5 opmerkelijke Bitcoin transacties van vandaag

466 totale weergaven

De wereld van bitcoin (BTC) zit vol met opmerkelijke verhalen en datapunten. Vandaag lichten we 5 grote transacties uit.

De geldstromen op bitcoin zijn voor iedereen inzichtelijk. Het protocol vraagt echter niet om identificatie, dus niet elk adres of elke transactie is voor een buitenstaander toe te wijzen aan een persoon of instantie. De grote adressen van met name cryptobeurzen hebben analisten vaak wel 'ontdekt'.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Opnames

Een van de opvallende transacties was die van een bitcoin whale met 1.957 BTC. De transactie ter waarde van ruim $46 miljoen kwam van een onbekende wallet.

Onderstaande transactie doet dat nog eens dunnetjes over met 3.374 BTC. Een onbekend adres ontving dit geld via Coinbase.

Naar cryptobeurzen

Er gaan uiteraard ook nog altijd veel transacties naar grote beurzen. Whale Alert houdt ook deze in de gaten. Hieronder vind je drie voorbeelden van transacties van 1.000 BTC of meer naar een adres van een beurs.

Bitstamp ziet naast uitstroom ook nog wat grote transacties binnen komen.

Coinbase is ook van de partij.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwson-chain

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...