AI crypto meme WienerAI crypto presale haalt $3,5 Mln – zal deze nieuwe crypto x100 gaan?

2993 totale weergaven
wienerair presale

WienerAI (WAI), een nieuwe AI-crypto die veel aandacht heeft getrokken van de crypto markt, heeft met zijn presale al meer dan $ 3,5 miljoen opgehaald. Het opkomende project introduceert onder andere een trading bot, die de liefde voor teckels combineert met de groeiende populariteit van Artificial Intelligence.

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

In de huidige fase kun je WAI kopen voor $ 0,000712 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort stijgen, terwijl de presale zijn volgende fase ingaat.

Maar met minder dan $ 250.000 te gaan voor de volgende mijlpaal van $ 3,75 miljoen, kan de prijs voor het begin van dit weekend al stijgen. Dit betekent dat er geen tijd te verliezen is om in te stappen voor een lagere prijs.

Net als vele andere AI-cryptomunten, zou de waarde van WienerAI flink kunnen stijgen nadat deze terechtkomt op exchanges.

WienerAI roadmap

Is Deze Nieuwe Crypto de Volgende TURBO?

Na de komst van ChatGPT in 2022, is AI zeer populair geworden en leek deze sector sneller te ontwikkelen dan ooit tevoren. Sinds die tijd wordt AI ook steeds vaker gebruikt in combinatie met blockchain technologie om het beste uit beide sectoren te halen.

Uit huidige gegevens van CoinMarketCap, heeft de crypto AI-sector een marketcap van $ 38,7 miljard. Met grote projecten zoals Near Protocol (NEAR) en Render (RNDR), zou deze marktkapitalisatie nog veel hoger kunnen worden.

De groei van de AI-crypto sector heeft ook projecten geïnspireerd om AI te combineren met meme coins, waaronder Turbo AI (TURBO), AstroPepeX (APX) en KiboShib (KIBSHI) die allen hard zijn gestegen sinds lancering. Deze altcoins op Ethereum zijn vanuit hun listing prijs met meer dan 10x gestegen.

Met name de stijging van TURBO is erg indrukwekkend, zo is deze altcoin sinds lancering in september 2023 met bijna 9.000% omhoog gegaan. Dit is iets wat ook WienerAI zou kunnen doen.

Crypto AI Tradingbot in Laatste Ontwikkelingsfase – wat gaat WienerAI Doen?

Als meme AI coin, gaat WienerAI verder dan een grappige naam en leuke mascotte. De belangrijkste feature van WienerAI is de trading bot, die gebruikmaakt van AI om nieuwe kansen op de markt te vinden voor investeerders, daarnaast maakt het crypto trading eenvoudiger en efficiënter.

De AI-features van WienerAI zijn razendsnel, voorspelbaar en gebruiksvriendelijk. Zo kun je grondig de markt analyseren en de beste prijs vinden om een cryptomunt voor te kopen op verschillende exchanges.

De interface van de trading bot is bovendien bijna voltooid:

De WienerAI Crypto Presale – kan WAI x100 gaan?

Als we kijken naar de prestatie van TurboAI, zien we waar meme coins gecombineerd met AI toe in staat zijn. Zo experimenteert het project met GPT-4, terwijl de oprichter is begonnen met een zeer klein budget van $69.

Sinds lancering in mei 2023, is de AI-meme coin gegroeid tot een marketcap van $ 398 miljoen.

WienerAI heeft een kans om dezelfde richting in te gaan dankzij zijn handige AI-tools en goedkope aanbod tijdens de presale. Ook crypto analisten zijn erg positief over het project en verwachten grote dingen.

Zo denkt de analist Claybro op YouTube dat WienerAI de volgende meme coin zal zijn die x10 gaat na lancering.

Vroege investeerders kunnen momenteel tokens staken voor een APY van ongeveer 300% nadat er al meer dan 3,4 miljard tokens zijn gestaked. Je kunt WAI kopen voor $ 0,000712 per token met gebruik van ETH, USDT of BNB. Je kunt deze tokens ook direct kopen via de website met gebruik van een creditcard.

Met een token supply van $ 69 miljard, eerlijk verdeeld onder de presale (30%), staking (20%), community rewards (20%), marketing (20%) en liquiditeit (10%), heeft WAI een sterke basis om erg groot te worden in het komende jaar.

WienerAI tokenomics

WienerAI heeft een volledige audit laten doen voor zijn smart contract, waardoor het een betrouwbaar project is. Mis deze nieuwe crypto AI meme niet en maak kans op een ROI van x100.

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Meme coinWAIWienerAI

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...