Binance start handel met ZKsync (ZK) en lanceert Token Distributie Programma

5362 totale weergaven
binance

Binance gaat de token ZKsync (ZK) verkopen en lanceert ook een token distributie programma dat begint op 17 juni 2024. De handelsparen zijn ZK/BTC, ZK/USDT, ZK/FDUSD en ZK/TRY.

Binance start handel in ZKsync (ZK)

De grootste cryptocurrency exchange qua handelsvolume, heeft de notering van ZKsync (ZK) aangekondigd, evenals de lancering van een ZK token distributie programma. Volgens Binance zal de handel in de nieuwe spot-handelsparen beginnen op 17 juni 2024 om 08:00 UTC.

De nieuwe spot-handelsparen beschikbaar voor ZKsync (ZK) zijn ZK/BTC, ZK/USDT, ZK/FDUSD en ZK/TRY. Gebruikers kunnen beginnen met het storten van ZK ter voorbereiding op de handel, met opnames die openstaan vanaf 18 juni 2024 om 08:00 UTC. Binance heeft bevestigd dat er geen noteringskosten voor ZK zullen zijn.

De exchange past ook een zogenaamde seed-tag toe, wat wijst op hoge volatiliteit en risico. Deze tag maakt deel uit van Binance’s initiatief om gebruikers te helpen tokens te identificeren die mogelijk grotere prijsschommelingen vertonen.

Wat is ZKsync?

ZKSync is een Ethereum Layer 2 schaaloplossing die gebruik maakt van EVM-compatibele ZK-SNARK roll-up technologie. Deze technologie is bedoeld om de schaalbaarheid en efficiëntie van Ethereum-transacties te verbeteren terwijl de veiligheid behouden blijft.

Naast de notering lanceert Binance een ZK token distributie programma dat loopt van 17 juni 2024 tot 16 juli 2024. In totaal zijn er 10.500.000 ZK tokens te verdelen onder maximaal 52.500 Binance gebruikers die aan specifieke criteria voldoen:

  • Gebruikers moeten minstens 50 transacties hebben uitgevoerd op het ZKSync Era netwerk tussen februari 2023 en maart 2024.
  • Transacties moeten in ten minste zeven verschillende maanden binnen deze periode zijn uitgevoerd.
  • Het claimadres mag niet in aanmerking zijn gekomen voor ZK-tokens uit het officiële ZK Nation airdrop programma en mag geen contract-, CEX- of brugadres zijn.

Hoe ZK Tokens te Claimen

Gebruikers die in aanmerking komen, moeten een minimum van 0,02 ETH storten van goedgekeurde adressen op het ZKSync ERA netwerk naar Binance.com. Het gestorte ETH-bedrag beïnvloedt niet het aantal ZK-tokens dat wordt verdeeld. De verdeling van ZK-tokens gaat volgens het principe van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’, verdeeld. Waarbij elke in aanmerking komende Binance-gebruikers-ID (UID) 200 ZK-tokens ontvangt. De eerste token airdrop staat gepland om te beginnen op 25 juni 2024.

Binance benadrukt dat ZK een relatief nieuw token is met hogere dan gebruikelijke risico’s en de mogelijkheid voor significante prijsvolatiliteit. Gebruikers wordt geadviseerd grondig onderzoek te doen en gepast risicobeheer toe te passen voordat ze ZK-tokens verhandelen. Om toegang te krijgen tot tokens gemarkeerd met een seed-tag, moeten gebruikers elke 90 dagen de bijbehorende quizzen halen op de Binance Spot en/of Binance Margin platforms.

Handelsgeschiktheid voor de nieuwe handelsparen is afhankelijk van het land of de regio van verblijf van de gebruiker. Gebruikers uit bepaalde beperkte regio’s, waaronder Canada, Cuba, Iran en de Verenigde Staten, kunnen de nieuwe paren niet verhandelen. De lijst van beperkte landen kan veranderen op basis van wettelijke en regelgevende updates.

Binance behoudt zich het recht voor om de aankondiging op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te annuleren. Gebruikers worden aangemoedigd om op de hoogte te blijven via de officiële kanalen van Binance.

Lees meer over:
BinanceZK token

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...