Analist: duidelijke bullish trend begonnen voor AI altcoins

646 totale weergaven
openai

Als we de pseudonieme analist Altcoin Sherpa mogen geloven, dan is er momenteel een duidelijke bullish trend begonnen voor altcoins met een focus op kunstmatige intelligentie (AI). Zo is hij onder andere bullish over machine-learning protocol Bittensor (TAO).

Bittensor breekt uit

Met zijn analyse deelt Altcoin Sherpa een grafiek waarin we zien dat TAO is uitgebroken uit een accumulatie-range van meerdere maanden. “TAO is nooit naar de range low gevallen. Er is nu sprake van expansie en een duidelijke bullish trend naar mijn mening. Dips zijn er om te kopen”, aldus Altcoin Sherpa.

GYCpOkzbQAA94Fk

Op het moment van schrijven handelt TAO op een koers van 547 dollar, waarmee een stijging van 88% heeft plaatsgevonden over de afgelopen week. Daarmee is een behoorlijk deel van de koersexplosie die Altcoin Sherpa zag aankomen al geweest.

Naast Bittensor is de analist ook bullish over de Artificial Superintelligence Alliance (FET), waarvan hij nog een kleine terugval verwacht voor de koersexplosie.

Vooralsnog is er van die terugval echter niets klaargespeeld. FET handelt momenteel op 1,68 dollar en is daarmee bijna 30% gestegen over de afgelopen week. Wat dat betreft gaat het ook daar de goede kant op.

Is het altseason begonnen?

Zo kunnen we ons langzaam gaan afvragen of het veelbesproken altseason is begonnen. Steeds meer altcoins doen het goed en bitcoin lijkt langzaam zijn dominante positie in de markt wat te verliezen.

In voorgaande bullmarkten was dat het moment waarop de kleinere muntjes aan gigantische koersexplosies begonnen. Nu moeten we echter nog maar eens zien wat ze kunnen klaarspelen.

Voor de meeste altcoins blijft het nog altijd bij grote beloftes en wordt de technologie nog niet op grote schaal gebruikt. Uiteindelijk is dat natuurlijk wat nodig is om serieuze investeringen aan te trekken.

Tot dat moment blijft het vooral speculatie en moeten investeerders hopen dat de muntjes in kwestie inderdaad weer een bullrun kunnen laten zien. Vooralsnog is het bitcoin wat de klok slaat in cryptoland.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....