Smog ($SMOG) Koers Verwachting 2024-2030 is dit de Beste Meme Coin?

smog staking

De nieuwe Smog token staat bij veel Solana traders op de radar en dus is het tijd om te kijken naar een Smog token koers verwachting voor 2024, 2025 tot 2030. De token is gelanceerd met innovatieve tokenomics die als doel hebben zo snel mogelijk een grote community te bouwen.

In dit artikel lees je alles over de token en wat er van de koers verwacht wordt in de komende jaren.

Smog Koers Verwachting 2024 – 2030 – Een Overzicht

De belangrijkste momenten in de koers van de afgelopen jaren zorgen ervoor dat er een voorspelling te maken is over hoe Smog zich verder gaat ontwikkelen. Daarom beginnen we met een snel overzicht van onze Smog ($SMOG) Koers Verwachting 2024 – 2030.

Jaar Minimale koers Gemiddelde koers Maximale koers
2024 €0,0019 €0,016 €0,14
2025 €0,084 €0,17 €0,28
2030 €0,29 €0,5 €0,65

Smog koers verwachting 2024 2025 2030 nieuwe crypto token

Hieronder vind je in het kort deze belangrijkste punten in de Smog koers die de koers verwachting zoals in de tabel hierboven verklaart.

 • 7 februari 2024 Smog wordt gelanceerd op Jupiter Dex met een startprijs van €0,0437.
 • Op 10 februari 2024 bereikte de prijs een hoogtepunt van €0,079846.
 • $SMOG staat nu op €0,043, wat een daling van 4,4% is ten opzichte van het hoogtepunt.
 • Prognose voor eind 2024 is dat SMOG €0,14 zal bereiken.
 • Onze koers voorspelling voor 2025 schat de gemiddelde prijs van Smog op 0,17, met uitschieters die kunnen oplopen tot €0,28.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Smog koers historie – Ontwikkeling SMOG koers

Smog is een meme coin op Solana (SOL). De inspiratie achter het ontwikkelen van deze token zijn de recente successen van andere meme coins zoals Pepe (PEPE), Bonk (BONK), Dogwifhat en Myro.

De ontwikkelaars van de Smog token willen de wereld van meme coins ook graag innoveren. Dit doen ze door groots te investeren in een exclusieve airdrop campagne. Hierdoor wordt het kopen, houden en staken van de $SMOG token gestimuleerd.

De $SMOG token is gelanceerd op 7 februari 2024 op de Jupiter Dex. In de dagen na de lancering heeft de token het erg goed gedaan, met een hoogtepunt van €0,079846 op 10 februari. Dit is een teken dat investeerders ontzettend enthousiast waren in de eerste dagen van dit project.

In de dagen die volgden is de koers echter weer gedaald, waarna het vervolgens weer is begonnen te stijgen. Op het moment van schrijven staat de koers op €0,043. Dit is een daling van 4,4% in vergelijking met het hoogtepunt van 10 februari.

De daling en stijging in de afgelopen dagen sinds de lancering laat zien dat een meme coin de potentie heeft om erg snel en veel te stijgen, en ook instabiel is. De innovatieve gedachte achter de Smog token zal er echter wel voor kunnen zorgen dat de Smog koers vanaf dit punt stabiel en gestaag zou kunnen stijgen.

Smog koers verwachting 2024

De $SMOG koers heeft recent een piek behaald. Dit kwam door het enthousiasme rondom de lancering. Het team van Smog is op dit moment hard aan het werk om de $SMOG token te listen op de beste crypto exchanges. Wanneer dit lukt, zal Smog ongetwijfeld meer succes ervaren.

Smog is nog maar net gelanceerd dus het succes zal berusten op het slagen van de plannen uit de roadmap van de token. Momenteel bevindt de token zich in fase 1 van deze roadmap. In deze fase wordt het airdrop programma bepaald en het bijbehorende staking mechanisme ontwikkeld.

Smog Token Roadmap - koers prognose 2024 - 2030

De ontwikkelaars van de Smog token willen ook extra moeite steken in het opbouwen van een sterke community. Dit doen ze met ”social activation” maar ook met hun ”Fighting Dragon Slayers” programma.

Dat is een programma waar gebruikers thematische uitdagingen en competities zullen uitvoeren binnen het Smog ecosysteem. Op deze manier zal er ook extra utility aan de token worden gegeven in de vorm van spel.

In 2024 zal de focus van Smog liggen op ontwikkeling. De plannen zijn innovatief en gebaseerd op eerder gekend succes. Daarom denken wij dat $SMOG de potentie heeft om €0,14 te bereiken aan het eind van 2024. Het laagste punt van €0,0019 komt van de lancering af. Dit geeft ons een gemiddelde van €0,016.[

Jaar Minimale koers Gemiddelde koers Maximale koers
2024 €0,0019 €0,016 €0,14

Smog koers verwachting 2025

2025 wordt gezien als een cruciaal jaar voor de crypto wereld. Er wordt verwacht dat de aankomende Bitcoin halving hoogstwaarschijnlijk zal resulteren in een bull-run van de gehele cryptomarkt. De ontwikkelaars van de Smog token zijn daarom ook op een uiterst goed moment begonnen. De verwachting is namelijk dat in 2025 de ontwikkeling van $SMOG afgerond zal zijn. Het team heeft dan ook goede plannen voor 2025:

 • Een eerlijke lancering en een sterke community: De ontwikkelaars van Smog zijn toegewijd aan gelijke voorwaarden en kansen. Daarom introduceren ze ook een eerlijke lancering van het ecosysteem. Op deze manier zijn er gelijke kansen voor alle potentiële houders. Dit kan het vertrouwen van investeerders vergroten wat de community zal versterken.
 • Een succesvolle airdrop campagne om houders te motiveren: De airdrop campagne is ontwikkeld om het staken van de $SMOG token te motiveren. Stakers krijgen meer airdrop tokens gebaseerd op de hoeveelheid gestakede tokens en de periode van staken. Zo wil Smog meer dan 10.000 loyale houders werven om de community te versterken. De hoeveelheid stakers heeft directe invloed op de Smog koers.
 • Sociale dominantie en een mogelijk burn mechanisme: Naast het feit dat Smog zijn houders goed zal verzorgen, zal het team ook de toekomst garanderen. Dit wordt gedaan door een burn mechanisme om te tokenomics te versterken. Door activiteit op social media kan de bekendheid van de token vergroot worden en zo wordt de Smog koers ook nog extra opgedreven. Zo is Smog potentieel ook een van de beste cryptomunten op lange termijn.

Als we al deze aspecten meenemen, kunnen we een constante groei van de $SMOG koers verwachten. Wij denken dat het een potentieel hoogtepunt van €0,28 kan bereiken met een potentieel dieptepunt van €0,084. Dit geeft een gemiddelde van €0,17.

Jaar Minimale koers Gemiddelde koers Maximale koers
2025 €0,084 €0,17 €0,28

Smog koers verwachting 2030

De wereld van crypto is een erg volatiele wereld. Met name als het gaat om meme coins. Ze staan bekend dat ze grote winsten kunnen opleveren, maar deze winst kan ook snel verloren worden. Het is dan ook lastig om een goede voorspelling te maken op lange termijn.

We kijken nu eerst naar de verwachtingen van de gehele crypto markt. De verwachting is dat de globale blockchain markt in 2030 rond de $470 miljard waard zal zijn. Dit betekent dat de gehele markt zal groeien. Kleine crypto’s met potentie, zoals Smog ($SMOG), zullen ook profiteren van deze groei.

Smog zal ook groeien als het zich kan blijven ontwikkelen. Het team kijkt daarnaast goed naar de lange termijn en heeft verschillende doelen voor deze periode.

Allereerst zal de airdrop campagne voortgezet worden. Het team heeft het doel gesteld om meer dan 100.000 ”Chosen Warriors” aan te trekken over de komende jaren. Hierdoor zal het aantal houders sterk vergroot worden wat voor een hoge marktkapitalisatie kan zorgen. Deze aspecten zullen positief zijn voor de $SMOG koers.

Daarnaast zal het project ook de focus leggen op sociale media. Met uitspraken als ”One Meme Coin To Rule Them All” willen de ontwikkelaars duidelijk maken dat deze munt de grootste van alle Solana meme coins zal worden.

Door de goed uitgedachte plannen om houders te werven en bij zich te houden in combinatie met activiteit op social media, verwachten wij dat $SMOG een goed toekomstperspectief heeft. De toekomst van Smog berust volledig op het correct uitvoeren van deze plannen. Als dit lukt, kan de meme coin goed meeliften met de rest van de crypto markt.

Wij verwachten daarom dat de $SMOG token op zijn hoogst €0,65 waard kan zijn in 2030. Het potentiële dieptepunt is €0,29. Dit geeft een gemiddelde van €0,5. Investeerders die geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van Smog kunnen het beste onze Smog Token Kopen – Beginnersgids bekijken.

Jaar Minimale koers Gemiddelde koers Maximale koers
2030 €0,29 €0,5 €0,65

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is Smog?

Smog ($SMOG) is een nieuwe Solana meme coin. De ontwikkelaars van de token willen het concept van de meme coin innoveren. Ze hebben een groot plan bedacht om zoveel mogelijk investeerders te trekken. Daarnaast willen ze ook zoveel mogelijk investeerders voor langere tijd vasthouden.

De $SMOG token zal stakers belonen middels een grootste crypto airdrop. Houders krijgen steeds meer airdrop punten naarmate ze meer tokens staken voor langere periodes. Daarnaast zal de community ook vermaakt worden met verschillende activiteiten in het Smog ecosysteem.

Smog Tokenomics

De tokenomics van Smog ($SMOG) ondersteunen het enthousiasme voor de airdrop, 35% van de tokens worden hiervoor beschikbaar gesteld. Smog wil ook veel investeren in sociale bekendheid, daarom gaat 50% van de tokens naar marketing. Om de airdrop te ondersteunen, werkt Smog samen met Zealy.io. Smog is te vinden op de Jupiter Dex, maar dit zullen snel meer exchanges worden.

Het team achter Smog staat bekend voor eerdere meme coin successen. Dit geeft wat meer kracht aan het project. Sommige analisten denken dat Smog de voorgangers zoals Pepe, Bonk en Myro zelfs zal kunnen overtreffen.

Wat heeft invloed op de Smog koers

De Smog koers kan beïnvloed worden door verschillende factoren. In dit artikel kunnen we de belangrijkste aspecten samenvatten:

 • Het werven van een krachtige community: De Smog token legt zijn focus bij de community. Door houders te belonen en investeerders te betrekken binnen het ecosysteem, wil de Smog token zijn waarde verhogen. Het is dan ook erg belangrijk dat de ontwikkelaars slagen in het werven van investeerders voor hun community.
 • Het uitvoeren van de roadmap: De ontwikkelaars van Smog hebben een ambitieuze en innovatie roadmap opgesteld. Het is erg belangrijk dat deze doelen behaald worden voor het slagen van de $SMOG token in de markt.
 • Noteringen op grote exchanges: Momenteel is de $SMOG token alleen verkrijgbaar op de Jupiter Dex. Voor het slagen van de token is het erg belangrijk dat de token genoteerd wordt op meer en grotere exchanges.

Voor- en nadelen Smog

Voordelen

 • Hoe meer Smog tokens je in bezit hebt, hoe meer tokens je ontvangt bij de Smog airdrop
 • Smog is ontwikkeld op Solana, een goedkoop en schaalbaar netwerk
 • Solana meme coins zijn de afgelopen maanden erg populair en stijgen vaak snel in prijs

Nadelen

 • Het heeft geen echte toepassing, de prijs is daarom volledig afhankelijk van de community

Conclusie

De Smog ($SMOG) token koersverwachting 2024-2030 kan afgesloten worden met de conclusie dat de Smog token ontzettend veel potentie bezit.

Het is dan wel belangrijk dat de opgestelde ideeën en doelen correct uitgevoerd moeten worden door het team achter deze Solana meme coin. Momenteel zit Smog nog in ontwikkeling, maar het innovatieve plan heeft een zeer grote kans van slagen. Daarom lijkt het ook verstandig om op tijd in te stappen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

FAQ’s

Wat is de Smog token?

Hoe kan ik de Smog token kopen?

Wordt de Smog token succesvol?

Referenties

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...