Analist is extreem bullish over relatief kleine altcoin

2695 totale weergaven
bitcoin BTC koers prijs

De pseudonieme analist Criptopaul is bullish over het modulaire blockchain netwerk Celestia (TIA) en verwacht dat de munt met 231% kan stijgen vanaf zijn huidige niveau. Ook is de analist bullish over bitcoin, ondanks de koersdalingen van de afgelopen periode.

Bullish over Celestia

Volgens Criptopaul zit de ontwikkeling van modulaire blockchains nog in de beginfase en hij ziet er in ieder geval veel potentie in.

“Na het eerste grote enthousiasme, de adoptie door gebruikers en het ontwikkelen van vaardigheden door ontwikkelaars om erop te bouwen, komt er zeker meer. We zien een nieuw tijdperk in decentralized finance (DeFi), wat nu naar nieuwe niveaus stijgt”, aldus een hele optimistische Criptopaul.

Over de afgelopen zeven dagen gaat het in ieder geval goed met TIA. De munt wist over die periode met 38,87% te stijgen en staat daarmee op een koers van 7,05 dollar en een market cap van 1,386 miljard dollar.

Bitcoin blijft in een bullmarkt

Verder gelooft de analist dat bitcoin nog altijd in een bullmarkt zit. Vanaf de all-time high gemeten daalde de bitcoin koers met ongeveer 20.000 dollar naar 53.500 dollar.

Sindsdien zagen we een kleine opleving naar de huidige koers van ongeveer 58.000 dollar, maar het lijkt op dit moment nog te vroeg om te concluderen dat de ellende helemaal voorbij is.

Dat hangt ook van een hoop zaken af; namelijk in hoeverre mensen die hun Mt. Gox bitcoin terugkrijgen gaan dumpen, maar ook hoe de macro-economische data zich de komende periode zal ontwikkelen.

Over het algemeen is er nu sprake van een bullish beeld voor bitcoin als je naar het macro-plaatje kijkt. Wat dat betreft is het “vreemd” dat de koers het momenteel zo moeilijk heeft.

Dat lijkt echter vooral het gevolg van de specifieke verkoopdruk die bitcoin momenteel ervaart door het dumpen van in beslag genomen bitcoin door de Duitse overheid, het Mt. Gox verhaal en natuurlijk de financiële druk die de miners sinds de halving ervaren.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....