin offering). Dit is de eerste lancering van de $GBTC token op de decentralised exchanges (DEXs). Hierbij is het van belang dat de munt stabiliteit laat zien wat zorgt voor een eerlijke handel, en geen pump en dump. Om een soepele lancering te bevorderen staat ook 10% van de tokens vast in smart contracts zodat liquiditeit gestimuleerd kan worden.

Fase 4

Beloningen en community

Wanneer de token lancering is geweest zal de focus liggen op het uitbreiden van de Green Bitcoin community. Dit wordt gedaan met behulp van het staking mechanisme. Green Bitcoin zal token houders stimuleren om mee te doen aan het gok spel.

Green Bitcoin token presale

We hebben het al verschillende keren vermeld, maar Green Bitcoin wordt op dit moment nog verkocht in een presale. Dit is een voorverkoop waarbij tokens voor een extra goedkope prijs worden aangeboden om geld op te halen, zodat het project verder ontwikkeld kan worden.

Green Bitcoin kopen - alternatieven

De crypto presale van Green Bitcoin bestaat uit 41 verschillende fasen en de token werd in eerste instantie verkocht voor een waarde van $0,30. Op het moment van schrijven is dit al opgelopen naar de $0,4982 en het zal niet lang meer duren totdat dit $0,5362 wordt.

Tot nu toe is elke fase compleet uitverkocht geweest wat erop wijst dat de vraag naar $GBTC groeit en de munt momentum begint te pakken. Hiermee kunnen we stellen dat er veel vertrouwen is in het project van Green Bitcoin, ook al is het pas in de presale fase.

Wanneer je hebt besloten Green Bitcoin te willen kopen raden we je aan dat zo snel mogelijk te doen. Hiermee verzeker je een zo laag mogelijke prijs voordat het project op de markten wordt gelanceerd.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Conclusie – Hoe Green Bitcoin kopen?

In deze ”hoe Green Bitcoin kopen” koopgids heb je kunnen lezen hoe je moet investeren in $GBTC terwijl hij nog wordt verkocht in de presale. Doordat de presale uit verschillende fasen bestaat, kun je het beste zo snel mogelijk investeren in de coin om een zo laag mogelijke prijs te bemachtigen.

De token is een groene versie van Bitcoin die 10.000 keer minder uitstoot dan het milieuvervuilende proces van Bitcoin mining. Dit komt doordat Green Bitcoin is gebouwd op het veilige en transparante netwerk van Ethereum dat de mogelijkheid biedt tot crypto staking.

Het “Gamified Green Staking” mechanisme van Green Bitcoin is uniek doordat het token houders een voorspelling laat doen over de Bitcoin koers om bonus tokens te verdienen. Hiermee wordt een hechte, actieve community gecreëerd. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat het project nu al zo populair is.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Hoe Green Bitcoin kopen?

Wat is Green Bitcoin?

Hoeveel kost $GBTC kopen?

Referenties

 1. MetaMask crypto wallet – MetaMask
 2. Green Bitcoin white paper – Green Bitcoin
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...