Ethereum naar € 20.000? Deze voorspelling moet je lezen!

16489 totale weergaven
Ethereum naar € 20.000? Deze voorspelling moet je lezen!

Heb je Ethereum (ETH) in je crypto-portfolio? Dan is dit nieuws om van te smullen! Een bekende crypto-analist, die zichzelf CrediBULL noemt, voorspelt dat de koers van ETH binnenkort kan exploderen.

En niet zo’n beetje ook… hij heeft het over een stijging van maar liefst 470%!

Van $ 3510 naar $ 20.000: Een droomscenario?

CrediBULL, die een flinke schare volgers heeft op X, denkt dat ETH tegen het einde van deze cyclus minimaal 10.000 dollar waard zal zijn. Maar hij sluit een nog veel hogere koers niet uit. Sterker nog, hij mikt op 20.000 dollar!

Dat zou betekenen dat de waarde van ETH bijna verzesvoudigt vergeleken met de huidige koers van rond de 3510 dollar.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

Waarom zo optimistisch?

CrediBULL vergelijkt ETH met Bitcoin (BTC), de grootste cryptovaluta ter wereld. Hij ziet ETH als een soort opgevoerde versie van BTC, met meer potentieel voor groei. Als BTC in waarde verdubbelt, dan zou ETH dat volgens hem ook moeten kunnen, of zelfs nog meer.

Een verdrievoudiging van de huidige koers zou ETH al op 10.000 dollar brengen.

Eerst Nog Even Geduldig Zijn

Maar voordat we de champagne ontkurken, moeten we volgens CrediBULL nog even geduld hebben. Hij verwacht dat ETH de komende maanden nog wat op en neer zal schommelen voordat het echt losbarst. Het hangt allemaal af van de koers van Bitcoin, die momenteel rond de 63.000 dollar ligt.

Als Bitcoin boven die grens blijft, zou ETH rond de 2800 dollar kunnen zakken voordat het weer omhoog schiet. Maar als Bitcoin onder de 63.000 dollar duikt, zou ETH zelfs kunnen dalen tot 2130 dollar.

Wat betekent dit voor jou?

Ben je al een ETH-bezitter? Dan is dit nieuws natuurlijk reden voor optimisme. Maar ook als je nog geen ETH hebt, is het misschien een goed moment om in te stappen. Houd wel rekening met de risico’s, want de cryptomarkt is altijd onvoorspelbaar.

Doe je eigen onderzoek en investeer alleen wat je kunt missen.

xoxo Sophia!

Lees meer over:
ETHEthereum

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....