Slothana kopen in 2024 – De $SLOTH Koopgids

slothana koers verwachting 1

Slothana - welke crypto gaat stijgen

De meme coin Slothana heeft de potentie in zich om vroege investeerders enorme winsten te bezorgen. In deze Slothana koopgids lees je alles wat je wilt weten over de nieuwste Solana meme coin, de voor- en nadelen van een investering en hoe je de token koopt. Is Slothana jouw ticket om slapend rijk te worden?

Wat is Slothana? – Samenvatting

 • Solana meme coin: Slothana is een meme coin die gebruik maakt van het netwerk van Solana. Vrij recent zijn meerdere meme coins op deze chain viraal gegaan, zoals Bonk en Smog.
 • $500.000 opgehaald: Al enkele uren na het begin van de presale hadden investeerders gezamenlijk meer dan $500.000 in de token gestoken – dit suggereert dat $SLOTH viraal kan gaan.
 • Aansprekende vormgeving: Het vrolijk vormgegeven Slothana is een vette knipoog naar de meme coin community, waarvan het gerucht gaat dat zij zonder moeite te doen geld willen verdienen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Slothana kopen – Stappenplan

Ben je van plan om Slothana te kopen? Het proces om deze token aan te schaffen wijkt nogal af van veel andere tokens. Slothana is namelijk nog niet op de exchanges verkrijgbaar, maar kan alleen in als presale crypto gekocht worden.

Slothana kopen in de presale

 1. Stap 1: Maak een crypto wallet aan

  Om $SLOTH te kopen moet je de beschikking hebben over een crypto wallet, meer specifiek eentje die Solana tokens ondersteunt. Een goed voorbeeld van zo’n wallet is Best Wallet, al zou je ook op zoek kunnen gaan naar een alternatieve wallet. Maak via de website van jouw gekozen partner een digitale wallet aan indien je er nog geen een hebt.
 2. Stap 2: Vul je wallet met SOL tokens

  Op exchanges kun je fiat geld (bijvoorbeeld dollars en euro’s) omwisselen voor Solana tokens. Kies een exchange uit en maak hier een account aan. Bepaal hoeveel Solana tokens je wilt, schaf deze aan en verstuur de tokens naar de wallet die jij hebt aangemaakt.
 3. Stap 3: Verstuur Solana tokens naar de presale

  Vanuit je crypto wallet kun je Solana tokens versturen naar een andere wallet. Het proces kan per wallet verschillen. Je zult Solana moeten versturen naar het wallet address van Slothana. Dit adres is EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA. Kopieer en plak dit adres zodat je geen fouten maakt.
 4. Stap 4: Wachten op tokens

  Heb jij je Solana verzonden naar de Slothana wallet? Dan is het tijd om te wachten totdat jij jouw tokens (inclusief een flinke airdrop) uitgekeerd krijgt. Dit minting event zal vlak voor de exchange launch plaatsvinden. Na dit moment kan de koers van de token flink gaan stijgen.

Slothana verkopen – Hoe doe ik dat?

Spijt van je aankoop of heb je besloten om je winst te pakken? Slothana kan na de aankoop niet meer verkocht worden totdat het op de exchanges verschijnt. Gezien het feit dat het om een Solana meme coin gaat, zullen exchanges waarop de token verhandeld gaat worden waarschijnlijk bestaan uit Raydium en Jupiter, en mogelijk ook Binance. Door je $SLOTH tokens op een wallet van de exchange te plaatsen kun je ze daar snel verkopen.

Wat is Slothana?

Het succes van presale meme coins op de blockchain van Solana, zoals Book of Meme, Slerf en Pundu, heeft steeds meer liefhebbers en enthousiastelingen ertoe aangezet crypto te creëren en te traden op dit netwerk. De introductie van Slothana lijkt precies op het juiste moment te komen.

Slothana is een samenvoeging van Solana en de Engelse naam voor een luiaard, een Sloth. Als symbool voor deze meme coin is dan ook gekozen voor een luiaard. Zijn background story? De kantoorluiaard is klaar met een 9 tot 5 leven en wil de cryptowereld verkennen. Jij kunt hem helpen om van de drugs te blijven en een Crypto Chad van $420 miljoen te worden!

Het design van deze crypto is een vette knipoog naar de meme coin community, die vaak het verwijt krijgt dat haar leden proberen om slapend rijk te worden. Laat de ‘degens’ nu juist beschikken over een flinke dosis zelfspot: het is zeker niet onmogelijk dat juist zij de token massaal omarmen.

Slothana beschikt over een minimalistische website, waardoor er weinig over de token gezegd kan worden: de tokenomics zijn niet bekendgemaakt, en zelfs de prijs van een token is niet zeker. Wat wel vastgesteld kan worden uit de summiere informatie, is dat er een grote crypto airdrop komt voor investeerders, en dat er momenteel al meer dan $500.000 is opgehaald voor de token.

slothana koopgids3

Activiteit op X lijkt te suggereren dat mensen binnen het Slothana project nauwe banden hebben met het team achter SMOG, een andere meme coin op SOL waarvan de Solana koers met liefst 75x pumpte. Ook is het interessant dat het Wall Street Memes projectteam (met een presale van meer dan $20 miljoen) al aangesloten is op de Twitter van $SLOTH.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Is Slothana kopen de moeite waard?

Garanties kunnen in de wereld van de bijzonder volatiele meme coins nooit gegeven worden, maar het heeft er alle schijn van dat Slothana na de presale flink in waarde kan gaan stijgen. Welke invloeden kunnen zorgen voor een sterke groei?

Solana Groei

Solana groei

In de afgelopen maanden heeft Solana als blockchain enorm in de lift gezeten: tussen oktober 2023 en april 2024 steeg de waarde van de native token, SOL, met maar liefst 918%. Een groot deel van de populariteit van de token werd veroorzaakt door meme coins op het netwerk. Zo hebben de Bonk koers en de DogWifHat koers alle verwachtingen overtroffen, en konden tokens als SMOG (x75) enorme winsten neerzetten.

Solana koers grafiek. Bron: Tradingview
Solana koers grafiek. Bron: Tradingview
Top exchanges

Top exchanges

Voor de groei van Slothana is het van belang dat de token terecht zal komen op grote exchanges. Het ligt voor de hand om de token minimaal beschikbaar te maken op Raydium en Jupiter, de twee Solana exchanges waar de afgelopen periode veel grote tokens vandaan komen. Wegens dit succes schijnt ook Binance de nodige interesse te hebben in Solana meme coins – mogelijk komt $SLOTH ook op deze top exchanges terecht.

Nieuw concept

Nieuw concept

De markt rondom meme coins drijft op vernieuwing en creativiteit, maar helaas zijn veel nieuwe tokens nauwelijks creatief te noemen. Vaak gaat het om afgeleiden van Dogecoin en Pepe, met een iets ander artwork en zonder echte veranderingen. Slothana, als luiaard-meme token, is echter een onderdeel van een geheel nieuw concept. Het zou goed kunnen dat Slothana en Slerf de voorlopers worden van een hele familie aan luiaard meme tokens.

Meme Coin populariteit

Meme coin populariteit

Slothana bevindt zich momenteel in de presale fase, waardoor er nog maar weinig gezegd kan worden over de populariteit van specifiek deze token. Wel kan alvast gesteld worden dat men met de release van Slothana ruim op tijd is voor de verwachte ‘Meme Coin Frenzy’ in oktober. De Bitcoin halving en het succes van ETF’s zorgen voor een ongekende run op crypto, waarbij Meme Coins hogere winsten kunnen verzorgen. Daarbij komen dergelijke tokens ook nog eens extra onder de aandacht rondom Dogecoin Day, op 20 april. Dogecoin is, als grootste meme coin, nog steeds bepalend voor het koersverloop van andere meme coins.

Succesvolle Solana meme coins

De Solana blockchain is onlangs flink gegroeid, met name dankzij enkele zeer succesvolle meme coins. Om een beeld te krijgen van de toekomst van de $SLOTH token kan het daarom een goed idee zijn eens een blik te werpen op de top 5 meest succesvolle meme tokens op Solana. Welke market caps zijn mogelijk?

Naam Token Ticker Market Cap Trading Volume
DogWifHat WIF $3.192.717.845 $496.294.475
Bonk BONK $1.745.026.977 $259.533.011
Book of Meme BOME $785.483.526 $646.882.559
Slerf SLERF $392.755.752 $368.375.224
Cat in a dogs World MEW $283.271.883 $173.904.352

*Alle informatie afkomstig van CoinGecko.

Geconcludeerd kan worden dat $SLOTH, met een presale verkoop van meer dan $500.000 binnen enkele uren, de potentie heeft om door te groeien richting de vijf grootste Solana meme coins. Enorme winstfactoren zijn mogelijk, dat heeft het verleden al bewezen. In haar eerste bericht op Twitter refereert de tokenmaker aan een market cap van $420 miljoen – zou dit mogelijk zijn?

Conclusie

Slothana ($SLOTH) is een vrolijk vormgegeven meme coin die zich nu nog in de presale fase bevindt. De verwachtingen rondom de token zijn redelijk hooggespannen, omdat de token de community lijkt aan te spreken en bovendien op de Solana chain geplaatst zal worden. Er gaan geruchten dat het team achter Slothana nauw verbonden is met het team achter de succesvolle token SMOG.

Solana coins hebben de afgelopen bewezen enorm te kunnen stijgen, en het is zeker niet uit te sluiten dat Slothana de volgende grootste crypto stijger wordt. Het vernieuwende concept, listings op belangrijke exchanges (mogelijk Binance)  en de voorziene populariteit van meme coins moeten daarvoor zorgen.

Mocht $SLOTH echt een van de best presterende meme coins op Solana worden, dan is een groei naar een market cap tussen de $300 miljoen en de $1 miljard zeker mogelijk. Ook wanneer Slothana dit soort cijfers niet haalt, is het zeer waarschijnlijk dat vroege investeerders grote winsten kunnen boeken.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Wat is Slothana?

Wie heeft Slothana bedacht?

Kan Slothana stijgen?

Referenties

Bij het samenstellen van dit artikel is gebruik gemaakt van de volgende bronnen:

 1. Top Solana Meme Coins Coins by Market Cap – CoinGecko
 2. Dogecoin: van meme tot cryptomunt van 2 miljard – RTL Nieuws
 3. Van de quasilollige meme coins zijn we nog niet verlost – Het Financieele Dagblad

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...