Cryptoplatform Wemix.fi schort uitlenen op temidden van financiële problemen

639 totale weergaven

Wemix.fi heeft zijn leen- en uitleendiensten opgeschort vanwege problemen met de liquidatie van zijn WEMIX stablecoin, zoals aangekondigd op 30 juli.

Opschorting van diensten

Wemix.fi, het gedecentraliseerde financiële platform voor de WEMIX cryptocurrency, heeft zijn leen- en uitleendiensten opgeschort. In de aankondiging op 30 juli werden problemen genoemd die te maken hebben met de liquidatie van WEMIX$, de USD-pegged stablecoin van het platform. Hoewel de details van het probleem niet werden toegelicht, verzekerde het platform gebruikers dat ze updates zouden geven over het hervatten van de diensten.

Impact van de acties van de CEO

De opschorting komt kort nadat voormalig Wemade CEO Jang Hyun-kook zijn aandelen in het bedrijf verkocht, waardoor de prijs van WEMIX daalde naar $0,94, het laagste niveau van dit jaar. De acties van Jang hebben bijgedragen aan de volatiliteit en de dalende waarde van WEMIX, waardoor de financiële stabiliteit van het platform verder is bemoeilijkt.

Historische uitdagingen

Wemix heeft te maken gehad met verschillende uitdagingen, waaronder beschuldigingen van het verkeerd weergeven van de hoeveelheid WEMIX in omloop en een belastingaanslag van $41 miljoen. Het bedrijf was vorig jaar ook betrokken bij een politiek schandaal, dat leidde tot het aftreden van Jang in maart. Ondanks recente inspanningen om het platform te stabiliseren, waaronder een halvering van de token, blijven deze uitdagingen de prestaties van Wemix beïnvloeden.

Toekomstige stappen

Wemix.fi heeft beloofd gebruikers op de hoogte te houden en hen aangespoord om geld op te nemen tijdens de schorsingsperiode. Het platform werkt aan het aanpakken van de huidige problemen om een soepele hervatting van de diensten te garanderen.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....