$2,2 Miljoen in 19 Dagen! Is $PEPU de volgende crypto-klapper?

2419 totale weergaven

Heb je de nieuwste meme-coin hype al meegekregen? Pepe Unchained ($PEPU) heeft in slechts 19 dagen meer dan $ 2,2 miljoen opgehaald in hun presale.

Een ongekende prestatie die de groeiende interesse in dit veelbelovende project onderstreept.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

  • Zeer hoge staking beloning
  • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
  • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Een nieuwe layer 2, een nieuwe kans

Pepe Unchained is niet zomaar een meme-coin. Met een unieke Layer 2 blockchain op Ethereum belooft het snellere transacties en lagere kosten – twee grote struikelblokken in de huidige cryptowereld. Sterker nog, het project mikt op 100 keer snellere transacties dan Ethereum en een flinke verlaging van het gas fees.

Maar er is meer. Investeerders kunnen hun $PEPU tokens staken en genieten van een duizelingwekkend hoog rendement van 1.133% APY. Niet gek dat er al een hoop vroege investeerders zijn ingestapt.

De hype is echt

Met een groeiende community op Twitter en Telegram bouwt Pepe Unchained een stevige basis. Zelfs influencers en analisten hebben het project opgemerkt, wat de zichtbaarheid en geloofwaardigheid verder vergroot.

YouTuber Jacob Crypto Bury vraagt zich zelfs af of $PEPU de volgende meme-coin kan zijn die 10 keer over de kop gaat.

Pepe-gekte: een voorbode voor $PEPU?

Andere Pepe-themed coins, zoals de originele Pepe ($PEPE) en Pepecoin ($PEPECOIN), hebben flinke winsten geboekt, wat het potentieel van deze sector aantoont. $PEPE, gelanceerd in april 2023, is in een jaar tijd met 465% gestegen.

$PEPECOIN heeft in het afgelopen jaar zelfs een waanzinnige stijging van 9.193% laten zien.

Transparantie en vertrouwen

Pepe Unchained is twee keer gecontroleerd, en dat soort transparantie geeft investeerders vertrouwen in de legitimiteit van het project.

Mis de boot niet!

Wil jij ook profiteren van deze potentiële crypto-klapper? Koop dan nu $PEPU en wordt onderdeel van de beweging die Pepe loslaat!

Hoe koop je $PEPU?

  1. Ga naar de website van Pepe Unchained.
  2. Verbind je wallet.
  3. Koop $PEPU met ETH, USDT, BNB of zelfs met je bankpas.
Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

  • Zeer hoge staking beloning
  • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
  • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Waar wacht je nog op?

De presale loopt nog, dus dit is het moment om in te stappen. Volg Pepe Unchained op X en Telegram voor het laatste nieuws en updates.

xoxo Sophia!

Lees meer over:
meme coinspepe unchained

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....