3 belangrijke signalen voor aankomende ETH koers rally – wat kan Ethereum waard worden?

eth koers

De crypto markt heeft in de afgelopen dagen te maken met een toename in volatiliteit en ook Ethereum is flink geraakt door deze onzekerheid in de markt. Er zijn echter een aantal signalen die wijzen op een aankomende ETH koers rally. Wat kan Ethereum waard worden?

In aanloop naar de Bitcoin halving van afgelopen zaterdag ontstond er een aanzienlijke crypto crash die de hele markt tientallen procenten aan verlies opleverde. Ook Ethereum had het zwaar en daalde in deze periode tot onder de $ 3.000. Sinds de bitcoin halving is de ETH koers wel weer in staat om een licht herstel door te maken en de op een na grootste crypto van de wereld bevindt zich nu rond de $ 3.164.

eth koers
Ethereum Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Met de huidige volatiliteit vragen veel investeerders zich echter af welke kant de ETH koers op gaat in de nabije toekomst. Er zijn nu echter drie signalen die wijzen op een aankomende crypto rally.

1. Ethereum investeerders blijven bullish

Data van Coinglass laat zien dat Ethereum investeerders nog altijd bullish zijn ondanks de recente koers fluctuaties. Met name traders die open posities hebben ingenomen op Ethereum voor de lange termijn blijven wedden op een opwaartse beweging.

Er zijn meerdere voorbeelden te vinden van investeerders die al meerdere miljoen verloren dankzij de recente volatiliteit, maar niet opgeven. In plaats daarvan kiezen ze ervoor om meer te investeren in Ethereum omdat ze overtuigd zijn dat er binnenkort een nieuwe rally plaats gaat vinden.

2. Ethereum’s MVRV ratio daalt

Data van IntoTheBlock laat zien dat het Market Value to Realized Value (MVRV) ratio is afgenomen. Dit wijst erop dat veel houders van Ethereum zich nog niet in een winstgevend gebied bevinden.

Dit kan bullish uitpakken voor de koers van ETH, aangezien deze houders hun ETH blijven vasthouden in afwachting van verdere opwaartse bewegingen. Dit biedt daardoor mogelijke steun tegen verdere dalingen van de Ethereum koers.

3. Toename in ‘Velocity’

Data van Santiment wijst op een toename van de ‘velocity’ van Eheruem. Dit wijst op het aantal bestaande gebruikers dat actief aan het traden is op het netwerk.

Een stijging in de velocity is dus goed voor een toename aan de activiteit van bestaande gebruikers. Deze gebruikers brengen op deze manier meer kapitaal naar het Ethereum-ecosysteem en dit kan meehelpen aan een toekomstige crypto rally voor de ETH koers.

Er zijn dus meerdere signalen die wijzen op een toekomstige crypto rally voor Ethereum. Het is echter onduidelijk hoelang het kan duren voordat deze crypto rally van start gaat. Veel investeerders zullen er daarom voor kiezen om hun portfolio ook te diversificeren met cryptos die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren.

Het zijn met name presale tokens die veel potentieel hebben voor grote stijgingen op de korte termijn omdat ze op dit moment voor een gereduceerde prijs verkocht worden. Om deze reden bespreken we hieronder de 3 beste presale tokens van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – multi-chain alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is een opkomende meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een revolutionair alternatief voor de bekende Dogecoin. Door zijn native Dogeverse token te ontwikkelen voor meerder blockchains weet het een multi-chain alternatief voor Dogecoin te vormen.

Gebruikers kunnen hierdoor optimaal profiteren van de beste voordelen en functies van deze blockchains. Daarnaast kan Dogeverse rekenen op betere liquiditeit die zorgt voor snellere en goedkopere transacties.

Dogeverse presale roadmap

Dogeverse heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. 30 miljard van deze tokens zijn beschikbaar tijdens de presale terwijl er nog eens 20 miljard tokens zijn gereserveerd voor staking beloningen. In tegenstelling tot Dogecoin zijn gebruikers van Dogeverse in staat om de DOGEVERSE tokens te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen.

De presale van Dogeverse is inmiddels al een groot succes gebleken nu de token in korte tijd meer dan $ 9,8 miljoen heeft weten op te halen. Dit bevestigt nogmaals hoeveel investeerders geloven in dit revolutionaire Dogecoin alternatief. Tokens kosten $ 0,0003 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, MATIC, AVAX, BASE, USDT en creditcard.

 

99Bitcoins (99BTC) – nieuwe crypto van bekende crypto website

99Bitcoins is een bekende naam voor veel traders, aangezien dit project sinds 2010 al een website heeft die crypto informatie bevat. Dit platform wist sinds 2010 al meer dan 700.000 abonnees op zijn website te verzamelen en er maken tegelijkertijd ook al meer dan 2 miljoen mensen gebruik van de crypto cursussen van het project.

Deze bekende naam heeft er nu ook voor gekozen om een eigen crypto te ontwikkelen. Het deed dit onlangs met de lancering van de presale voor zijn 99BTC token. Deze token gaat een belangrijk onderdeel vormen in het unieke en gloednieuwe Learn 2 Earn systeem van 99Bitcoins.

99Bitcoins presale token

Met het Learn 2 Earn systeem van 99Bitcoins kunnen gebruikers crypto verdienen door te leren over crypto. In totaal staat er voor bijna 80 uur aan lesmateriaal klaar en gebruikers die hieraan deelnemen zullen 99BTC tokens verdienen voor het afronden van bepaalde taken.

De 99BTC token bevindt zich op dit moment in een presale die al meer dan $ 700.000 op heeft weten te halen. 99BTC tokens kosten op dit moment $ 0,00101 per stuk, maar zullen binnen korte tijd verder stijgen in prijs. Analisten verwachten dat de koers van deze token hard gaat stijgen, doordat het project kan rekenen op een grote community die de token kan ondersteunen bij zijn listing op exchanges.

 

5thScape (5SCAPE) – nieuw VR-crypto project

5thScape staat op het punt om een revolutionair platform voor de crypto wereld te lanceren. 5thScape is namelijk het eerste VR-ecosysteem op de bockchain. Naast dat het team spellen ontwikkelt voor de VR-wereld is het ook bezig met de ontwikkeling van een eigen VR-headset en een ergonomische bureaustoel.

Het zijn de gebruikers zelf die in staat zijn om bij te dragen aan het platform door hun eigen VR of AR-games te ontwikkelen. Als ze dit doen zullen ze beloond worden met de 5SCAPE token.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1778762297915404399%7Ctwgr%5E085363266d146e5770904fad9fcda2b6ac399a92%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2F5th_scape%2Fstatus%2F1778762297915404399

Gebruikers zijn in staat om een abonnement af te sluiten voor de spellen op het 5thScape platform. Deze abonnementen zullen meehelpen om de liquiditeitspool van het platform groter te maken. Daarnaast zijn gebruikers ook in staat om de 5SCAPE token te staken voor aantrekkelijke beloningen, iets wat ook mee zal helpen aan de liquiditeit van het platform.

De 5SCAPE token wordt op dit moment voor de lage prijs van $ 0,00327 verkocht tijdens zijn presale periode. De token zal echter gelist worden voor een prijs van $ 0,01. Dat betekent dat gebruikers die nu in stappen op papier een winst kunnen realiseren van meer dan 200%.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...