Altcoins EOS, Augur en MakerDAO genoteerd aan Coinbase Pro

Crypto Alert – Coinbase voegt de altcoins EOS, Augur (REP) en MakerDAO (MKR) toe aan Coinbase Pro, het professionele beleggersplatform van de cryptobeurs. Dat maakt de cryptobears deze maandagavond bekend via een persbericht. Vooralsnog reageren de koersen van deze altcoins niet op de notering.

Lees meer: Deze 3 zaken zijn er nodig voor meer adoptie van crypto

Altcoins EOS, Augur en MakerDAO genoteerd aan Coinbase Pro

De grootste cryptobeurs ter wereld met ruim 20 miljoen geregistreerde klanten heeft als beleid om haar aanbod aggressief uit te breiden. Vanaf 19.00 UTC (21 uur Nederlandse tijd) is het overmaken van tokens mogelijk naar de accounts op Coinbase Pro.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Verder zijn er tussen de tokens een paar verschillen:

Coinbase Pro breidt haar lijst van cryptomunten gestaag uit. In februari werd Ripple (XRP) toegevoegd en vorige maand Stellar (XLM). Ook kondigde Coinbase een “staking-dienst” aan voor houders van Tezos (XTZ).

Bezitters van XTZ kunnen rente genieten als ze een bepaalde hoeveelheid XTZ aanhouden. Door te “staken” worden nieuwe blokken gevonden. Hoe groter je “stake”, hoe groter de kans dat jij het blok vindt.

Verlanglijstje

In december 2018 kwam de cryptobeurs met een lijst van 31 tokens die men wil noteren in de toekomst:

Altcoins EOS, Augur en MakerDAO genoteerd aan Coinbase Pro

Bron: Coinbase

Interview MakerDAO

We spraken met oprichter de Deen Rune Christensen vorige zomer in het Zwiterse Zug.

Lees meer over:
augurEOSMakerDAO

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...